luka1 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Sana - tak została nazwana przez Panią Małgosie - jest młoda sunia w typie husky. Troszeczke wychudzona, ale bardzo grzeczna, ładnie chodzi na smyczy, reaguje na podstawowe komendy. Do schroniska, ktoś jej pomógł wlecieć przez parkan. Poprostu pewnego ranka, pracownicy schroniska stwierdziłi jej obecność na placu. Sunia juz jest po kwarantannie i wkrótce będzie wysterylizowana i bedzie mogła uszczęśliwić swoich - dobrych - ludzi. Tel. do schroniska: 692 659 026 do p.Rafała 692 005 758 do p.Małgosi 668 432 419 do p.Zyty lub tinyzoo@wp.pl narazie takie słabe zdjęcia bo robiłam je jeszcze w kwarantannie a tam ciemno. Ale Sana jest bardzo ładna. Quote
luka1 Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 http://www.allegro.pl/add_item.php?add_ok=1&PA=&this_item_id=315043650 wystawiłam ja na allegro mimo ,że zdjęcia lipne. Liczy sie czas moze ktoś ja zauważy. Quote
asiamm Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 nie ma co....rzucić własnego psa przez taki wysoki mur :angryy::mad: dobrze że nic jej się nie stało Quote
luka1 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 to piękny pies tylko jeszcze tego nie widać, ale poczekajcie :razz: Quote
luka1 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Sana jest bardzo ładna, jeszcze chudzinka, jeszcze bez domna ale juz nie długo Quote
luka1 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 na spacerku była bardzo grzeczna i nawet jak twierdzi p. Małgosia reaguje na komendy Quote
luka1 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Sana jest drobnej budowy, ale bardzo ładnie uformowana. i w takim pieknym srebrnym futrku. Quote
luka1 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1020592_mloda_husky_sana.html http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=1435720&cid=166 Quote
Ziutka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Sana od wczoraj pomieszkuje w biurze :loveu: Pani Małgosia nie mogła patrzeć jak Sana się męczy w boksie pod wiatą i ją wzięła na podwórko przed biurem żeby sobie biegała. Sana jest przepiękna...i taka mądra, siedziała i podawała mi cały czas łapkę żeby ją głaskać a jak przestawałam to trącała mnie pyskiem, że jeszcze chce :cool3: Quote
luka1 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 a fotki, zrobiłaś jakies - bo z tych moich to :shake: Quote
Ziutka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 luka1 napisał(a):a fotki, zrobiłaś jakies - bo z tych moich to :shake: Nie zrobiłam ciotka bo jechałam zawieźć tylko dary :roll: a potem szybko na łyżwy do Sochaczewa jechałam z koleżanką.....i aparatu nie miałam ze sobą :shake: Quote
luka1 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 dary darami, łyzwy łyzwami - a :mad: Quote
Ziutka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 luka1 napisał(a):dary darami, łyzwy łyzwami - a :mad: No wiem ciotka...następnym razem się poprawię - obiecuje :loveu: Ale żebyś widziała nowego psa na kwarantannie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Owczarek środkowoazjatycki z bernardynem mieszany a wielki jak nie wiem co, jak stanie na tylnych łapach to jest większy od Rafała - wyobraź sobie. Oddał go dzisiaj jakiś pilot major z Socho, bo powiedział, że kupił go na giełdzie i miał być bernardyn a okazało się, że to bardziej owczarek środkowoazjatycki niż benio, tylko szkoda, że skapnął się dopiero po ponad roku :angryy: a płacze przeraźliwie :shake: Quote
luka1 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 cholera azjata to moja ulubiona rasa. Kiedyś miałam Barego azjatę i siasiedzi mi go powiesili. Ale do śmierci nie zapmnę jaki był CUDOWNY. Jutro jade, chocbym na pieszo musiała pod wiatr zapietruszać. Quote
Ziutka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 luka1 napisał(a):cholera azjata to moja ulubiona rasa. Kiedyś miałam Barego azjatę i siasiedzi mi go powiesili. Ale do śmierci nie zapmnę jaki był CUDOWNY. Jutro jade, chocbym na pieszo musiała pod wiatr zapietruszać. Zapietruszczaj ciotka bo okaz niesamowity :loveu: A zobaczysz jakiego całusa dostaniesz :cool3: tak się tuli. A o której będziesz ?? Quote
luka1 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 o której bóg da - nie mam pojecia, pewnie jak zwykle kole 2 zapakuję gar z jadłem dla sfory i pojade do schroniska. potem wracajac nakarmię swoje bydlatka. Chyba że syncio sie da namówić i wczesniej mnie zawiezie. To i fotek pare by sie zrobiło. Quote
luka1 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 No i syncio pojechał do pracy a ja muszę pedałować na rowerku. Quote
Ziutka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 luka1 napisał(a):No i syncio pojechał do pracy a ja muszę pedałować na rowerku. Nie marudź i pedałuj...zobaczysz jakie cudo :loveu: A do mnie dzwonił Pan Waldek, że ktoś chce oddać do schronu 5-cio letnią czarną jamniczkę podpalaną...jeśli w ciągu tygodnia się domek nie znajdzie to mamy nowego psa w Azorku :cool1: Quote
luka1 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Zaczyna sie sezon na jamniki czy co - miałam dzis telefon w spr. jamnika - odesłałam > Quote
Ziutka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='luka1']Zaczyna sie sezon na jamniki czy co - miałam dzis telefon w spr. jamnika - odesłałam > Dzięki wielkie :loveu: Ciekawe czy ktoś konkretny :cool1: Quote
Recommended Posts