agaciaaa Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 http://i302.photobucket.com/albums/nn104/Blackpoint/Obraz008.jpg Baryłcia :loveu: Króliś ma bardzo fajne umaszczenie :) Quote
Martens Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 2 tygodnie nie chciało mi się odpalić Dogo :cry: Dopiero przeinstalowanie Windowsa pomogło. Quote
Pusiakowa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Martens napisał(a):2 tygodnie nie chciało mi się odpalić Dogo :cry: Dopiero przeinstalowanie Windowsa pomogło. ech .. :-( Quote
taxelina Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 dogo samo w sobie raz dziala, raz nie.. Quote
Martens Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Tak też słyszałam, ale mi nie wchodziło przez 2 tygodnie WCALE. Więc w końcu odnowiłam Windowsa i na razie odpukać chodzi... Fotki pewnie najwcześniej po niedzieli, bo jutro zaczyna mi się zjazd w szkole i nie wiem, czy jak przyjadę koło 21 to będę miała siłę choćby odpalić kompa... W dodatku jestem koszmarnie przeziębiona, wściekła po kolejnej z serii awanturze z rodzinką i nadal nie ogarnęłam do końca kolokwium z anatomii, które jest w niedzielę :cry: Quote
Pusiakowa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Martens napisał(a):Tak też słyszałam, ale mi nie wchodziło przez 2 tygodnie WCALE. Więc w końcu odnowiłam Windowsa i na razie odpukać chodzi... Fotki pewnie najwcześniej po niedzieli, bo jutro zaczyna mi się zjazd w szkole i nie wiem, czy jak przyjadę koło 21 to będę miała siłę choćby odpalić kompa... W dodatku jestem koszmarnie przeziębiona, wściekła po kolejnej z serii awanturze z rodzinką i nadal nie ogarnęłam do końca kolokwium z anatomii, które jest w niedzielę :cry: mi przez kilka dni nie dzialalo ;/ . biedactwo :calus: . a mnie cholernie boli gardlo i musze mówic prawie szeptem . :-( Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Hej Przesyłam moc pozytywnych wibracji i czekam na zdjęcia Quote
Pusiakowa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 agaciaaa napisał(a):Powodzenia na kolokwium! :) przylaczam sie :lol: Quote
Martens Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Dziękuję bardzo, kolokwium poszło dobrze, 16 pkt na 20 :cool3: Właśnie zgrywam na Photobucket fotki z sesji prosiakowej - Baryłka ma nową zabawkę, bo piłeczka już zupełnie zmaltretowana :evil_lol: A jutro prawdopodobnie będzie kąpiel i TZ obiecał robić za fotografa w czasie tortur :eviltong: Quote
eria Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 witamy ! Gratulacje zdanego kolokwium :multi::multi: czekamy na sesję kąpielową !! Quote
Martens Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Dziękować :cool3: Obawiam się że Perełka nie wyczekuje sesji kąpielowej z takim entuzjazmem jak wy :evil_lol: Zmykam do gołąbków w kuchni, a zaraz potem wrzucam fotki. Quote
Martens Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Barfowa papka warzywna zapas na kilka ładnych tygodni :) Nienawidzę przeciskać warzyw przez sokowirówkę, więc podstępnie zainteresowałam machiną TZta - "paaaatrz jakie fajne tu wsadzasz, tam wciskasz, i znika" :lol: Faceci lubią zabawki, więc szczęsliwy w mig wszystko zmielił :loveu: Królik w swej klatce, po sprzątaniu, zanim zdążył rozpierniczyć żwirek z kuwety po całej podłodze :) A teraz już sesja prosiaczkowa :) Quote
Martens Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Pan Proś we własnej osobie :loveu: Nie patrzeć na bałagan w tle :evil_lol: Quote
taxelina Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Jeszcze kuwety nie macie montowanej do pretow mocno? u peppara musze miec takimi drutami bo inaczej wryzucic na srodek kuwete i wykopie zawartosc.. Quote
Martens Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Kuwetka jakiś czas była na drutach, ale ciężko się ją myło. Teraz normalnie dynda na haczykach - króilk jej nie zwala, tylko po prostu lubi sobie żwirek w niej układać po swojemu :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Hej :multi: . prosiakowa Barylka :diabloti: :loveu: . Quote
eria Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Pan Proś i wyraz pyska Baryłki wymiatają :evil_lol::evil_lol: Quote
Martens Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Prosiak został schowany. Baryłce odbiło i postanowiła go... adoptować :razz: Reagowała na niego dziwnie, przenosiła w zębach ostrożnie jak nadpęknięte jajko, układała na swoim posłaniu, a kiedy piszczał (tzn jak my nim piskaliśmy albo ona go nacisnęła) strasznie się stresowała, jakby nie wiedziała co robić - lizała go i sama zaczynała płakać. Jak go schowałam, szukała go po całym pokoju :-o Dosłownie jakby miała pożądną ciążę urojoną. Zabrałam go, bo wcale nie wyglądała na szczęśliwą z zabawki tylko zestresowaną i nieszczęśliwą. I nie wiem czy go jej w ogóle dawać. Ona nigdy nie miała urojonej ciąży, więc nie mam pojęcia co jej nagle odbiło. Quote
taxelina Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 a nie jest jakos wlasnie ok 2 miesiecy po cieczce? Quote
Martens Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Ona jest od 7 lat wysterylizowana. Po sterylce też nie było problemów hormonalnych w stylu cieczek czy ciąż urojonych. Zareagowała tak tylko na konkretnie tę zabawkę. Z piszczącą piłką tak nie było. Quote
Martens Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 "Proszę.. Daj kawałek kanapki...:-(" Zamordowana piłeczka: Wieczorne mizianko: Wygląda jakby chciała ją pożreć :evil_lol: A tam w tle TZ gra w Far Cry'a :lol: Quote
Recommended Posts