luka1 Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 i bardzo miła i kotecków nie bardzo goni i znosi dzieciaki i z innymi psami sie nie żre Quote
Ziutka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 luka1 napisał(a):i bardzo miła i kotecków nie bardzo goni i znosi dzieciaki i z innymi psami sie nie żre Jednym słowem - PIES IDEAŁ :loveu: Quote
luka1 Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 jeszcze trochę musi przytyć, ale bardzo tęskni i słabo je Quote
Paulina87 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Jest już na Bezdomnych Szpicach? Jak nie to mogę umieścić. Quote
Ziutka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Paulina87 napisał(a):Jest już na Bezdomnych Szpicach? Jak nie to mogę umieścić. Nie ma jej na Szpicach :shake: jeśli możesz to umieść :oops: i z góry dziękujemy :loveu: Quote
luka1 Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 jest piękna, nie powinna siedzieć w schronisku Quote
luka1 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 już trzy osoby sie interesuja Saną Quote
Ziutka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 luka1 napisał(a):już trzy osoby sie interesuja Saną Coś więcej ciotka noo :mad: Quote
Ziutka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 luka1 napisał(a):Sana ma dolegliwości gastryczne. To niedobrze :shake: A czy wet ją badał od czego ? Długo już tak ? Może to od karmy puszkowej :roll: Quote
luka1 Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 a moze z tym wetem lepiej nie zaczynać - już nie wiem :shake: Quote
Rybka. Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Dziewczyny, w "przygarne psa" chlopak z Lublina szuka husky. Musi tolerować koty. Może wrzucić sukę do wątku? Ja wizytę przedadopcyjną mogę przeprowadzić... Rozmawiałam z tym chłopakiem i z jego mamą telefonicznie, wrażenie bardzo dobre. Tylko mają kiciusie w domku i pies nie może być kotożercą, a takiego huska trudno znależć, więc szukają na dogo. Quote
luka1 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Ja widziałam Sanę jak pilnie obserwowała kota defilującego za siatką - pilnie go obserwowała ale nie doskakiwała, była nim zainteresowana - no to może by go nie zjadła. Quote
asiamm Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 czytałam parę wypowiedzi huskymaniaków, w których z irytacją wypowiadają się o osobach szukających husky, które nie zwracają uwagi na koty. wiadomo, że są wyjątki od reguł, niemniej jednak nie widząc jak pies zachowuje się wobec kota np. w domu, nie mówiłabym, że toleruje koty. Quote
luka1 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 ja nie znam rasy, dlatego mówie co widzę i pozostawiam do oceny. W życiu miałam kontakt z jednym psem tego typu, poza Saną - oazą spokoju. Właściciele musieli sie go pozbyć bo rzucił sie parę razy do gardła Pana i pogryzł Pania - cudem uszli z zyciem. Quote
Rybka. Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ja mam huska na tymczasie, mieszka z kotem... Znam tez inne haszczaki, ktore z kotami zyja dobrze. Jeżeli pies mieszkal w domu, w ktorym byly koty bedzie sie z nimi dogadywał. Moze jednak warto sprawdzic jak pies reaguje na koty? W koncu domek czeka... Na pewno nic na tym nie stracicie, a piesek może trafić do dobrego domku :) Quote
luka1 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Sana , jak dobrze pójdzie w niedzierlę pojedzie do nowego domku :multi: ale trzymajcie kciuki aby los z niej nie zadrwił tak jak drwi sobie z Grety. Quote
Ziutka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='luka1']Sana , jak dobrze pójdzie w niedzierlę pojedzie do nowego domku :multi: ale trzymajcie kciuki aby los z niej nie zadrwił tak jak drwi sobie z Grety. Trzymam z całych sił :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Recommended Posts