Jump to content
Dogomania

Międzynarodowa CACIB Sopot 9-10.08.2008

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viz napisał(a):
My 2111, planowo wejście o 12.35. Ale najważniejszy pokaz agility - ring honorowy 13.30. :diabloti:

A czy można z wami pobiegać na pokazie? Ja wystawiam Oxi o 12-tej, to pewnie byłabym już po

Posted

Ja osobiście nie wiem czemu tak wychodzi ale Np u mnie to wszystko dochodzi tydzień przed wystawą. Przeważnie jak się pokaże plan sędziowania i wykaz wystawców to i jest potwierdzenie u mnie;)

Posted

[quote name='Viz']My 2111, planowo wejście o 12.35. Ale najważniejszy pokaz agility - ring honorowy 13.30. :diabloti:
Dubluję - pobiegać będzie można ?

My już po ocenia będziemy - wg wykazu :):)

Mam miejsce dla 1 osoby z psem lub 2 osób bez psów na sobotę - wyjazd ze Szczecina

Posted

cawir napisał(a):
Ja osobiście nie wiem czemu tak wychodzi ale Np u mnie to wszystko dochodzi tydzień przed wystawą. Przeważnie jak się pokaże plan sędziowania i wykaz wystawców to i jest potwierdzenie u mnie;)

U nas tak samo :p

Posted

dog_master napisał(a):
Karenina, co wystawiasz? Ty masz Psa Faraona? ;> Chetnie bym zobaczyla Twoje psy na zywo! :)

Mam cirneco dell Etna- takie ciut mniejsze psy faraona. Ale w sopocie wystawiam moją 1 miłosc charciki włoskie:loveu:

Posted

Elitesse napisał(a):
wyglada na to ze potwierdzonko nie dojdzie :roll:

U mnie też zawsze potwierdzenia dochodzą na dłuugo przed wystawą. NIgdy sięnie zdażyło, że potwierdzenie nie doszło :cool3:

Posted

jak dzis bedzie nadal pustow skrzynce to mam nadzieje ze w sekretariacie zalatwia sprawe szybko i sprawnie :roll:
w zeszlym roku jak dotarlam na show to juz katalogow nie bylo i musialam ich szukac :evil_lol::evil_lol:

kurcze chyba niedziela w deszczu bedzie :placz: nie usmiecha mi sie wracac pociagiem ponad 8 h z mokrym psem pod nogami :shake:

Posted

My (czyt.wystawcy) to pół biedy , ale co mają powiedzeć firsb'owcy - jak padać i wiać zacznie ?:lol:

Pytanie : Czy gdzieś tam , jest możliwość wejścia z psem na plaże - czy są np. jakieś "dzikie"plaże , czy coś w tym stylu , gdzie nie ma oficjalnego zakazu wstepu psom ? :)

Posted

Nie ma padać, bo zaliczę glebę. :angryy:

Dzika plaża w Sopocie? Ojjj może być ciężko. Może gdzieś na krańcach Gdyni i końcówce Gdańska. Ale jak będzie padać to w sumie ludzi na plaży być nie powinno... ;) No ale nie wiem.

Posted

[quote name='Elitesse'] jak dzis bedzie nadal pustow skrzynce to mam nadzieje ze w sekretariacie zalatwia sprawe szybko i sprawnie :roll:
w zeszlym roku jak dotarlam na show to juz katalogow nie bylo i musialam ich szukac :evil_lol::evil_lol:

Jak zgłaszałaś przez internet to może wydrukuj sobie to potwierdzenie co przyszło na maila

[quote name='Elitesse'] kurcze chyba niedziela w deszczu bedzie :placz: nie usmiecha mi sie wracac pociagiem ponad 8 h z mokrym psem pod nogami :shake:

Pociągiem jedziesz ?? Jezusiku, a ja zastanawiałam się nad tym ale chyba bym nie dała rady ??!! Z Wrocławia są bezpośrednie pociągi? czy jakaś przesiadka - gdzie? Pytam na przyszłość :)

Posted

Wystawa już jutro a dziś ogólnie troche popadało i pogoda może być trzymam kciuki za jutro żeby było podobnie tylko sucho i bez deszczu to by było idealnie ;)

Posted

[quote name='massima']
Pociągiem jedziesz ?? Jezusiku, a ja zastanawiałam się nad tym ale chyba bym nie dała rady ??!! Z Wrocławia są bezpośrednie pociągi? czy jakaś przesiadka - gdzie? Pytam na przyszłość :)

z Głogowa masz z jedna przesiadką ;) Głogów Huta -> Rzepin -> Sopot, wyjezdza w sobote o 19:46 a na miejscu jest 8:44 (w sumie jedzie 12 godzin 58 min)