Jump to content
Dogomania

Baileys & Honey - stafficzy Dream Team :P i Perełka [*]

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak też słyszałam, ale mi nie wchodziło przez 2 tygodnie WCALE. Więc w końcu odnowiłam Windowsa i na razie odpukać chodzi... Fotki pewnie najwcześniej po niedzieli, bo jutro zaczyna mi się zjazd w szkole i nie wiem, czy jak przyjadę koło 21 to będę miała siłę choćby odpalić kompa...

W dodatku jestem koszmarnie przeziębiona, wściekła po kolejnej z serii awanturze z rodzinką i nadal nie ogarnęłam do końca kolokwium z anatomii, które jest w niedzielę :cry:

Posted

Martens napisał(a):
Tak też słyszałam, ale mi nie wchodziło przez 2 tygodnie WCALE. Więc w końcu odnowiłam Windowsa i na razie odpukać chodzi... Fotki pewnie najwcześniej po niedzieli, bo jutro zaczyna mi się zjazd w szkole i nie wiem, czy jak przyjadę koło 21 to będę miała siłę choćby odpalić kompa...

W dodatku jestem koszmarnie przeziębiona, wściekła po kolejnej z serii awanturze z rodzinką i nadal nie ogarnęłam do końca kolokwium z anatomii, które jest w niedzielę :cry:

mi przez kilka dni nie dzialalo ;/ .

biedactwo :calus: . a mnie cholernie boli gardlo i musze mówic prawie szeptem . :-(

Posted

Dziękuję bardzo, kolokwium poszło dobrze, 16 pkt na 20 :cool3:

Właśnie zgrywam na Photobucket fotki z sesji prosiakowej - Baryłka ma nową zabawkę, bo piłeczka już zupełnie zmaltretowana :evil_lol:

A jutro prawdopodobnie będzie kąpiel i TZ obiecał robić za fotografa w czasie tortur :eviltong:

Posted

Dziękować :cool3:

Obawiam się że Perełka nie wyczekuje sesji kąpielowej z takim entuzjazmem jak wy :evil_lol: Zmykam do gołąbków w kuchni, a zaraz potem wrzucam fotki.

Posted

Barfowa papka warzywna zapas na kilka ładnych tygodni :) Nienawidzę przeciskać warzyw przez sokowirówkę, więc podstępnie zainteresowałam machiną TZta - "paaaatrz jakie fajne tu wsadzasz, tam wciskasz, i znika" :lol: Faceci lubią zabawki, więc szczęsliwy w mig wszystko zmielił :loveu:

Królik w swej klatce, po sprzątaniu, zanim zdążył rozpierniczyć żwirek z kuwety po całej podłodze :)

A teraz już sesja prosiaczkowa :)

Posted

Kuwetka jakiś czas była na drutach, ale ciężko się ją myło. Teraz normalnie dynda na haczykach - króilk jej nie zwala, tylko po prostu lubi sobie żwirek w niej układać po swojemu :evil_lol:

Posted

Prosiak został schowany. Baryłce odbiło i postanowiła go... adoptować :razz:

Reagowała na niego dziwnie, przenosiła w zębach ostrożnie jak nadpęknięte jajko, układała na swoim posłaniu, a kiedy piszczał (tzn jak my nim piskaliśmy albo ona go nacisnęła) strasznie się stresowała, jakby nie wiedziała co robić - lizała go i sama zaczynała płakać. Jak go schowałam, szukała go po całym pokoju :-o Dosłownie jakby miała pożądną ciążę urojoną. Zabrałam go, bo wcale nie wyglądała na szczęśliwą z zabawki tylko zestresowaną i nieszczęśliwą. I nie wiem czy go jej w ogóle dawać. Ona nigdy nie miała urojonej ciąży, więc nie mam pojęcia co jej nagle odbiło.

Posted

Ona jest od 7 lat wysterylizowana. Po sterylce też nie było problemów hormonalnych w stylu cieczek czy ciąż urojonych. Zareagowała tak tylko na konkretnie tę zabawkę. Z piszczącą piłką tak nie było.