dog_master Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 http://www.agility.strefa.pl/obrazki/bank/29-09-01A1-A2.gif Zobaczcie na przeszkode 17 i 18 - czy moze tak byc? Zawsze wszedzie sie mowilo, ze pies nigdy nie przeskakuje 2 razy tej samej przeszkody w taki sposob, a tu...? Jak psy radza sobie / radzily sobie z tym czyms? ;] Quote
Mokka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='dog_master']http://www.agility.strefa.pl/obrazki/bank/29-09-01A1-A2.gif Zobaczcie na przeszkode 17 i 18 - czy moze tak byc? Zawsze wszedzie sie mowilo, ze pies nigdy nie przeskakuje 2 razy tej samej przeszkody w taki sposob, a tu...? Jak psy radza sobie / radzily sobie z tym czyms? ;] To jest jakaś prehistoria ;). Może kiedyś były inne zwyczaje? :roll: Quote
PATIszon Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Mokka napisał(a):To jest jakaś prehistoria ;). Albo ktos sie rypnal rysujac torek :niewiem: Quote
Davie Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Mokka napisał(a):Może kiedyś były inne zwyczaje? :roll: Pamiętam, że od początku, a było to już prawie 13 lat temu :diabloti: , zakazano mi trenować w ten sposób. Ale też kiedyś jeszcze zetknęłam się z czymś takim na innych zawodach... Quote
dog_master Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Aha, czyli to pewnie dziwny wybryk sedziego ;) Dzieki :) Quote
Mokka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 dog_master napisał(a):Aha, czyli to pewnie dziwny wybryk sedziego ;) Dzieki :) Do tego pana nie jeździmy :diabloti: Quote
Davie Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Mokka napisał(a):Do tego pana nie jeździmy :diabloti: Kiedyś w Poznaniu dał popis w egzaminach - ustawił A1 bardzo pokręcone. dziwaczne, a potem już tylko w 2 i 3 ułatwiał...:evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
PATIszon Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Davie napisał(a):Kiedyś w Poznaniu dał popis w egzaminach - ustawił A1 bardzo pokręcone. dziwaczne, a potem już tylko w 2 i 3 ułatwiał...:evil_lol: :evil_lol: ;) Moze ma Bulgarski korzen i robi wszystko na odwrot... Quote
sic! Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 PATIszon napisał(a):Moze ma Bulgarski korzen i robi wszystko na odwrot... PATI ale że jak ma bułgarski korzeń?i jak to wygląda??? Quote
PATIszon Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 sic! napisał(a):PATI ale że jak ma bułgarski korzeń?i jak to wygląda??? Ja jak? Odwrotnie :niewiem: Ja go spotkamy to go upijemy i sprawdzimy :drinking: Quote
sic! Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 PATIszon napisał(a):Ja jak? Odwrotnie :niewiem: Ja go spotkamy to go upijemy i sprawdzimy :drinking: Alkohol??%%%????Niedopuszczalne! :eviltong: Quote
Dagmara i Saga Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='dog_master']http://www.agility.strefa.pl/obrazki/bank/29-09-01A1-A2.gif Zobaczcie na przeszkode 17 i 18 - czy moze tak byc? Zawsze wszedzie sie mowilo, ze pies nigdy nie przeskakuje 2 razy tej samej przeszkody w taki sposob, a tu...? Jak psy radza sobie / radzily sobie z tym czyms? ;] eee... pierwszy raz widze cos takiego. dziwne. saga jeszcze nigdy nie przeskakiwala czegos takiego! :crazyeye:moze to jakis stary tor? Quote
Recommended Posts