Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
Petelka, ale zostaniesz z nami? :cool3: :eviltong:

No właśnie coś mnie tutaj tak ciągnie.:evil_lol: I coś czuję przez skórę, że to nie koniec mojej przygody z psami.:evil_lol:

Mój J. bardzo przeżywa odejście czarnulków. I nie ma się co dziwić, bo to głównie on robił za mamę i tatę. ;) Ja wpadałam do Głuszy na soboty i niedzielę a on był z nimi prawie cały czas karmiąc, tuląc, układając do snu. :calus:

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coś nie mogę oderwać sie od tego wątku. ;)

Ale już na zakończenie (chyba zakończenie ;)) wieści z nowych domków:

1. Penelopa - Tymczasowy Opiekun spotkał ostatnio p. leśniczego, do którego sunia trafiła. A więc psina czuje się dobrze, już przyzwyczaiła się do nowych opiekunów, co objawia tradycyjnym podstawianiem bródki i wywalaniem brzucha do głaskania. Zaczyna też wiernie towarzyszyć panu w jego wędrówkach; :)

2. Ptyś - dzwoniłam w sobotę; państwo zachwyceni czystością psiaka i jego charakterkiem (z jednej strony rozrabiackim, z drugiej grzecznym) oraz tym jak szybko się uczy; pies zajął miejsce pełnoprawnego członka rodziny, bo gdy dzwoniłam to usłyszałam, że akurat pojechał z wizytą do drugiej babci; :lol:

3. Pimpuś, który okazał się Pimpusią a ostatecznie otrzymała na imię Tora (pozwolę sobie wstawić fragment maila od jej młodego opiekuna) - :loveu:
"Tora i miewa się bardzo dobrze jest wyjątkowo pojętna. Uczy sie szybko i przyswaja sobie już co niektóre polecenia. Straszny z niej pieszczoch a ponadto uparty "rozrabiaka". Cieszymy sie wszyscy ze jest z nami."

No i fotki Tory: