agaciaaa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Melodia jest śliczna :loveu: Baryłka już sie troche oswoiła z obecnością nowego domownika? ;) Quote
Martens Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Pusiakowa napisał(a):Widze ze króliczek juz u was! Gratulacje :multi: . Sliczna jest :loveu: . Ona ma czerwone oczy czy tylko na zdjeciach tak wyszlo? ;) A Barylka jaka zaciekawiona :cool3: . Puszek (chociaz królik jest juz z nami dlugo) zachowuje sie jakby pierwszy raz widzial to cos w tym czyms :evil_lol: . A jak raz próbowalam puscic ich razem to Puszek go tak gwaltownie wacha ,ze biedak caly ze strachu sie trzesie :shake: . u nas porcja swiezych fotek ;] . Oczka ma jedno niebieskie, drugie pół niebieskie, pół brązowe - to czerwone to od flesza. Baryłka reagowała tak na świnkę morską, z królikiem jest lepiej i mam nadzieję że będzie mógł wychodzić przy niej z klatki. Izabela124. napisał(a):Hejos Ale fajny królis :) Dziękuję :) agaciaaa napisał(a):Melodia jest śliczna :loveu: Baryłka już sie troche oswoiła z obecnością nowego domownika? ;) Fajnie, że wszystkim się podoba ;) Baryłka znośnie, nie jest chyba zachwycona, ale głowy odgryźć mu nie próbuje - zawsze coś :evil_lol: Mimo wszystko chyba jest trochę zazdrosna. Nie mogę się już doczekać tej dużej klatki z krakvetu, pożadnej kuwety i ciężkiej miski. Bo królik w tej małej klatce już szaleje, a moje zwykłe miseczki i tekturowa kuweta służa do rzucania a nie do korzystania :cool1: Dziś postaram się odwiedzić wasze galerie :) Quote
Dobcia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Prześliczna jest:loveu: takie szylkretowe kolory są niepowtarzalne:lol: Quote
agaciaaa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Przyszła wreszcie ta paczka z krakvetu? ;) Quote
Martens Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 deer_1987 napisał(a):Kolorek ma sliczny! Dobcia napisał(a):Prześliczna jest:loveu: takie szylkretowe kolory są niepowtarzalne:lol: Wyjątkowa ślicznotka :) Aż dziwne, że tyle czekała na dom. agaciaaa napisał(a):Przyszła wreszcie ta paczka z krakvetu? ;) Nie.. Nawet jej nie wysłali, bo dostałabym powiadomienie na maila! :wallbash: Królik 3ci dzień kisi się w klatce 60 cm zamiast 100 i dostaje hopla, bo potrzebuje pobiegać, `a ja przy psie jeszcze boję się go wypuścić... Quote
aneczka0106 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 http://i302.photobucket.com/albums/nn104/Blackpoint/Obraz034.jpg Jak mogłaś spić Baryłkę dla zaakceptowania nowego domownika???:-o;) Dobrze, że chociaż bidulka butlę wody ma zostawioną na kaca Poważnie, to sliczna ta króliczka jest:loveu: i fajnie, że nie ma agresji Baryłki co do niej. Z tego Krakvetu zrezygnowałabym szukając gdzie indziej skoro olewają i wysmarowałabym do tego maila do przełożonych osoby zamawiajacej klatkę:angryy: chociażby słowo napisali, że nie ma w hurtowni czy cuś:angryy: Quote
Pusiakowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Martens napisał(a):Oczka ma jedno niebieskie, drugie pół niebieskie, pół brązowe - to czerwone to od flesza. Baryłka reagowała tak na świnkę morską, z królikiem jest lepiej i mam nadzieję że będzie mógł wychodzić przy niej z klatki. aha . ;) zapytalam , bo króliki tez maja czerwone oczka mi osobiscie sie nie podobaja . ;) a krakvet cos zaniedbuje ... :roll: Mizianko dla Melodii i Barylki :loveu: . Quote
Martens Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Musiałam jej jakąś flaszkę na przebłaganie postawić :evil_lol: Też nie przepadam za zwierzakami z czerwonymi oczami. O krakvecie szkoda gadać. Klatki miały być już na środę i wczoraj miałam dostać paczkę. A to wczoraj dzwoni do mnie pani i mówi, że, uwaga uwaga, KUWET teraz nie ma! I będą za tydzień, ale postara się i może załatwi na poniedziałek... Ja już się przestałam denerwować :eviltong: Quote
asiunia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Martens napisał(a):Musiałam jej jakąś flaszkę na przebłaganie postawić :evil_lol: Też nie przepadam za zwierzakami z czerwonymi oczami. O krakvecie szkoda gadać. Klatki miały być już na środę i wczoraj miałam dostać paczkę. A to wczoraj dzwoni do mnie pani i mówi, że, uwaga uwaga, KUWET teraz nie ma! I będą za tydzień, ale postara się i może załatwi na poniedziałek... Ja już się przestałam denerwować :eviltong: krakvet ostatnio sobie ze wszystkim w kulki leci...zamówiłam karmę-nie dość że dostałam ją ponad tydzień po zamówieniu,to jeszcze otwartą i z brakującym kilogramem...jak wystawiłam komenatrz został usunięty,podobnie jak inne negatywne dotyczące sklepu...cóż... a kjuik piękny:loveu: Quote
Martens Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Chyba to moje ostatnie zamówienie w krakvecie... No i witam serdecznie w galerii ;) Quote
asiunia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Martens']Chyba to moje ostatnie zamówienie w krakvecie... No i witam serdecznie w galerii ;) odczucia mam podobne;) a dziękuje bardzo,będę zaglądać częściej:p Quote
agaciaaa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Mi też ostatnio krakvet podpadł ;) a bardzo lubiłam ten sklep. Co u was? Jak tam Melodia? ;) Quote
Martens Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Ja już w przyszły weekend do szkoły :) Melodia upodobała sobie chowanie się pod łóżkiem, gdzie w spokoju przegryzła mój pasek od białej torebki :evil_lol: Baryłka parę razy ją nastraszyła, tzn. nie zaatakowała, a raczej zagoniła dość spokojnie do klatki. Jednak wytłumaczyłam jej, że tak nie wolno i już tylko patrzy. Dzisiaj królik zainteresował się jej piłeczką :evil_lol: Odwracała głowę i udawała, że nie widzi, aż w końcu nie wytrzymała i burknęła - królik zrozumiał od razu :p Na dniach postaram się zrobić trochę zdjęć. Quote
taxelina Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 No to u mnie krolik sie dziwnie patrzy jak ktora sunia cos dziwnego powie.. Quote
Martens Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Zaczniemy od paru paskudnych zdjęć psa - za późno wyszłam, a chciałam dużo fotek narobić :( Quote
Martens Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 A teraz nieco więcej zdjęć - królika: Quote
Martens Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Jak TZta nie ma, to się rozwala pod jego krzesłem :evil_lol: Quote
taxelina Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Juz widac ze Ci zaufala skoro sie kladzie po za klatka Quote
Recommended Posts