Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biszkopt został oddany przez wielodzietną rodzinę, która skarżyła się, że pies warczy na dzieci. Przechowuje go Wellington , u której Biszkopt zachowuje się w pełni normalnie (radośnie i ufnie) i nie stwarza żadnych kłopotów, poza tym że ma chorobę lokomocyjną, z czym Wellington próbuje walczyć, zabierając go na coraz dłuższe przejażdżki samochodem. Biszkopt jest młodym, niespełna rocznym psem. Może mieszkać tylko w mieszkaniu (lub w domu z ogrodem ale w domu a nie w ogródku) , w rodzinie która zapewni mu baaaardzo dobre warunki. Adopcja tylko w Krakowie i okolicach.

Kontakt: 123.xenia@gmail.com

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wellington jest teraz w drodze do domu. Po raz kolejny (13890987766 -któryś) pojechała ze mną na interwencję. Szczeniaka z Huty zawoziłyśmy do hotelu w Niepołomicach 4 godziny, nie zatrzymując się nigdzie po drodze i mając przed nosem mapę :roll:. No cóż, w biegu na orientację nie mogłabym startować...

Posted

Wkleję go do wątku goldenki Śnieżki. Tam jest duże zainteresowanie. Może ktoś go wypatrzy...

Nie wklejaj, prosze, bylam dzis sprawdzic potencjalny domek i b. mi sie podobal.

Frotko masz wszystko na mailu, czy znow nic nie doszlo ???

Posted

Pewnie doszło, tylko że ja byłam dziś cały dzień w zwierzęcych sprawach w Warszawie i dopiero teraz dotachałam się do domu. Do poczty jeszcze nie zerkałam.

Jeśli domek choć trochę Ci sie podoba to (znając Ciebie) znaczy, że jest bardzo dobry. Nie zastanawiaj się tylko wydawaj Biszkopta i czekaj na następnego. Mam już nawet pewien pomysł. Znasz Lusię z Końskich? Podoba Ci się? Miła, nie? :loveu:

11-go marca jestem na sprawie Kariny i Przystani Ocalenie (zagłodzone konie) w Końskich. Mogłabym.... wiesz co...

Posted

Biedny Biszkopt. Ma pecha, że trafił na Ciebie.:roll:

Lusia zajęta, ale jutro wybieram sie po bernardyna i pittbulla (Kraków). Pojedziesz ze mną? Żadnego z tych psow Ci nie proponuję ale może coś innego, mniejszego też się trafi.

Posted

Żadnego z tych psow Ci nie proponuję ale może coś innego, mniejszego też się trafi.

Moglabym pojechac, ale popoludniu, po zabiegu Biszkopta.

Powiedz mi raczej co mamy zrobic z Krolem. Jest problem gigant.

Posted

Jotpeg - sunia od rana juz u mnie :multi: !

A Biszkopt dzis wieczorem poszedl do nowego domku. Ma 2 koty do towarzystwa (tylko), u mnie mogl 4 gonic, no ale trudno. Za to mieszkanie ma prawie 2 razy wieksze, bedzie mogl na wieksze dystanse gonitwy urzadzac :evil_lol:.

Za pare dni Biafra przyjedzie i osobiscie da (albo nie da ;)) swoj placet i podpisze definitywna umowe.