madzia828 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ciesze się ze Biszkopt już w domku:multi::multi: Quote
missieek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 gdyby byli jeszcze chetni na tego typu psa to prosze pamietajcie o "mojej" Bairze http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?p=157 czeka juz dlugo, bardzo dlugo :-( Quote
madzia828 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 jak to:-o w jakiej sytuacji warczy? nie dają mu szansy :shake: Quote
wellington Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Podobno warczy na wszystkich, na gosci, na wszystkie psy na Plantach, i na male dziecko w domu ...... Nikt mi nie powiedzial ze w domu jest jeszcze male dziecko, bo nigdy bym Biszkopta wtedy nie wydala. W ogloszeniach bylo wyraznie zaznaczone ze do domu BEZ malych dzieci . Czy ludzie nie umieja czytac ??? Albo chceli miec koniecznie modnego psa :shake: Ma sie rozumiec gratis, z dostawa do domu i z wyprawka , wykastrowanego, odrobaczonego, etc. Cos co nic nie kosztuje sie nie szanuje. Zaczne chyba pobierac oplate adopcyjna w wysokosci poniesionych kosztow. Nikt mi zadnej laski nie robi adoptujac psa. Quote
missieek Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 poprosze na pw namiary na tych "wlascicieli" jak na nich natrafie to odsieje ich na wstepie Quote
madzia828 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Wellington czy Biszkopt jest u Ciebie z powrotem? napisałam już na jego wątku na Szansie że jest ponownie do adopcji:roll: Quote
wellington Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Odbieram go we wtorek, nie ma mnie w Krakowie, inaczej juz by byl u mnie Quote
madzia828 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 jak wygląda sprawa Biszkopta jest już u wellington?:roll: Quote
wellington Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Tak, tak, Biszkoptek, teraz "Goldi" juz u mnie. Wlasnie obgryza olbrzymia kosc i glosno mlaska :loveu:. Quote
wellington Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Szukam wsciekle kabelka do aparatu zeby przeslac najnowsze fotki.....narazie znajduje rozne inne rzeczy o ktorych juz dawno zapomnialam, a kabelka dalej niet :angryy: Quote
wellington Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Biszkoptek nie ma nowego domku - szuka tego najlepszego i najodpowiedniejszego dla niego :lol:. A wczoraj pani Hejda w programie Kundel Bury pokazala jego zdjecie z profilu :loveu: ! Quote
Frotka Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Zauroczył jedną osobę, ale nie pasowała do niego. Quote
wellington Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Jotpeg, bardzo bardzo dziekuje za piekne ogloszenie Biszkopta ! ! ! Niestety, narazie nie bylo zadnych sensownych telefonow :( Quote
jotpeg Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 co za kicha :shake::shake::shake: zauwazylas, ze czesto ludzie dzwonia, tylko zeby sobie pogadac? Smutne. i pewnie mialas telefony typu: ile pani chce za tego psa? :angryy: szkoda, taki piekny BISZKOPT i nadal czeka :shake: Quote
wellington Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 zauwazylas, ze czesto ludzie dzwonia, tylko zeby sobie pogadac? - nie, tym razem nie zauwazylam, bo dzwonily tylko dwie panie. Ale wiem ze czesto tak jest. Jedna powiedziala ze musi sie zastanowic, a druga zaczela wpierw troche nosem krecic jak podkreslilam ze on nie jest 100% Golden , a potem faktycznie zapytala ile kosztuje. A jak sie zapytala czy moze go prosto z hotelu zabrac to powiedzialam ze chodzi o psa a nie o stare pudlo i ze wpierw JA musze zbadac warunki jej i pania poznac osobiscie , i dopiero potem ewentualnie pies moze byc wydany. Quote
gold322 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='wellington']- nie, tym razem nie zauwazylam, bo dzwonily tylko dwie panie. Ale wiem ze czesto tak jest. witam - czy piesek dalej jest do adopcji - czy juz znalazł dom? Quote
wellington Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 gold322 - Biszkopt dalej szuka domu. Podkreslam : Biszkopt jest wykastrowany , a domek poszukiwany w Krakowie lub najdalej w okolicach Krakowa. Quote
gold322 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 a ja jestem z bielska i szukam fajnego psiaka przyjaciela, czy on naprawdę warczał na te dzieci?:( Quote
Recommended Posts