Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieszę się, że są u Murki ! (Dziękujemy za przyjęcie dziewczynek !)
Tu mają większe szanse, niż miały. Socjalizacja jest bardzo ważną sprawą !

Sunie chyba mają też Allegro i jakieś ogłoszenia.

Parosku - może jakieś poprawki w banerku jak już będą nowe foty ?

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może na ktorymś ze zdjęć, dziewczyny będą bardziej podobne do siebie "na żywo" ;) w sensie takie śliczne jak to annama i Murka pisały wcześniej :)

Posted

Dziewczynki już się chyba zaklimatyzowały, bo są weselsze, chcą się bawić i baaaardzo podobają im się spacerki!
Co ciekawe, błyskawicznie uczą się czystości :cool3:
Dzisiaj po nocy w boksie było czysto, a koopki zrobione na porannym spacerku ;) Oby tak dalej!

TZ porobił trochę fotek na porannym spacerze.
Na fotki reprezentacyjne do ogłoszeń muszę suńki poczekać aż się wykuruję...
Na razie panienki wychodzą na linkach, żeby poznały teren i poznały nas. Tą przydługą obróżkę u Pysi (czyli córci - ja jednak uparłam się pozostać przy imionach nadanych przez annamę ;) ) już TZ zmienił na wygodniejszą.

cdn.

Posted

Pozostałości po klombie - ukochanym miejscu buszowania psów :lol:

Czy one razem nie wyglądają fantastycznie??

Próba sportretowania Pysi ;)

Czyż nie jest śliczna?

cdn. ;)

Posted

Fajniaste są, chodzą już po ogrodzie bez linek, świetnie dogadują się z innymi psami i sukami.
Tak mi się marzy, aby ktoś je wziął razem...

Dzisiaj jak zdołam to ich poogłaszam tu i ówdzie dysponując dostępnymi fotkami. Jak mi się uda coś nowego lepszego stworzyć, to wtedy podmienię.

Posted

Śliczne te banerki, dzięki!

Murko, te nasze suczki to naprawdę są mądre :multi: Oby szybko znalazły dobry dom, choć u Ciebie jest im oczywiście super, po tym, jakie miały życie, pewnie myślą, że trafiły do raju :multi:

Posted

Panienki już się czują paniami obejścia i dziamają pięknie :diabloti:
Ale nie są przesadnie szczekliwe, odzywają się tylko gdy coś się dzieje :cool3:

Co ciekawe też, że nie ma wielkiego problemu z zaprowadzeniem je do boksu, ostatnio zaczęły wchodzić same. W razie problemów zawsze niezawodne jest wykorzystanie ich łakomstwa :lol:

Posted

A czy nasze suczki nie kopią jam w kojcu? A Pysia vel Dzika już nie szarpie się dziko na smyczy? Czy robiliście im próbę na kota?
One były szczekliwe już w lesie, miały swój teren i go pilnowały :cool3:

Posted

annama, w kojcu nie kopią, bo jest wykładzina :diabloti:
Kopią poza kojcem :diabloti:
Pysia na smyczy chodzi średnio, ale za to ładnie chodzi przy nodze bez smyczy :lol:
"Koci test" robimy zawsze kiedy np. gdy zgłasza się domek z kotem i trzeba sprawdzić. Na razie nie ma chyba takiej potrzeby :roll:

Generalnie Musia bardziej zachowuje dystans. Z Pysią nie ma problemów, garnie sie do ludzi, zaczepia, chce się bawić, lubi głaskanie itp. Szuka towarzystwa człowieka.

A teraz trochę japońszczyzny:
SAMEBURESUKI :diabloti:

Posted

Murka napisał(a):
annama, w kojcu nie kopią, bo jest wykładzina :diabloti:
Kopią poza kojcem :diabloti:

:evil_lol: Bałam sie, że może pożarły kawałek wykładziny, żeby sobie pokopać.
Cudne zdjęcia!!!! Niezłe macie stadko :lol:

Posted

Murka napisał(a):

Generalnie Musia bardziej zachowuje dystans. Z Pysią nie ma problemów, garnie sie do ludzi, zaczepia, chce się bawić, lubi głaskanie itp. Szuka towarzystwa człowieka.

Musia więcej złego doznała od ludzi, Pysiak ludzi nie znał w ogóle, ale ten Pysiak wyśliczniał u Was, nie mogę się napatrzeć, zaraz im pozmieniam zdjęcia na allegro :lol: