Jump to content
Dogomania

Baileys & Honey - stafficzy Dream Team :P i Perełka [*]

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla królika jest grzeczna, już jej się zakodowało, że straszyć go nie wolno :) Jak mam go na kolanach, to namolnie próbuje go lizać i wącha ze wszystkich stron; jak chodzi po podłodze, udaje, że go nie widzi :evil_lol:

Z zabawką rzeczywiście wyszło ciekawie. Może to dlatego, ze ona kształtem trochę przypomina psiego bobasa.

Posted

Martens napisał(a):
Mała jest ;) Moja mnie podrapała jak wsadzałam ją do klatki - chciała do niej wejść już natychmiast, z wysokości metra :eviltong:

aha , wyglada na sporawa ;) . tez tak raz mialam :evil_lol: . ale wtedy mnie nie podrapal ;)

Posted

Maluchy jeszcze nie u mnie, i ich mama...

No i malce po kolei:

Bazylek, najmniejszy z miotu, jedyny chłopak, rodzynek :) Już ma stały domek w Warszawie, duże mieszkanie, mnóstwo terenów do biegania (obrzeża W-wy) i panią, która ma swoją firmę i będzie zabierała go ze sobą do pracy. Pani długo szukała szczeniaka podobnego do jej zmarłego już pieska, szukała po schroniskach, nawet w Kielcach, i nie mogła znaleźć swojego wybrańca. Jak tylko zobaczyła malucha, przyjechała po niego od razu na drugi dzień, mimo że był to 1 listopada..

Ruda sunia, teraz chwilowo u mnie, w piątek jedzie do Warszawy do domu tymczasowego u ziele77 z dogo; szuka domku stałego...

Szara sunia, rozrabiara, największa z miotu, teraz u mnie na tymczasie; szuka również domku stałego...

Ciąg dalszy nastąpi :)