paros Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Nie wiemy :shake: skąd nagle pojawił się w okolicy Leszna (Wielkopolska) pies bernardyn. :-( Może ktoś go szuka, może komuś zaginął…….. :cool3: Jest psiakiem w średnim wieku. Bardzo miły, przyjazny dla ludzi i zwierząt. Szukamy jego właścicieli albo szukamy dla niego nowego domu. Kontakt w sprawie psiaka: tel. 605 664 779 mail: Adam.jaras@wp.pl Quote
niufek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Jaka cudna morducha :loveu::loveu:. Mam nadzieje ,ze sie zgubil , bo jak moznaby takiego Misia wywalic?? Niedzwiadku pokazuj sie ,tys po prostu cud miod . Quote
ANETTTA Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 kurcze gdzies czytalam ze zagonal bernas mial niebieska smycz .....uciekl na spacerze moze znjde ten watek ......bo nie pamietam gdzie to było benia .....kolejny a gdzie on sie znajduje obecnie moze jakie s ogloszenia w oklicy Quote
ANETTTA Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 nikt tu nie zaglada nikt nie kocha beni Quote
majqa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Beniczku w górę, gdzież ten Twój utracony lub nowy domek !!! :shake: Quote
ANETTTA Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ten co ja o nim pislam ze zaginala na spacerku to berni z warszawy konstancin szkoda ................:placz: Quote
E.DEREK Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Benio jest bezpieczny. Przygarnęła go tymczasowo miłośniczka zwierząt. Ale nie może zostać u niej na stałe. Jest w Lesznie. Ogłaszany jest wszędzie w okolicy ale bez skutku. Nie jest to bernardyn zaginiony w Konstancinie, sprawdziłam. Trzeba mu chyba szukać nowego domu. Quote
ANETTTA Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 dobrze chociaz ze bezpieczny a czy on jest ogloszony na allegro .....moge zrobic Quote
ANETTTA Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 czy ktos sie nim intereuje pyta o niego ........ Quote
paros Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 ANETTTA napisał(a):czy ktos sie nim intereuje pyta o niego ........ Na razie nikt nie interesuje się ale szykuję mu ogłoszenia w necie i musi znaleźć kochający domek :lol: Quote
ANETTTA Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 moze zrobic mu allegro mam juz 3 psiaki wystawione i moge i tego wystawic czekam na cynki i robie :-( moj TZ sie smieje ze mnie zamkna za handel zywym towarem ....ale co mi tam za psy moge nawet isc do pierdla odpoczac ..... Quote
paros Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='ANETTTA']moze zrobic mu allegro mam juz 3 psiaki wystawione i moge i tego wystawic czekam na cynki i robie :-( moj TZ sie smieje ze mnie zamkna za handel zywym towarem ....ale co mi tam za psy moge nawet isc do pierdla odpoczac ..... Do allegro miałam już przygotowane materiały i własnie go wystawiłam :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=316849525 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Anettta dziekuję za chęci, zapamiętam, że możesz pomóc wystawiać:lol: Nowe fotki bernardyna, on nie ma nawet imienia :-( Quote
E.DEREK Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Paros jak zwykle niezawodna :lol: Ogromne podziękowania od opiekunki benia :buzi: Quote
paros Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='E.DEREK']Paros jak zwykle niezawodna :lol: Ogromne podziękowania od opiekunki benia :buzi: Głównie Tobie zwierzaki zawdzięczają pomoc, a często i życie. Ty wypatrzysz zwierzaka w potrzebie i pierwsza biegniesz z pomocą i gdyby nie Ty, wiele z nich nie przetrwałoby. :shake: Mało osób wie ile zaangażowania osobistego i finansowego wkładasz w pomoc zwierzakom. Futrzaki są bardzo wdzięczne za Twoją pomoc i zawsze będą o Tobie pamiętać. Quote
E.DEREK Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ale laurkę dostałam :oops: A cóż ja bym sama bez Ciebie i reszty "babskiego gangu" zrobiła :p Quote
ANETTTA Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 wzruszyłam sie tym allegro .....................a fotki psiaka no cudo cudo co on tu jeszcze robi ...........................wierze ze domek juz dzwoni i dzwoni i pyta czy tak jest .............. pamietajcie ja mam pieknego benia w lodzi gdyby tych domków było wiecej !!!!!!!!!!!!!!tez jest piekny i mam allegro plis o pomoc Quote
ANETTTA Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 pomoc potrzebana kalisz szukamy pomocy http://www.forum.molosy.pl/shttp://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=475159#post475159howthread.php?p=475159#post475159 str 5 Chętnie wrzuciłabym go na www.bernardyny.net Czy ktoś tu jest z Kalisza i mógłby to potwierdzić? Bernardyn krótkowłosy w Kaliszu..? Witam! Dostałam info od kogoś, kto był miesiąc temu w schronisku w Kaliszu, że jest tam fajny pies wyglądający jak bernardyn krótkowłosy. Aneta 16:32:15 czy moge prosc o pomoc Aneta 16:32:30 pozdr aneta Quote
alvaro Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 w końcu po wielkich mękach udalo mi się zarejstrować benek przebywa u nas w Lesznie przybłąkał się na szyji miał damski pasek ze skaju mogę osobiście podziekować za założenie mu allegro i wsparcie E.DEREK sytuacja wygląda tak ja na dniach rodzę a posiadamy trzy swoje psy w tym doroslego samca z którym niestety Benek nie godzi się na tyle by razem żyć ja jestem jedyną niepracującą w domu i poświęcającą czas psom i kotom także ze względu na mój stan aktualny i brak porozumienia z naszym psem mimo wielkich pragnień nie mogę go zatrzymać jest cudownie nastawiny do ludzi i świata aktualnie po kastracji czeka na wymażony domek miałam kilka telefonów zobaczymy co z tego wyniknie on zasługuje na bardzo dużo milości:placz: którą najchętniej dałabym mu sama ....: Quote
ANETTTA Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 JEST CUDOWNY TRZYMAMY KCIUKI ZA DOMEK OBY SIE ZNALAZŁ JAK NAJSZYBCIEJ PLISSSSSSSSSSSSSDOMEK POTRZEBNY JESTSCIE WIELCY ZE PRZYGARNELISCIE GO :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104591&page=13 uwaga drastyczne fotki na str 15.... prosze rozeslij dalej, potrzebna pomoc Quote
alvaro Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 tak niestety z marnym skutkiem wczoraj mieliśmy też wizytę adopcyjną zakończoną totalną klęską:mad: teraz czekamy na weta bo prawdopodobnie beniu ma zapalenie ucha jak mu wczoraj czyściłam uszka to coś zaczęło mu tam " chlupać " zostanie też odrobaczony bo minął już tydzień od szczepień ..... apetyt mu dopisuje jest strasznie grzeczny nawet zaczął chodzić razem z naszym psem jak narazie bez awantur :multi: zobaczymy jak długo bo zbliżają się cieczki u suk:angryy: troszeczkę jest ciężko sle dajemy radę . Jednak taki dobry domek ahh :shake: Nawet powoli łapie co to znaczy chodzić na smyczy dam sobie rękę obciąć że nigdy na takową nie był zapinany aha i uwielbia czesanko:lol: no i oczywiście pełną miche tyle dobrego Quote
Recommended Posts