INU Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Kora- napisał(a):Ja również będę z aparatem, postaram się obfocić większość psów. :) Ma ktoś zamówienia na jakieś rasy?:razz: Akity! :evil_lol: Quote
Viz Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Waxy super !!! :multi: To niebawem napiszę jaka to misja...:cool3: Quote
Kora- Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Viz, i ja również się tego podejmę :) INU, aleb, Nacia_i_Fluffy, tigrunia załatwione :razz: Quote
mucha__ Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ja rownież bede przez cała sobote dostępna jako fotograf :p Quote
Viz Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Jeeeah super!!! :evil_lol: :loveu: Kora, z Tobą to ja chętnie bym się w końcu zobaczyła na tej wystawie - tyle czasu Cię nie widziałam. :-o Quote
Kora- Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Viz napisał(a):Jeeeah super!!! :evil_lol: :loveu: Kora, z Tobą to ja chętnie bym się w końcu zobaczyła na tej wystawie - tyle czasu Cię nie widziałam. :-o No, chyba ześmy się ostatnio dwa lata temu widziały, też na Sopockiej wystawie ? :cool3: Quote
Viz Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 3 lata temu to było... :lol: Rok temu wystawiałam Lupa, dwa lata temu mnie nie było, bo byłam w Szwecji i ominęłam wystawę. :eviltong: Quote
Kora- Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 ło matko, to faktycznie dawno, dawno się nie widziałyśmy :evil_lol: Quote
Itske Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 mucha__ napisał(a):Ja rownież bede przez cała sobote dostępna jako fotograf :p a mogę Cię wykorzystać?:diabloti: nie mam porządnego aparatu (nie mam żadnego:oops:), a moja sunia po raz kolejny się wystawia (młodzieżowy championat już mamy, teraz ruszamy na podbój dorosłego świata) - więc mam prośbę o pstryknięcie mojego holendra proszę:loveu: Quote
mucha__ Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Wiecie co ja chyba sobie na koszulce przykleje kartke "Fotograf Dogomanii" jak mnie zobaczycie zaczepic, porobie foty :D Quote
Viz Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Daj znać jak tylko będzie coś wiadomo z godzinami na ringu to mogę wpaść i Ickową sfocić. Ale to nie będzie to samo co foty Ali... :cool3: Chociaż myślę, że Ala też będzie, a wiadomo jak bardzo lubi Icka, więc myślę, że problemów z świetnymi zdjęciami być nie powinno. :loveu: A ja chociaż pokibicuję. :cool3: Quote
mucha__ Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Leo :D napisał(a):Mucha.... Hugoś na Ciebie liczy :D Cockerkom napewno niezlą sesje zrobie :D mozecie na mnie liczyc ;) a Hugosia zdjęcia mi pewnie pól karty pamięci zawalą :P Quote
sylwiaskalska Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Elitesse napisał(a):wiadomo kiedy bedzie plan sedziowania ? No właśnie też niecierpliwie czekam :) marze aby było napisane sędziowianie od 12:00 wtedy nie musiałabym nocować ale marne szanse bo rasa na "b" Quote
Zuza i Noddy Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Mam cichą nadzieję, że pojawi sie w tym tygodniu, bo później wyjeżdżam i będe musiała szukać jakieś kafejki na miejscu. Quote
Elitesse Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 sylwiaskalska napisał(a):No właśnie też niecierpliwie czekam :) marze aby było napisane sędziowianie od 12:00 wtedy nie musiałabym nocować ale marne szanse bo rasa na "b" ja jade pkp i po pociagu o 15 mam dziure az do wieczora :roll: a coreczke zostawiam u moich rodzicow i nie chcialabym jej po nocy targac Quote
sylwiaskalska Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Elitesse napisał(a):ja jade pkp i po pociagu o 15 mam dziure az do wieczora :roll: a coreczke zostawiam u moich rodzicow i nie chcialabym jej po nocy targac No ja nocuje w Gdyni w sobote więc pozostaje pozwiedzać Gdynie a rano na wystawe. Ps Lubie gdy jest ciepło jak teraz ale proszę aby nie było 30 stopni bo się ja ugotuje o Lalku nie wspomnę. Quote
klaudia&Manta Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Czy ktoś wie kiedy można spodziewać się stawki /spisu wystawców ? Quote
INU Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 klaudia&Manta napisał(a):Czy ktoś wie kiedy można spodziewać się stawki /spisu wystawców ? Już chyba dwa razy pisałam - jakiś tydzień przed wystawą. ;) Quote
klaudia&Manta Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Wybacz, ale dopiero teraz odkpałam ten temat , i nie chciało mi sie go czytać od początku - post po poście :roll: DZIĘKUJĘ. Quote
Itske Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Waxy napisał(a):A czy ja też mogę go sfocić? :cool3: TAK, PROSZĘ!:loveu::multi: i dziękuję!:lol: Quote
Waxy Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Super, ale proszę wszystkich co chcą zdjęcia swój numerek startowy mi podać :diabloti: Quote
Itske Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Viz napisał(a):Daj znać jak tylko będzie coś wiadomo z godzinami na ringu to mogę wpaść i Ickową sfocić. Ale to nie będzie to samo co foty Ali... :cool3: Chociaż myślę, że Ala też będzie, a wiadomo jak bardzo lubi Icka, więc myślę, że problemów z świetnymi zdjęciami być nie powinno. :loveu: A ja chociaż pokibicuję. :cool3: Na Alę oczywiscie się szykuję! (sympatia wzajemna:loveu:) będziemy wdzięczni ogromnie (i wymiernie:evil_lol:) za wszelkie fotki. Iculinda ma mł.ch. w Chojnicach dostała wniosek CWC - to jakos adreanlinka nam skacze (Ickowej nie:diabloti:), diablica ma dziure w nodze a usiłuje brykać jakby nigdy nic, tyko hopki niesty na razie sobie musimy odpuścić, buuuu i suczydło mi się nudzi. Quote
Recommended Posts