Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki, Murko, Ty zawsze czuwasz i trzymasz rękę na pulsie, już ze dwa razy chciałam zgłosić nasze rude suczki w wątkach, gdzie ktoś chciał adoptować psa, ale one juz tam były zgłoszone przez Ciebie :lol:
A Rudego widać, że pokochali, cieszę się strasznie, choć go tylko wieźlismy, to i tak się odrobinkę przywiązaliśmy do niego:-)

Posted

Kiedy ktoś je wreszcie zauważy? Jak im się skończy obecne allegro, to porobię im na próbę oddzielne aukcje, może to coś zmieni. A jak ktoś skusi się na jedną, to drugą dodamy gratis:diabloti:

Posted

annama napisał(a):
Kiedy ktoś je wreszcie zauważy? Jak im się skończy obecne allegro, to porobię im na próbę oddzielne aukcje, może to coś zmieni. A jak ktoś skusi się na jedną, to drugą dodamy gratis:diabloti:

z tego co tu widziałam to ten ktoś chyba powinien dopłacić za to, że będzie miała je u siebie :evil_lol: ;)

Posted

alekso napisał(a):
z tego co tu widziałam to ten ktoś chyba powinien dopłacić za to, że będzie miała je u siebie :evil_lol: ;)

A pewnie:evil_lol:, komu dwie super suczki, tanie w utrzymaniu, przeżyją na diecie dżdżownicowej, zajmą się sobą, obszczekają, kogo trzeba, pewnie i mysz złowią? No, komu, komu?

Posted

Nooo... one są super i tyle ;)
A najlepsze jest zbiorowe sikanie zaraz po wyjściu z boksu :evil_lol: Jak na komendę. Może mi się kiedyś uda pyknąć fotkę :roll:

Posted

Jak im się skończy obecne allegro, to porobię im na próbę oddzielne aukcje, może to coś zmieni.
Moze trzeba dac nowe miniaturki, zeby zachecic nowych alegrowiczow do ogladania. Zazwyczaj to dziala.

Posted

Ula, miniaturki zmieniam i obserwuję, czy jest potem więcej wejść:-)
Suczki mają 1 obserwatora na allegro, trzymajcie kciuki, może wreszcie ktoś naprawdę jest zainteresowany naszymi słodkimi panienkami.

Posted

ja trzymam oczywiście kciuki i chciałam powiedzieć, że chyba fajnie jest mieć psi hotelik :) tyle nosków do głaskania :)

dieta dżownicowa.... :) same pyszności :cool3: tylko wariat nie zdecydował by się na takie zaradne panienki :razz: