KWL Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Dwie małe bidki szukają nadal domku, proszę nie zapominajcie o nich. Quote
annama Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Suczki mają się świetnie, dziś zadzwonił pan, który chciał jedną na łańcuch, nie daliśmy. Quote
KWL Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Takie maleństwo na łańcuch ??? To już nawet nie głupota ! To czysty sadyzm !:angryy: Quote
alekso Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 annama napisał(a):Suczki mają się świetnie, dziś zadzwonił pan, który chciał jedną na łańcuch, nie daliśmy. dzięki Bogu, ze nie daliście :) Quote
Psiutka380 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Jak dobrze że nie daliście. I szkoda że nikty nie chce dwóch suniek. Byłoby im raźniej. Quote
paros Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Sunie na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=329389297 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
annama Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Olena84 napisał(a):Suńki jadą jutro do Murki? Wieziemy je w poniedziałek :-) Quote
Margo05 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 One są takie słodkie :loveu: I powinny mieć już swoje miejsce na ziemi, swój dom... Quote
alekso Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Margo05 napisał(a):One są takie słodkie :loveu: I powinny mieć już swoje miejsce na ziemi, swój dom... Zdecydowanie...!!!! :) Quote
Murka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dziewczynki są już u mnie ;) Są bardzo grzeczne choć jeszcze troszkę zdezorientowane, właśnie wyszły na pierwszy spacer. Na zdjęcia trzeba będzie poczekać, bo ja jestem główną specjalistką od zdjęć :eviltong: a mam chwilowy szlaban na wychodzenie z domu (podziębienie + siódmy miesiąc ciąży). No i muszę przyznać rację annamie, że w rzeczywistości suńki prezentują się dużo ładniej niż na zdjęciach :cool3: Suczki fajnie się prezentują razem, także mam ogromną nadzieję, że znajdą wspólny dom. Porobimy im ładne zdjęcia, nauczymy zachowania czystości, poobserwujemy pod kątem zachowania wobec zwierząt, ludzi, dzieci i będzięmy ogłaszać. Quote
KWL Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dziękujemy za przyjęcie suniek. Mam nadzieję że z Twoją pomocą szybko się znajdą domki lub...domek. Quote
Murka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ja też mam taką nadzieję... Czy suńki mają jakieś banerki? Czy zamówić? Quote
Ulka18 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 annama napisał(a):Wieziemy je w poniedziałek :-) Annama, dziekuje Ci za dowiezienie mieleckiego Rudego pod Warszawe :Rose: I bardzo przepraszam za spoznienie Pani Grazynki i Pana Alberta :modla: Quote
annama Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Ulka18 napisał(a):Annama, dziekuje Ci za dowiezienie mieleckiego Rudego pod Warszawe :Rose: I bardzo przepraszam za spoznienie Pani Grazynki i Pana Alberta :modla: A, nie ma za co:-) Byliśmy już piekielnie zmęczeni podróżą, stąd nerwy, ale złość za spóźnienie szybko nam przeszła, ważne, że Rudy ma dom, to wspaniały pies, taki grzeczniutki. Przyznam, że miałam pewne obawy, kiedy zobaczyłam, jaki jest wielki, ale w samochodzie siedział jak aniołek:-) Szybko się zaprzyjaźniliśmy, mam nadzieję, że będzie mu dobrze w nowym domu. Quote
annama Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Murka napisał(a):Dziewczynki są już u mnie ;) Suczki fajnie się prezentują razem, także mam ogromną nadzieję, że znajdą wspólny dom. Porobimy im ładne zdjęcia, nauczymy zachowania czystości, poobserwujemy pod kątem zachowania wobec zwierząt, ludzi, dzieci i będzięmy ogłaszać. Murko, jeszcze raz serdeczne dzięki!!!! Życzę zdrowia i dużo sił :-) Quote
Murka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 annama, nie ma za co ;) Suczki są grzeczne. TZ nazywa je Flora i Fauna :lol: Ale nie wiem czy się przyjmie, bo mi już się myli która jest która :roll: W każdym razie mamcia wie do czego służy spacer, ładnie chodzi na smyczy, załatwia się po wyjściu z boksu. Z córcią gorzej, ale mam nadzieję, że się nauczy :cool3: Poproszę jutro TZa, żeby jakieś fotki porobił, bo ja nadal chora :( Quote
paros Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Murka napisał(a):Ja też mam taką nadzieję... Czy suńki mają jakieś banerki? Czy zamówić? Mają taki jak w moim podpisie, bo nie miałam wyboru fotek :roll: Quote
Recommended Posts