Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

heh moze chce ją ukryć żeby nikt jej nie znalazł a następnym razem ją odkopie i będzie sie nią bawił :D niktóre psy zakopują jedzenie czyli zostawiają na potem czyli gdy będą głodne... wiecej na ten temat nic nie wymysle :D

Posted

Pies w takiej sytuacji zachowuje się podobnie do chomika :lol:

Zakopuje coś, aby to ukryć, a potem odkopuje i np. zjada (jeśli to jadalne 8) ) Psiak chce zostawić sobie to co zakopuje na później i nie chce aby ktoś to zabrał i znalazł :lol: Moja sunia zakopuje pyszności np. w ubraniach, pod kołdrą, chowa za coś :lol: Często są to np. bułki, ktore potem zjada. To jest po prostu chomikowanie :wink:

Bardzo śmiesznie to wygląda jak najpierw odciąga np. kołdrę, chowa tam bułę a potem 'przysypuje' pchając kołdrę zpowrotem na przysmak. :lol:

Dalmati & Maja

Posted
Bardzo śmiesznie to wygląda jak najpierw odciąga np. kołdrę, chowa tam bułę a potem 'przysypuje' pchając kołdrę zpowrotem na przysmak. :lol:

Widok jest swietny! Tak sie przy ttym usmieje jak na niego patrze! Mejk z koleji zakopuje buteli w ziemi (tam gdzie jest pelno lisci i roznych takich rzeczy :D ) a pozniej tak fantastycznie pysczkiem przysypuje ja lisciami i ta ziemia z tego dolu.. :lol: :lol: Ale jeszcze nigdy nie udalo mu sie jej odkopac 8)

Posted

mój szczur wszystko co znajdzie chowa za łóżko....nawet pety po szlugach tam chowa hehe albo ołówki albo jakies płatki rozsypane hehe... fazowe to ejst :D

• 3 weeks later...
Posted

Szczeniak, :lol: a potem trzeba wyjmować z łózka np. okruszki z bułki żeby mozna było się położyć spokojnie spać :lol: No chyba, że psiak zje całe jedzonko... ale okruchy zostają i tak 8)

Dalmati & Maja

Posted

zakopywanie zależy też od psa. Jedne robią to notorycznie przy byle okazji, inne- wcale, niektóre nie zakopują, tylko chowają głęboko w budzie 8)