ROBERTZICO Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 panienkabubu napisał(a):Kto wygrał rasę w pinczerach mini?:cool3: BOBa ZGARNEłA 757 Klasa championów - Champion Class Semper Ante ALL THAT SHE WANTS SUKA Z ROSjI Quote
mucha__ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Oczywiscie wszystkie moje fotki mozna sobie umieścić na stronce itp. Proszę tylko o podpis: Agnieszka Bieńkowska lub hodowla "z Dzikich Plaż" Quote
Irviers Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Gratulacje dla wszystkich :) Czy ktoś ma fotki z niedzieli z BIS Junior?? :) Quote
INU Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 A ja bym poprosiła o fotki z sobotniego BIS Puppy. :razz: Quote
mucha__ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 INU napisał(a):A ja bym poprosiła o fotki z sobotniego BIS Puppy. :razz: Pełno fotek z sobotniego bis puppy jest na poprzedniej stronie ;) Quote
PARSONRK Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Tinka:)']czy ma ktoś Jack Russell Terriery? Foteczki wszystkich JRT sa zamieszczone na naszym forum TUTAJ Quote
UlciaK Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 jamnicze napisał(a):Grupa 2 I - mastif ang. - wygrał też BIS, nie mam nazwy, bo źle podali nr katalogowy II - bokser - GARIBALDI Nostrum (śliczny :loveu:) III - nowofunland - USTINOW SIR PETER BAR VOM GELDERLAND dzieki serdeczne :p Quote
Viz Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 No Matusz, spisałeś się. :) Fotki rewelacyjne. Quote
karenina Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ja jestem bardzo zadowolona z wyników wystawy. Moje suczki charcik włoski weszły w posrednia 8 sierpnia a w Sopocie.. Zgłoszone było 15 charcików. Wystawiana w klasie posredniej Mł Ch Pl ARRAKIS Forum Romanum - CAC CACIB BOB:loveu: , a jej miotowa siostrzyczka Mł Ch PL, A ARTEMIS Forum Romanum w klasie otwartej CAC res CACIB:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts