Viz Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 My 2111, planowo wejście o 12.35. Ale najważniejszy pokaz agility - ring honorowy 13.30. :diabloti: Quote
massima Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Dodam jeszcze, że dobermany idą w niedzielę Quote
Axusia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Jeśli chodzi o Dobki w niedziele to mysle, ze dam rade zrobic fotki ;) Quote
massima Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Axusia napisał(a):Jeśli chodzi o Dobki w niedziele to mysle, ze dam rade zrobic fotki ;) :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Magda i Saga Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Viz napisał(a):My 2111, planowo wejście o 12.35. Ale najważniejszy pokaz agility - ring honorowy 13.30. :diabloti: A czy można z wami pobiegać na pokazie? Ja wystawiam Oxi o 12-tej, to pewnie byłabym już po Quote
Elitesse Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 wyglada na to ze potwierdzonko nie dojdzie :roll: Quote
karenina Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 A u mnie stał sie cud, i chyba 1 raz w tym roku dostałam potwierdzenie na wystawe PRZED wystawa. :multi: Quote
dog_master Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Karenina, co wystawiasz? Ty masz Psa Faraona? ;> Chetnie bym zobaczyla Twoje psy na zywo! :) Quote
cawir Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ja osobiście nie wiem czemu tak wychodzi ale Np u mnie to wszystko dochodzi tydzień przed wystawą. Przeważnie jak się pokaże plan sędziowania i wykaz wystawców to i jest potwierdzenie u mnie;) Quote
PARSONRK Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Viz']My 2111, planowo wejście o 12.35. Ale najważniejszy pokaz agility - ring honorowy 13.30. :diabloti: Dubluję - pobiegać będzie można ? My już po ocenia będziemy - wg wykazu :):) Mam miejsce dla 1 osoby z psem lub 2 osób bez psów na sobotę - wyjazd ze Szczecina Quote
klaudia&Manta Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 cawir napisał(a):Ja osobiście nie wiem czemu tak wychodzi ale Np u mnie to wszystko dochodzi tydzień przed wystawą. Przeważnie jak się pokaże plan sędziowania i wykaz wystawców to i jest potwierdzenie u mnie;) U nas tak samo :p Quote
karenina Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 dog_master napisał(a):Karenina, co wystawiasz? Ty masz Psa Faraona? ;> Chetnie bym zobaczyla Twoje psy na zywo! :) Mam cirneco dell Etna- takie ciut mniejsze psy faraona. Ale w sopocie wystawiam moją 1 miłosc charciki włoskie:loveu: Quote
dog_master Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Aaa. Ja sie nie znam, zawsze mi sie te egzotyki myla ;p Charciki tez sa fajne, ale te z podpisu i avatara... :loveu: :) Quote
massima Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Elitesse napisał(a):wyglada na to ze potwierdzonko nie dojdzie :roll: U mnie też zawsze potwierdzenia dochodzą na dłuugo przed wystawą. NIgdy sięnie zdażyło, że potwierdzenie nie doszło :cool3: Quote
Elitesse Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 jak dzis bedzie nadal pustow skrzynce to mam nadzieje ze w sekretariacie zalatwia sprawe szybko i sprawnie :roll: w zeszlym roku jak dotarlam na show to juz katalogow nie bylo i musialam ich szukac :evil_lol::evil_lol: kurcze chyba niedziela w deszczu bedzie :placz: nie usmiecha mi sie wracac pociagiem ponad 8 h z mokrym psem pod nogami :shake: Quote
INU Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 U nas potwierdzenie i numerek są, ale stres też obecny. :lol: Quote
mucha__ Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 W Trójmieście teraz taka pogoda nijaka. Słońce za chmurami, zero wiatru, jest dosyć duszno ale deszcz nie pada... Quote
dog_master Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Pogoda jest IDEALNA aktualnie do zdjec ;p ;p Tylko zeby burzy nie bylo, to bedzie luz. A nie pamietam, zeby w Sopocie nie padalo... ;) Quote
Waxy Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 pogoda już gorsza.. mam nadzieje, że padać nie będzie Quote
klaudia&Manta Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 My (czyt.wystawcy) to pół biedy , ale co mają powiedzeć firsb'owcy - jak padać i wiać zacznie ?:lol: Pytanie : Czy gdzieś tam , jest możliwość wejścia z psem na plaże - czy są np. jakieś "dzikie"plaże , czy coś w tym stylu , gdzie nie ma oficjalnego zakazu wstepu psom ? :) Quote
Viz Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Nie ma padać, bo zaliczę glebę. :angryy: Dzika plaża w Sopocie? Ojjj może być ciężko. Może gdzieś na krańcach Gdyni i końcówce Gdańska. Ale jak będzie padać to w sumie ludzi na plaży być nie powinno... ;) No ale nie wiem. Quote
massima Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Elitesse'] jak dzis bedzie nadal pustow skrzynce to mam nadzieje ze w sekretariacie zalatwia sprawe szybko i sprawnie :roll: w zeszlym roku jak dotarlam na show to juz katalogow nie bylo i musialam ich szukac :evil_lol::evil_lol: Jak zgłaszałaś przez internet to może wydrukuj sobie to potwierdzenie co przyszło na maila [quote name='Elitesse'] kurcze chyba niedziela w deszczu bedzie :placz: nie usmiecha mi sie wracac pociagiem ponad 8 h z mokrym psem pod nogami :shake: Pociągiem jedziesz ?? Jezusiku, a ja zastanawiałam się nad tym ale chyba bym nie dała rady ??!! Z Wrocławia są bezpośrednie pociągi? czy jakaś przesiadka - gdzie? Pytam na przyszłość :) Quote
Kaya Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Wystawa już jutro a dziś ogólnie troche popadało i pogoda może być trzymam kciuki za jutro żeby było podobnie tylko sucho i bez deszczu to by było idealnie ;) Quote
maga18 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='massima'] Pociągiem jedziesz ?? Jezusiku, a ja zastanawiałam się nad tym ale chyba bym nie dała rady ??!! Z Wrocławia są bezpośrednie pociągi? czy jakaś przesiadka - gdzie? Pytam na przyszłość :) z Głogowa masz z jedna przesiadką ;) Głogów Huta -> Rzepin -> Sopot, wyjezdza w sobote o 19:46 a na miejscu jest 8:44 (w sumie jedzie 12 godzin 58 min) Quote
Recommended Posts