wellington Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Irenko, bardzo bardzo dziekuje za sprawdzenie domku :Rose: :Rose: :Rose: Quote
AnkaRa Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Czyzby wreszcie znalazl dom?! Naprawde?! Quote
wellington Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Na to wyglada :klacz: Czekamy na nowe fotki niecierpliwie ;) ! Quote
PaulinaB Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 No pewnie że znalazł i to jaki:D:D:D najlepszy z najlepszych:))) Quote
SlaweX Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='PaulinaB']No pewnie że znalazł i to jaki:D:D:D najlepszy z najlepszych:))) Chyba tak, bo jest coraz grzeczniejszy, jak by się bał go utracić. :) Nawet przestał "capać" i powarkiwać na nas i koty. Kilka razy widzieliśmy, jak karnie stał i czekał, aż koty odejdą od jego własnej miski (!) i tylko patrzył, czy mu coś raczą zostawić...:p Niestety, jeszcze prowadzamy go na smyczy, bo egzamin z puszczania luzem oblał z kretesem :cool1:. Byliśmy z nim specjalnie w dużym i ogrodzonym ośrodku, żeby zobaczyć, czy reaguje na przywołanie, ale wracał jak chciał...:placz: ;) Może zachłysnął się wolnością...:shake: [quote name='wellington'][...] Czekamy na nowe fotki niecierpliwie ;) ! W najbliższym czasie postaram się wrzucić jakieś, ale jest tego sporo do przebrania. W każdym bądź razie cieszymy się, że nadal interesujecie się losami Gutka.:) Quote
Isadora7 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Każdy z tych biednych psiaków musi się zachłysnąc domem, tak jakby miał się nim nacieszyć tylko jednego danego dnia. Wsoaniale ze podeszliście do tego ze zrozumieniem, niestety bywa różnie. Gutek miał szczęście. To piekny psiak. Czekamy na fotencje i poprosze wysmyrdać, wymiziać Gucia ode mnie, a mój obrońćzy jamnik (w avku) swoją potężną 4-kilową masą taranuje pieszczotliwe i wirtualnie Gucia. Quote
Agata69 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Spokojnie, dajcie mu trochę czasu. Mój Bej na początku tak uciekał po spuszczeniu ze smyczy aż sie za nim kurzyło. Wracał skruszony po godzinie , dwóch, brudny jak nieboskie stworzenie, szczęśliwy i skruszony. Teraz (po 10 miesiącach), co chwilę sprawdza czy jestem i sam prowadzi do domu. Czas, czas, czas. Trzymam kciuki, powodzenia. Quote
SlaweX Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Będą już wkrótce!!!!!!!!!!!... :fadein: [FONT=Arial]Wreszcie przerzuciłem zdjęcia Gucia z aparatu i zaczynam powoli wybierać do galerii. Ponieważ na jednym ze zdjęć Gutek jest z "Pewną Panią" ( :mdrmed: ), wysłałem prośbę o zgodę na umieszczenie fotki w galerii. Zdjęć nazbierało się trochę i wybór nie jest łatwy. Część muszę poprawić, więc chwilkę to zajmie, ale nie zapomnieliśmy o Was. ;) Powiem jeszcze krótko: Gucio jest coraz grzeczniejszy, na drugim "spuszczanym" spacerze chętniej wracał (fakt, miał po co - przysmaki :p), nie powarkuje, więc zgodnie z naszymi przypuszczeniami - "będą z niego ludzie". :lol: [/FONT] Quote
SlaweX Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Zgodnie z obietnicą uzupełniłem album Gucia o kilka fotek. Dla zachęty umieszczam jedno (reszta w albumie) :p. Polowanie na Gucia [FONT=Arial]Reszta zdjęć w albumie (Link)[/FONT] Dziś i jutro wybieramy się na spacerek "luzem", więc powiadomię o tym, jak Gucio się spisuje ... :p Quote
jotpeg Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ha! bylam, widzialam :p:loveu::multi: to zdjecie z przyczajonym kotem bossskie, ale plecam wszystkim ogladajacym foty calego spiacego stada :crazyeye::loveu::loveu: Wellington, widze ze nie zapomnialas o Guciorku :p Quote
wellington Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [QUOTE] Wellington, widze ze nie zapomnialas o Guciorku :p[/QUOT Mam pamiec jak slon.......:diabloti: Quote
SlaweX Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='jotpeg']Ha! bylam, widzialam :p:loveu::multi: [...][/quote]... ale nie wszystkie, bo dziś jeszcze parę dodałem ... :eviltong: ... :p [CENTER][URL="http://slawekx.fotosik.pl/albumy/520606.html"][U][B][COLOR=SeaGreen]Album Gucia[/COLOR][/B][/U][/URL] [/CENTER] Gutek na spacerku spisuje się coraz lepiej. Przychodzi prawie natychmiast i nawet bezinteresownie.:p [CENTER][FONT=Georgia][B][SIZE=5][COLOR=SeaGreen][FONT=Courier New]--== [/FONT][FONT=Courier New][SIZE=6]To be continued[/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] ;) :lol: ;)[FONT=Courier New][B][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] ==--[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] [/CENTER] [CENTER] [/CENTER] Quote
irenaka Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='SlaweX']... ale nie wszystkie, bo dziś jeszcze parę dodałem ... :eviltong: ... :p [CENTER][URL="http://slawekx.fotosik.pl/albumy/520606.html"][U][B][COLOR=seagreen]Album Gucia[/COLOR][/B][/U][/URL][/CENTER] Gutek na spacerku spisuje się coraz lepiej. Przychodzi prawie natychmiast i nawet bezinteresownie.:p [CENTER][FONT=Georgia][B][SIZE=5][COLOR=seagreen][FONT=Courier New]--== [/FONT][FONT=Courier New][SIZE=6]To be continued[/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] ;) :lol: ;)[FONT=Courier New][B][SIZE=5][COLOR=seagreen] ==--[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/CENTER] [/quote] Ale Wam w tym domku szybko to idzie! Gutek przychodzący na zawołanie to mistrzostwo świata!:loveu::loveu: Takie wyniki w tak krótkim czasie po adopcji po prostu mnie powalają. Quote
SlaweX Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 He, he, dzisiaj w nocy wyszedłem z Guciem na Rynek Podgórski i ponieważ były pustki, puściłem go luzaczkiem...:p Zrobił, co trza i wrócił, jak trzeba :lol:. Na początku tylko głaskanko, ale po kolejnych powrotach dostawał już "smaki". Dzisiaj zrobimy taki eksperyment w parku. O wynikach doniosę. :p P.S. ... a co to jest [B][COLOR=Red]DT[/COLOR][/B] - duży tapczan, dyktafon turystyczny czy Dom Towarowy ?... Jak mam pomóc, skoro nie wiem...? :eviltong: Quote
Isadora7 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='SlaweX']He, he, dzisiaj w nocy wyszedłem z Guciem na Rynek Podgórski i ponieważ były pustki, puściłem go luzaczkiem...:p Zrobił, co trza i wrócił, jak trzeba :lol:. Na początku tylko głaskanko, ale po kolejnych powrotach dostawał już "smaki". Dzisiaj zrobimy taki eksperyment w parku. O wynikach doniosę. :p P.S. ... a co to jest [B][COLOR=Red]DT[/COLOR][/B] - duży tapczan, dyktafon turystyczny czy Dom Towarowy ?... Jak mam pomóc, skoro nie wiem...? :eviltong:[/quote] [FONT=Arial Black][COLOR=Black][B]DT[/B][/COLOR][/FONT] to jest [B][FONT=Arial Black]D[/FONT]om [FONT=Arial Black]T[/FONT]ymczasowy[/B]. To często jedyne wyjście i ratunek dla psiaka. Quote
SlaweX Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Isadora7'][FONT=Arial Black]DT[/FONT] to jest [FONT=Arial Black]D[/FONT]om [FONT=Arial Black]T[/FONT]ymczasowy. To często jedyne wyjście i ratunek dla psiaka. ... aaaa, teraz już będę wiedział. Jeśli zaś chodzi o Gucia, to szalał w parku na boisku z niejaką Agatą - terierką wziętą ze schroniska. Wszystko mam udokumentowane na zdjęciach (będą wkrótce). Usmotruchał się przy tym, jak nieboskie stworzenie i po powrocie do domu zaliczył kąpiel (PIERWSZĄ!! - u nas). Był bardzo grzeczny, dał się wyszorować w szamponie i nawet założony na wszelki wypadek kaganiec okazał się zbyteczny. :eviltong: W nocy spacerek po Rynku Podgórskim - luzaczkiem. :p Co chwila oglądał się, czy pancio mu nie zginął. Przychodził na cmoknięcie (Gucio, oczywiście, nie ja ;)), a przysmaki dostał, gdy już wracaliśmy do domciu. Powiadomię o wrzuceniu do albumu nowych fotek.:lol: Quote
wellington Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Nic dziwnego ze Gucio tak wzorowo sie zachowywal w kapieli - on po prostu kocha wode w kazdej formie, Gucio to istna amfibia :lol: Quote
Agata69 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 O kurcze, ale się cieszę, że w końcu sie udało. Quote
SlaweX Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Dziś dodałem kilkanaście nowych zdjęć Gucia i nie tylko: Album Gucia (Link) Dodam jeszcze, że Gucio dostał szału na widok śniegu - zrył nosem pół trawnika w Rynku Podgórskim. :lol: Zaakceptował też nowo znalezionego kota - Zenka. Szukamy jego właściciela (Treść ogłoszenia wysłanego do "Kundel bury i kocury"): 18-go lub 19-go listopada w bramie przy ulicy Parkowej 1 w Krakowie znaleźliśmy kota (kocur, niekastrowany). Widziałem go już poprzedniego dnia, ale myśleliśmy, że jest z naszej kamienicy i pytaliśmy lokatorów, lecz nikt się do niego nie przyznaje. Kot jest zadbany, nie boi się psów i ludzi, daje się brać na kolana, mruczy. Gdyby nie fakt, że mamy już 3 koty i psa (znalezione i z adopcji), mógłby zostać z nami, ale w obecnej sytuacji musimy znaleźć właściciela. Bardzo prosimy o pomoc w odszukaniu jego Pana/Pani. Tel. kontaktowy: 698 430 705 (po godz. 14)Gdyby komuś obiło się o uszy, oto on - Zenon :p: ;) Quote
jotpeg Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 widac, że Gucio szczęsliwy :p:p:p a kot-znajda przepiękny :loveu::loveu: Quote
kaczadupka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 irenaka napisał(a):A to dziewczyna Biszkopta, uwielbia ją. super są! dobrana para! Quote
wellington Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Co u Gucia ? No i u Zenona przepieknego ? Quote
wellington Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Za chwile wkleje nowe fotki Gucia i jego kocich kolezkow - wraz z Zenonem, oczywiscie :loveu:. Dziwilabym sie gdyby ktos potrafil sie rozstac z taaaaakim Kotem ! Zenek: Gucia kocie towarzystwo : I jeszcze Kot nad Koty, Zenek : Quote
Isadora7 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Gucio chyba przybrał ciałeczka trochę :) Quote
Recommended Posts