Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam wszystkich, jestem właścicielką 12-letniej rudej spanielki, mam nadzieję, że to forum pomoże mi lepiej się nią zajmowac i stanie się miejscem moich częstych odwiedzin:)

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

witam serdecznie!jestem tu kompletnie nowa i mam nadzieję, że jakoś przyjmiecie mnie pod swoje skrzydełka. Mam na imię Dorota, mieszkam w Sosnowcu i od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką cocker spanielki, którą okrzyknęliśmy Shila:). Pozdrawiam

Posted

dorotek86 napisał(a):
witam serdecznie!jestem tu kompletnie nowa i mam nadzieję, że jakoś przyjmiecie mnie pod swoje skrzydełka. Mam na imię Dorota, mieszkam w Sosnowcu i od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką cocker spanielki, którą okrzyknęliśmy Shila:). Pozdrawiam

Witamy, witamy! :multi:
Pokaż nam swoją ślicznotkę. :cool3:

Posted

Już pokazałam :) Założyłam Shili wątek, mam nadzieję, że nie zaśmieciłam nim forum, ale zauważyłam, że Wasze psiaki mają swoje wątki. Pozdrawiam i zapraszam na wątek shili w dziale galeria:cool3:

Posted

Witam wszystkich serdecznie. Od około dwóch miesięcy jest z nami czekoladowa sunia w typie cocker spaniela.Niki jest wyjątkowo spokojna i posłuszna, ma teraz 4 i pół miesiąca. Kochana psinka:loveu:, aż się czasem zastanawiam czy napewno jest zdrowa, bo to chyba niemożliwe żeby psiak był tak posłuszny. Jakby w łonie matki przeszła szkolenie:cool1:.

Posted

Czerwona napisał(a):
Witam wszystkich serdecznie. Od około dwóch miesięcy jest z nami czekoladowa sunia w typie cocker spaniela.Niki jest wyjątkowo spokojna i posłuszna, ma teraz 4 i pół miesiąca. Kochana psinka:loveu:, aż się czasem zastanawiam czy napewno jest zdrowa, bo to chyba niemożliwe żeby psiak był tak posłuszny. Jakby w łonie matki przeszła szkolenie:cool1:.

:lol:
Witamy serdecznie! :multi:
Pochwal się swoją czekoladką. :cool3: :loveu:

Posted

witam serdecznie mam na imię Asia i od 3lat i 5miesięcy jestem szcześliwą właścicielka cocker spaniela angielskiego - Zefira( imie wziwło sie z tą ze po przywiezieniu do domku Zefirek został połozony na trawce w ogrodzie aby sobie rozprostowal lapki po podruzy i powiew wiatru smiesznie rozwiewal mu uszka) ,który jest chyba najcudowniejszym psiakiem na świecie :loveu::loveu:serdecznie pozdrawiam wszystkich włascicieli spanielków i ich kochane czworonogi

Posted

Asienka napisał(a):
witam serdecznie mam na imię Asia i od 3lat i 5miesięcy jestem szcześliwą właścicielka cocker spaniela angielskiego - Zefira( imie wziwło sie z tą ze po przywiezieniu do domku Zefirek został połozony na trawce w ogrodzie aby sobie rozprostowal lapki po podruzy i powiew wiatru smiesznie rozwiewal mu uszka) ,który jest chyba najcudowniejszym psiakiem na świecie :loveu::loveu:serdecznie pozdrawiam wszystkich włascicieli spanielków i ich kochane czworonogi

O witam imienniczkę. :multi:
Witamy serdecznie Zefirka w spanielowym gronie. :multi: :loveu:
Może założysz mu galerię? :cool3:

• 3 weeks later...
Posted

Dobry wieczór, jesteśmy nowi na forum i z pewną taką nieśmiałością chcielibyśmy zapytać czy walijski springer spaniel jest tutaj mile widziany? czy możemy się przedstawić i umieścić galerię naszej malutkiej łobuziary? czy tylko cockerki mogą tu się prezentować?

P.S. bardzo nam się tu podoba i chcielibyśmy wiedzieć jak najwiecej o kochanych spanielkach...

Posted

miło nam bardzo :) dziękujemy za powitanie. Nasza psotka Kora bardzo pozdrawia wszystkie "tutejsze" spanielki i ich właścicieli. A teraz nasz debiut zdęciowy - mam nadzieję, ze fotka się pojawi :)

[IMG]http://img122.imageshack.us/img122/3945/hpim3017dx0.jpg[/IMG][URL="http://img122.imageshack.us/img122/3945/hpim3017dx0.jpg"][/URL]