Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BRUNO Zbuntowany Anioł - jest amstafem z metryką (Ch.Pl Mł.Ch.Pl ARES Viladelfia & BRENDA Limunek ), jego pani niestety bardzo ciężko zachorowała i nie jest w stanie się nim dalej zajmować, dlatego musi on znależć nowy dom. Osoby , które obecnie się nim opiekują nie chcą oddawać go do schroniska , dlatego poprosili mnie o pomoc, bardzo , ale to bardzo proszą o pomoc.
Bruno jest psem bardzo towarzyskim , jest bardzo zadbany i zdrowy.
Piesek jest do odbioru we Wrocławiu.
Ja nie znam psa osobiście , dlatego najlepiej będzie jeżeli osoby zainteresowane zasięgną więcej informacji mailowo , lub telefonicznie :

p.Waldemar Tyczka
tel: 509262764
mail: progress68@interia.pl

http://img403.imageshack.us/img403/8269/bruno1ww2.jpg

Posted

To nie sklep z pieskami za darmochę, więc jak ci się podoba, to wsiadaj w pociąg/autobus/ samochód i jedź po psa, a jak nie, to nie pisz takich bzdur, że za daleko, bo na tym forum narazisz się tylko na nieprzyjemności. Ludzie potrafią tutaj przejechać i 1000km, żeby pomóc jakiemuś zwierzęciu! A ty masz niewiele ponad 500km. Bilet na pociąg nie jest drogi, a jeśli cię na niego nie stać, to na utrzymanie psa też nie będziesz mieć pieniędzy...

• 2 weeks later...
Posted

kora 1 napisał(a):
Poczekajcie bo ja juz sie pogubiłam na niebieskim forum jest pies ktory siedzi w schronie to ten??

Według ostatnich ustaleń, to ten sam pies- obecnie pies jest już w schronisku....a gdzie? Pytać Keiti

Posted

GameBoy napisał(a):
pies nie jest w schonisku - masz podane namiary w pierwszym poscie, bierz tel i dzwon

niestety ale pies jest w schronie ...wyladował chyba k. Poznania....:-(

Posted

GameBoy napisał(a):
a kurcze - ale byl w DT
kora zadzwon pod podany numer dowiesz sie to chyba nr do tymczasowego wlasciciela

ale kora nie jest zainteresowana wzieciem psa - ona tak po prostu pyta:shake:

z tego co mnie pisała założycielka watku to chyba nie było wielkich problemów z agresją do innych psów, hodowca - nie pamietam - albo go już nie ma albo sie wypiął....

i zastanawia mnie jedno - dlaczego pies trafił do podpoznańskiego schronu zamiast do Wrocławia, gdzie przecież przebywał na tymczasie:cool3:

Posted

kora 1 napisał(a):
pytałam poniewaz osoba z innego forum ma pomoc psu i pytała sie własnie o to jak sie zachowuje pies w stosunku do zwierzat

to podaj tej osobie namiary z 1 postu - to ci ludzie opiekowali sie psem i to chyba oni oddali go do schronu - tam jest telefon i e-mail