DG32 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 pati-c napisał(a):Dziękuję :) Ale muszę przyznać,że Twoja jamniko-parka wygląda o wieeele subtelniej i dystyngowanie od moich zakręcono-pokręconych czterołapków ;) :) Tylko tak wygląda :lol:. Quote
pati-c Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 :evil_lol: to dorzuć trochę "demaskujących" fotek :razz: :lol: aż się Pepe zawstydził tymi komplementami.. ps.a tak na marginesie- skąd masz Maję?-to planowane czy "przypadek"? Quote
DG32 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 pati-c napisał(a): ps.a tak na marginesie- skąd masz Maję?-to planowane czy "przypadek"? Właściwie to moja mama chciała drugiego psa, żeby nasz Dinek tak nie rozpaczał jak nas nie ma i żeby miał towarzystwo do zabawy więc właściwie drugi pies był planowany albo kot dopóki nie okazało się, że Dinek miłością do kotów nie pała :evil_lol:. Ale, że tym drugim psem jest akurat Maja to czysty przypadek. A co do demaskujących fotek, to poszukam. Ale z Dinka, to niezły rozrabiaka - zdarza mu się przyjść z dworku ładnie uperfumowanym i oblepionym tym i owym, a ostatnio zdarzyły mu się też dwie ucieczki za kotem. Quote
pati-c Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 W towarzystwie zawsze weselej :-D Świetna z nich parka! :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Piekne sa obydwa te charciaki, widziałam watek a moj TZ chory na Bonda ;) Quote
jagienka42 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Piekne sa obydwa te charciaki, widziałam watek a moj TZ chory na Bonda ;) ....................................................... to wystarczy pogadac z BAZYLIAH za jakis tydzien Bondzik bedzie szukal domku .moja ZUZIA juz zarezerwowana. Quote
pati-c Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Życie w mieście...;) Zdjęcia z dzisiejszego spaceru: Quote
SZPiLKA23 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 O prosze ... mamy tez artystycznie ;) slicznie Quote
DG32 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Demaskujące zdjęcia Dina (niby taki zrównoważony, a dotego dzisiaj chycił cudzą skarpete). Quote
pati-c Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Extra!! :evil_lol: Pierwsza fota- ma minę szaleńca :grin: Quote
DG32 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 pati-c napisał(a): Pierwsza fota- ma minę szaleńca :grin: Bo ujawniła się jego prawdziwa natura, ale jaki bezczelny nie dość, że się wytarzał, to jeszcze język pani pokazuje :evil_lol:. Quote
pati-c Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Coś tu za duży spokój..;) W zw.z tym wrzucam fotę: Quote
pati-c Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Grunt to odpowiedni model :loveu: Trochę mu sierść na uszach wychapałam nożyczkami, ale już nie mam energii wyczesywać coraz to nowych rzepów.. Pod koniec lata Pepe będzie już pewnie w zw.z tym seterem krótkowłosym :roll: Quote
Recommended Posts