shurra Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 witam wszystkich, jestem właścicielką 12-letniej rudej spanielki, mam nadzieję, że to forum pomoże mi lepiej się nią zajmowac i stanie się miejscem moich częstych odwiedzin:) Quote
Asia & Ginger Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Koreksonowa i shurra, witam serdecznie na Dogomanii nowych spanielarzy.:multi: :p Quote
malawaszka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Witam się z Wami :lol: mam na bazarku taką figurkę szklaną śliczną - powiedzcie mi czy to jest cockerek? Quote
BBeta Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 malawaszka napisał(a):powiedzcie mi czy to jest cockerek? Tak, wygląda jak spaniel ;) Quote
cockermanka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Śliczny piesek - taki trochę jak mix cockera amerykańskiego (głowa) z jamnikiem ;) Quote
malawaszka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ufff to dobrze rozpoznałam :lol: zapraszam na bazarek jak Wam się podoba :loveu::cool3: Quote
dorotek86 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 witam serdecznie!jestem tu kompletnie nowa i mam nadzieję, że jakoś przyjmiecie mnie pod swoje skrzydełka. Mam na imię Dorota, mieszkam w Sosnowcu i od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką cocker spanielki, którą okrzyknęliśmy Shila:). Pozdrawiam Quote
Asia & Ginger Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 dorotek86 napisał(a):witam serdecznie!jestem tu kompletnie nowa i mam nadzieję, że jakoś przyjmiecie mnie pod swoje skrzydełka. Mam na imię Dorota, mieszkam w Sosnowcu i od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką cocker spanielki, którą okrzyknęliśmy Shila:). Pozdrawiam Witamy, witamy! :multi: Pokaż nam swoją ślicznotkę. :cool3: Quote
dorotek86 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Już pokazałam :) Założyłam Shili wątek, mam nadzieję, że nie zaśmieciłam nim forum, ale zauważyłam, że Wasze psiaki mają swoje wątki. Pozdrawiam i zapraszam na wątek shili w dziale galeria:cool3: Quote
Anka_ZG Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 witamy Shile i jej Pancie;) Zaglądneli bysmy na wasz wątek, ale gdzie wasza galeryjka bo nie moge znalesc:(pozdrawiam! Quote
Asia & Ginger Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 [quote name='Anka_ZG']witamy Shile i jej Pancie;) Zaglądneli bysmy na wasz wątek, ale gdzie wasza galeryjka bo nie moge znalesc:(pozdrawiam! W galeriach spanieli szukaj. ;) O tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122405 Quote
Czerwona Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Witam wszystkich serdecznie. Od około dwóch miesięcy jest z nami czekoladowa sunia w typie cocker spaniela.Niki jest wyjątkowo spokojna i posłuszna, ma teraz 4 i pół miesiąca. Kochana psinka:loveu:, aż się czasem zastanawiam czy napewno jest zdrowa, bo to chyba niemożliwe żeby psiak był tak posłuszny. Jakby w łonie matki przeszła szkolenie:cool1:. Quote
Asia & Ginger Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Czerwona napisał(a):Witam wszystkich serdecznie. Od około dwóch miesięcy jest z nami czekoladowa sunia w typie cocker spaniela.Niki jest wyjątkowo spokojna i posłuszna, ma teraz 4 i pół miesiąca. Kochana psinka:loveu:, aż się czasem zastanawiam czy napewno jest zdrowa, bo to chyba niemożliwe żeby psiak był tak posłuszny. Jakby w łonie matki przeszła szkolenie:cool1:. :lol: Witamy serdecznie! :multi: Pochwal się swoją czekoladką. :cool3: :loveu: Quote
Czerwona Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Dziękujemy za miłe powitanie. a oto nasza pieszczocha( jak udało mi się wstawić zdjęcie:oops:) Może teraz się uda:oops:. Quote
BBeta Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Czerwona, pozwoliłam sobie poprawić Twój post, teraz widać zdjęcie ;) Witamy na forum Quote
Asia & Ginger Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 http://images23.fotosik.pl/283/63856ae36480d5e9.jpg Cudowna czekoladka. :loveu: :loveu: :loveu: Tylko schrupać. Quote
Asienka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 witam serdecznie mam na imię Asia i od 3lat i 5miesięcy jestem szcześliwą właścicielka cocker spaniela angielskiego - Zefira( imie wziwło sie z tą ze po przywiezieniu do domku Zefirek został połozony na trawce w ogrodzie aby sobie rozprostowal lapki po podruzy i powiew wiatru smiesznie rozwiewal mu uszka) ,który jest chyba najcudowniejszym psiakiem na świecie :loveu::loveu:serdecznie pozdrawiam wszystkich włascicieli spanielków i ich kochane czworonogi Quote
Asia & Ginger Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Asienka napisał(a):witam serdecznie mam na imię Asia i od 3lat i 5miesięcy jestem szcześliwą właścicielka cocker spaniela angielskiego - Zefira( imie wziwło sie z tą ze po przywiezieniu do domku Zefirek został połozony na trawce w ogrodzie aby sobie rozprostowal lapki po podruzy i powiew wiatru smiesznie rozwiewal mu uszka) ,który jest chyba najcudowniejszym psiakiem na świecie :loveu::loveu:serdecznie pozdrawiam wszystkich włascicieli spanielków i ich kochane czworonogi O witam imienniczkę. :multi: Witamy serdecznie Zefirka w spanielowym gronie. :multi: :loveu: Może założysz mu galerię? :cool3: Quote
Mróvka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Witam wszystkich nie przywitanych :multi: Quote
Asienka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 dziękuje za przywitanie a Zefirkowi galerie juz zakładam Quote
Anka_ZG Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Witam kolejną Asie i Zefirka:loveu::loveu: Czekamy na galeryjkę:razz: Quote
Asienka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 galerie zefirek juz ma zapraszam wszystkich coprawda malo w niej zdjec ale to dopiero poczatek;) Quote
AiR Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Dobry wieczór, jesteśmy nowi na forum i z pewną taką nieśmiałością chcielibyśmy zapytać czy walijski springer spaniel jest tutaj mile widziany? czy możemy się przedstawić i umieścić galerię naszej malutkiej łobuziary? czy tylko cockerki mogą tu się prezentować? P.S. bardzo nam się tu podoba i chcielibyśmy wiedzieć jak najwiecej o kochanych spanielkach... Quote
Estera Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Wszystkie spanielki są mile widziane :multi: Witaj, zakładaj galerię :loveu: Quote
AiR Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 miło nam bardzo :) dziękujemy za powitanie. Nasza psotka Kora bardzo pozdrawia wszystkie "tutejsze" spanielki i ich właścicieli. A teraz nasz debiut zdęciowy - mam nadzieję, ze fotka się pojawi :) [IMG]http://img122.imageshack.us/img122/3945/hpim3017dx0.jpg[/IMG][URL="http://img122.imageshack.us/img122/3945/hpim3017dx0.jpg"][/URL] Quote
Recommended Posts