wellington Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Tak, warczal. On sie absolutnie nie nadaje do domu z dziecmi. Quote
irenaka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Bardzo cichutko na tym wątku. Ktoś chyba czeka na zdjecia Biszkopta? Oto przystojniaczek ja żywy ze swoją koleżanką. Quote
wellington Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Dziekuje, Irenko :lol: ![SIZE=3]Dobrze ze oboje juz ciachnieci, moga sie "uwielbiac" do oporu ;) Quote
wellington Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Dziewczyna Biszkopta tez szuka domku ........ Quote
Kar0la Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Ciocia Wellington to zawsze jakieś cudo wynajdzie. :loveu::loveu: Pięęękny. Quote
jotpeg Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Biszkopt Gucio :loveu::loveu::loveu: to piękny pies! Quote
wellington Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Biszkopt odkad sie zakwaterowal u pani Bozenki w hotelu w Niepolomicach nazywa sie Gucio ! Bardzo dobrze na to imie reaguje. Hotel w tym wypadku czytaj : dom. Bo Gucio nie mieszka w zadnym kojcu tylko razem z rodzina i ze swoja kumpela Lalka u pani Bozenki w domu. Paulina tak go opisuje : " Gucio rowniez jest przecudowny i towarzyski, podko****e sie w mojej suni Jennifer i ją bardzo adoruje i probuje sie jej przypodobac i caluje ją po uszach:) Poza tym sam uwielbia byc przytulany, w stosunku do nas jest bardzo przyjacielsko nastawiony, uwielbia sie bawic i tarzac szczegolnie w mokrej trawie rano, ogolnie uwielbia bardzo wode, jak jest cieplo to w takim malym baseniku jest woda i uwielbia sie w niej taplac!!!Gucio jest bardzo radosnym psiakiem, uwielbia sie bawic i wyglupiac, szczegolnie biegac za pilką, jest bardzo zywiolowy dlatego codziennie dostaje porzadna dawke ruchu!Poza tym Gucio jest bardzo mądrym psiakiem i ulozonym. Wazne jest rowniez to ze Gucio nie lubi obcych, nie wpusci nikogo obcego na teren ogrodu, jezeli by ktos chcial wejsc to moglby sie na niego rzucic, bardzo pilnuje swojego terenu, szczeka na kazdego kto przechodzi drogą. Ale musze sie pochwalic ze mnie zaakceptowal od razu jak mnie pierwszy raz zobaczyl, podbiegl merdając ogonem, skoczyl namnie i mnie wylizal:D Wazne przy adopcji Gucia bedzie to zeby ludzie byli swiadomi ze przez pierwszy okres Gucio musi zaakceptowac nowych wlascicieli, on jest bardzo ostrozny w nowych kontaktach ale jezeli okaze mu sie serce to Gucio rowniez bedzie kochal swoich nowych wlascicieli, no i mysle ze nowy dom musi byc bez malych dzieci bo ich nie lubi!" Quote
wellington Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 A ja sie dowiedzialam ze "Gucio w przeciwienstwie do Lali preferuje spanie na podlodze, czasem wydaje mu sie ze jest mniejszy i kladzie sie w koszyku do spania dla kotów w ktorym sie nie miesci ale twardo udaje ze mu wygodnie:)" Taki smok w kocim koszyczku :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
jotpeg Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Zdolny jest, skoro potrafi umoscic sie w kocim koszyku :lol: I mądrala - wie, że koty mają dobrze :p Quote
wellington Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 A u mnie na odwrot - koty wlaza do psich koszykow i sie tak rozwalaja ze psy musza na golej podlodze lezec :placz: (albo na kanapie :roll:), a kocie koszyczki swieca pustoscia....... Quote
wellington Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 A tu sie pokazuje kolezanka Gucia , czarna Lalka bez jednej bialej plamki : Quote
jotpeg Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 :loveu::loveu::loveu: oboje: mała/czarna i duży/złoty :loveu::loveu::loveu: Quote
jotpeg Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Nie wiem, niestety, czemu mi nie wychodzi. W fotosiku niby wszystko OK, a wychodzi jak widac. Quote
wellington Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Jotpeg uwazaj zeby Cie nie zbanowali za taka swawole ;) Quote
wellington Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Gucio dzis wystepowal w kundlu i podobno zachowywal sie wzorowo . Wklejam slowa PaulinyB.: "psiak sie spisal wspaniale, byl bardzo grzeczny, sluchal mamy i byl w sumie caly czas do niej przyklejony i ją calowal:) byl chyba najgrzeczniejszym psem w programie, nie zaczepial innych psow, w budynku nie wykazywal agresji do ludzi, ale przed budynkiem jak siedzial sobie na trawce, to kazdy kto przechodzil obok byl obszczekany, Gucio po prostu broni swojego miejsca. W samochodzie psa w ogole nie bylo slychac jechal spokojnie mimo ze w samochodzie jechal drugi pies! tak ze jestesmy strasznie dumni z naszego kochanego Gucienka i teraz trzymamy kciuki aby ktos docenil psiaka i dal mu najwspanialszy dom na swiecie:)" A ja sie martwie jak Gucio przezyje rozstanie z pania Bozenka :placz: :placz: :placz: Jak kundel bedzie juz wstawiony do netu wstawie linka, zeby kazdy mogl sie samemu przekonac na wlasne oczy i uszy co to za skarb z tego Gucia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wellington Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Gucio w Kundlu : http://ww6.tvp.pl/7400,20080530725266.strona Quote
Recommended Posts