Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W boksach "pod budynkiem" mieszkaja różne cudeńka. Jak zwykle są niezauważalne bo boksy ciemne i kraty takie jakies. Mieszkaja tu psiaki o niewielkich rozmiarach jedną z nich jest Simba, malutka, czarna sunie podobna do szpica ( :cool3:). No sami zobaczcie czy nie jest piekna. Pies rozpaczliwie potrzebuje opiekuna. Na widok człowieka wyciaga przez ciasne kraty łapki i rozpaczliwie woła o ratunek.

Tel. do schroniska: 692 659 026 do p.Rafała
692 005 758 do p.Małgosi
668 432 419 do p.Zyty
lub tinyzoo@wp.pl

Posted

luka1 napisał(a):
No więc wracam ze schroniska. Simba pojechała do domu. :evil_lol:

Ty ciotka poważnie mówisz czy jak :cool1:
Bo ja już za Tobą chwilami nie trafiam :diabloti: :mad:

Posted

Simba pojechała na Kujawy 100 - parę kilometrów od Sochaczewa. Będzie zastępstwem dla starszej cioci ( 80 lat :shake: ) za psiaka który zmarł. Bezczelnie zapytałam co z psiakiem bedzie jesli ciocia odejdzie, czy wtedy pies wróci do schroniska? Pan zapewnił że wtedy pies idzie do niego. Teraz ciocia potzrebuje towarzystwa i żeby czasem ktos szczekał. Wygląda ok. Simba bardzo sie podobała i zachowywała sie jak przystało na Azorkowca z pełną kulturą. Rozdała buziaki i wsiadła do auta. I pojechała. :multi::-(:multi:

Posted

Sunia pojechała, ale pod wiatą jest pies - identyczy jak Simba. Nawet w pierwszej chwili myślałam,że przenieśli Simbe. Ten sam wzrost, sierść, umaszczenie - kopia. Moze nosek mniej szpicowy, ale niewiel mniej.

Posted

Nazwałam go Simba2. Zmieniłam allegro z suczki na pieska. Nawet zdjęć nie trzeba wymieniać - pies jest identyczny. Nie wiem czy wątek zamykać czy kontynuować dla Simby2 ?