Jump to content
Dogomania

Baileys & Honey - stafficzy Dream Team :P i Perełka [*]

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kilka fotek, ale Baryłka jest śpiąca i jakoś nie ma ochoty teraz pozować :p Rano wybierzemy się na łąki.

"Ehh znowu się zaczyna..."

"No dobra, masz, zrobię ładną pozę, ale dasz mi już spokój?"

"Daj mi wreszcie spać!!"

Posted

Canon PowerShot A520 jest wolny? TZ takiego mial i gdyby nie pewien wypadek nie zmienialby pewnie az do lustrzanki :P a tak zmienil na olympus c765 dawno temu a potem canon 350d, ja wczoraj kupilam powershot a580 i jestem zadowolona w porownaniu do olympus c765 to a580 jest szybki - szybko sie wlacza, szybko zoom.

Posted

hm... testowalam wczoraj i dzis a580 i swietnie foci psy w ruchy czy jakies miny ;)

ciezko mi przeszukac zdjecia TZ ale mial chyba tez duzo w ruchu nie tylko stojace obiekty :D
focisz na auto? ma on w ogole manualne ustawienia? a580 nie ma :P i tego mi brak w stosunku do olympusa

Testowe z wczoraj, inne tez mam i bede potem do mnie wrzucac

Posted

Coś tam ma - jak chcę focić psa w ruchu, to ustawiam taki tryb 'dzieci i zwierzęta' i jest trochę szybszy, ale i tak marnie to wychodzi. Ale może to moje kalectwo też ;)

Posted

Widzę, że fotka z jęzorem zrobiła furorę :cool3:

A TZ dziś do pracy na 11 dopiero i nie zdążymy iść na łąki, a potem już za gorąco. Pewnie pójdziemy gdzieś dalej dopiero wieczorem, a wtedy nie wiem czy zdjęcia wyjdą, więc sesja łąkowa chyba przełożona na jutro rano. Ale może wstawię jeszcze dziś coś w domu jak zrobię.

Jeszcze nie ma 10 a już żar się z nieba leje :placz: Ja chcę chmurki i deszczyk :wallbash: