cenzo Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Nor(a) napisał(a):a ja bardzo proszę o gordon setery (VII gr), zwlaszcza interesują mnie suki;) Bylo 5 gordonow - 2 dorosle i 3 w ml. I dzien CACIB & BOB Liric Jupiter Ludstar CACIB - suki Tomset An Affair To Remember JW Yukki Hill Sairala Miracle II dzien CACIB & BOB Tomsett AATR CACIB Liric Jupiter Ludstar JW Locksheat Arlena Ten piaty gordon w ml, to zdaje sie. ze pies:) Quote
jo-jo Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Agappe napisał(a):bardzo prosze o stawkę i sedzich, którzy mieli oceniać AKITY Prosz: Sędziowie - Miklos Levente (H) - Sobota Stummer Jozsef (H) - Niedziela (Numerki w nawiasach są niedzielne) Psy Klasa Młodzieży 912. (934) AMATERASCHU INU YOKO ZUNA HABANO Klasa Pośrednia 913. (935) GORYU DELLE BIANCHE VALLATE Klasa Otwarta (936) GOLD-STELLA BASHIRO Klasa Championów 914. (937) TOGHOKUUN-GO DE LA VALLEE DES DRAGONS SA Suki Klasa Młodzieży 915. AMATERASU INU YOKO ZUNA HAYATO (938 ) ROYARU AKITA ROYARU ARASHI (939) SAKE NO UCHI ENJI Klasa Pośrednia 916. BUCH THE BEARKILLER SON DAYKO Klasa Otwarta 917. (940) AMATERASU INU YOKO ZUNA TOMUMI 918. (941) DEI LAGHI TAILLY ZIAMU NO SAKURAMBOO Quote
Błyskotka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Proszę o napisanie rodziców suczki chow chow Fanta Fenye Irma :modla:. Na stronie hodowli jakoś nie mogę znaleźć tej informacji :niewiem:. Quote
jo-jo Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Błyskotka napisał(a):Proszę o napisanie rodziców suczki chow chow Fanta Fenye Irma :modla:. Na stronie hodowli jakoś nie mogę znaleźć tej informacji :niewiem:. FANTA-FENYE IRMA (FANTA-FENYE ZORBA - FANTA FENYE VARAZS) Quote
WillaTaira Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Czy moge prosic o stawke czarnych terierow: orosz fekete terier (II grupa) Quote
Recommended Posts