Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina87 napisał(a):
Jest już na Bezdomnych Szpicach?

Jak nie to mogę umieścić.

Nie ma jej na Szpicach :shake: jeśli możesz to umieść :oops: i z góry dziękujemy :loveu:

Posted

luka1 napisał(a):
Sana ma dolegliwości gastryczne.

To niedobrze :shake:
A czy wet ją badał od czego ?
Długo już tak ?
Może to od karmy puszkowej :roll:

Posted

Dziewczyny, w "przygarne psa" chlopak z Lublina szuka husky. Musi tolerować koty. Może wrzucić sukę do wątku? Ja wizytę przedadopcyjną mogę przeprowadzić... Rozmawiałam z tym chłopakiem i z jego mamą telefonicznie, wrażenie bardzo dobre. Tylko mają kiciusie w domku i pies nie może być kotożercą, a takiego huska trudno znależć, więc szukają na dogo.

Posted

Ja widziałam Sanę jak pilnie obserwowała kota defilującego za siatką - pilnie go obserwowała ale nie doskakiwała, była nim zainteresowana - no to może by go nie zjadła.

Posted

czytałam parę wypowiedzi huskymaniaków, w których z irytacją wypowiadają się o osobach szukających husky, które nie zwracają uwagi na koty. wiadomo, że są wyjątki od reguł, niemniej jednak nie widząc jak pies zachowuje się wobec kota np. w domu, nie mówiłabym, że toleruje koty.

Posted

ja nie znam rasy, dlatego mówie co widzę i pozostawiam do oceny. W życiu miałam kontakt z jednym psem tego typu, poza Saną - oazą spokoju. Właściciele musieli sie go pozbyć bo rzucił sie parę razy do gardła Pana i pogryzł Pania - cudem uszli z zyciem.

Posted

Ja mam huska na tymczasie, mieszka z kotem... Znam tez inne haszczaki, ktore z kotami zyja dobrze. Jeżeli pies mieszkal w domu, w ktorym byly koty bedzie sie z nimi dogadywał. Moze jednak warto sprawdzic jak pies reaguje na koty? W koncu domek czeka... Na pewno nic na tym nie stracicie, a piesek może trafić do dobrego domku :)

Posted

Sana , jak dobrze pójdzie w niedzierlę pojedzie do nowego domku :multi:
ale trzymajcie kciuki aby los z niej nie zadrwił tak jak drwi sobie z Grety.

Posted

[quote name='luka1']Sana , jak dobrze pójdzie w niedzierlę pojedzie do nowego domku :multi:
ale trzymajcie kciuki aby los z niej nie zadrwił tak jak drwi sobie z Grety.
Trzymam z całych sił :thumbs::thumbs::thumbs: