Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki są już u mnie ;)
Są bardzo grzeczne choć jeszcze troszkę zdezorientowane, właśnie wyszły na pierwszy spacer.

Na zdjęcia trzeba będzie poczekać, bo ja jestem główną specjalistką od zdjęć :eviltong: a mam chwilowy szlaban na wychodzenie z domu (podziębienie + siódmy miesiąc ciąży).

No i muszę przyznać rację annamie, że w rzeczywistości suńki prezentują się dużo ładniej niż na zdjęciach :cool3:

Suczki fajnie się prezentują razem, także mam ogromną nadzieję, że znajdą wspólny dom. Porobimy im ładne zdjęcia, nauczymy zachowania czystości, poobserwujemy pod kątem zachowania wobec zwierząt, ludzi, dzieci i będzięmy ogłaszać.

Posted

annama napisał(a):
Wieziemy je w poniedziałek :-)

Annama,
dziekuje Ci za dowiezienie mieleckiego Rudego pod Warszawe :Rose:
I bardzo przepraszam za spoznienie Pani Grazynki i Pana Alberta :modla:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Annama,
dziekuje Ci za dowiezienie mieleckiego Rudego pod Warszawe :Rose:
I bardzo przepraszam za spoznienie Pani Grazynki i Pana Alberta :modla:

A, nie ma za co:-) Byliśmy już piekielnie zmęczeni podróżą, stąd nerwy, ale złość za spóźnienie szybko nam przeszła, ważne, że Rudy ma dom, to wspaniały pies, taki grzeczniutki. Przyznam, że miałam pewne obawy, kiedy zobaczyłam, jaki jest wielki, ale w samochodzie siedział jak aniołek:-) Szybko się zaprzyjaźniliśmy, mam nadzieję, że będzie mu dobrze w nowym domu.

Posted

Murka napisał(a):
Dziewczynki są już u mnie ;)

Suczki fajnie się prezentują razem, także mam ogromną nadzieję, że znajdą wspólny dom. Porobimy im ładne zdjęcia, nauczymy zachowania czystości, poobserwujemy pod kątem zachowania wobec zwierząt, ludzi, dzieci i będzięmy ogłaszać.

Murko, jeszcze raz serdeczne dzięki!!!! Życzę zdrowia i dużo sił :-)

Posted

annama, nie ma za co ;)

Suczki są grzeczne. TZ nazywa je Flora i Fauna :lol: Ale nie wiem czy się przyjmie, bo mi już się myli która jest która :roll:
W każdym razie mamcia wie do czego służy spacer, ładnie chodzi na smyczy, załatwia się po wyjściu z boksu. Z córcią gorzej, ale mam nadzieję, że się nauczy :cool3:
Poproszę jutro TZa, żeby jakieś fotki porobił, bo ja nadal chora :(

Posted

Murka napisał(a):
Ja też mam taką nadzieję...
Czy suńki mają jakieś banerki? Czy zamówić?

Mają taki jak w moim podpisie, bo nie miałam wyboru fotek :roll: