EVA2406 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Smutno, że tak krótko cieszyła się domowym ciepłem, ale na szczęście nie umierała w samotności i chłodzie schronu. To dzięki Wam Dziewczyny. Dziękuję Biegaj Kolejarko po zielonych ukwieconych łąkach za TM Quote
Arlene Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Nie wiem, co napisać. Ogromnie mi przykro, że przyszedł już na nią czas, że nie mogła trochę dłużej cieszyć się tym, co zyskała - cudownym domkiem, rodziną, miłością... Jednocześnie jestem szczęśliwa, że na te ostatnie dni, tygodnie, miesiące spędziła nie w boksie pośród chłodu i psich łez, lecz we własnym domu, w cieple, w radości. Śpij dobrze, Kolejarko [*] Quote
Mada:) Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Niestety odeszła, ale odeszła w szczęściu, wśród ludzi, którzy ją kochali! A nie samotnie w schronisku.To się liczy! Żegnaj Kolejarko... :-( Quote
Lemoniada Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Tak się cieszę, że zdążyła... Że jeszcze zaznała miłości zanim jej mądre oczy zgasły na zawsze. Kolejarko, byłaś niezwykłą sunią. Będę o Tobie pamiętać, maleńka [*] Quote
magdawi Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Przykro mi... Była taka piękna , radosna w nowym domku,a tak krótko trwało jej szczęście...za krótko... Biegaj szczęśliwa maleńka za TM... Quote
oktawia6 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 :placz::placz::placz:była kochana, miała miłośc i opiekę-jej ostatnie tygodnie były ukojeniem dla niej po tym co przeszła. To luxus jaki mało który pies dostaje od losu-wiele jest takich które odchodzą w ciemnościach i samotności. Dziękujemy jej pani za serce i miłośc Quote
Lemoniada Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Oktawio, jaki piękny obrazek! Zaraz znowu będę ryczeć:placz: Quote
EVA2406 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Lemoniada napisał(a):Oktawio, jaki piękny obrazek! Zaraz znowu będę ryczeć:placz: Właśnie to robię :-(:-(:-( Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Kolejarka odeszła??????Nie zgadzam się:-( Elżbieta Quote
kikou Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 bardzo mi przykro.....:-( choc jednoczesnie duza pociecha, ze miala chociaz te trzy miesiace szczesliwe, ze nie odchodzla zapomniana na zimnym betonie...... i tak boli...... Quote
BUDRYSEK Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Dla Wszystkich którym nie zdążyliśmy pomóc! Quote
agata51 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Boli. Miałam nadzieję, że przed nią długie lata szczęścia. :-( Quote
BUDRYSEK Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 YouTube - Samuel Barber - Adagio for Strings Quote
Recommended Posts