Jump to content
Dogomania

Międzynarodowa CACIB Sopot 9-10.08.2008

Recommended Posts

Posted

Waxy napisał(a):
w Sobotę i w Niedziele ma padać, brrrr..

No właśnie wiem. Dla nas to chyba dobrze, bo sędziowanie mamy o 13. 30...

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokładnie. Módlmy sie by była ładna pogoda :evil_lol: Albo w Gdyni jak runą deszcz na 5 minut i każdy uciekał pod parasole :evil_lol:

Posted

[quote name='mucha__']Dogmasterko ja myśe ze tak gdzies okolo 16, na wcześniej chyba nie ma co liczyć :lol:

A wiecie może o ktorej zaczynają sie zawody frisbee???
Dzieki :)
[quote name='Waxy']Też jestem ciekawa o której zaczynają sie zawody.
A czy ktoś orientuje się w cenach biletów?
http://discbusters.com/disc_cup_07_3.html
9tego w sobote o 9:00, 10tego w niedziele o 10:00 :D

Posted

A słuchajcie wy jak sądzicie.czy będzie można wejść na wystawe z psem,który nie jste zgłoszony,ale jest szczepiony będzie mieć zaświadczenie i wogóle jest zdrowy.Bo będę ze znajomą i na wystawie też mam znajomych i chce im pokazac psa?

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
A słuchajcie wy jak sądzicie.czy będzie można wejść na wystawe z psem,który nie jste zgłoszony,ale jest szczepiony będzie mieć zaświadczenie i wogóle jest zdrowy.Bo będę ze znajomą i na wystawie też mam znajomych i chce im pokazac psa?

Na stronie i na potwierdzeniu jest napisane, że nie. Ale w Gdyni też tak było, a widziałam sporo psów niezgłoszonych. Chyba tylko szczepienia sprawdzali.

Posted

Na psa się nie patrzy po wyglądzie tylko po potwierdzeniu zgłoszenia na wystawę. Choćby to był super-rasowy pies to i tak poproszą o okazanie tego właśnie zgłoszenia.
Niezgłoszony czy jest kundelkiem czy wygląda na rasowego lub ma rodowód nie ma żadnego znaczenia - wejść teoretycznie nie powinien. Ale bywa różnie. ;)

Posted

Jeśli ochroniarze + lekarz weterynarii stojący przy wejściu Was wpuszczą to nikt już Was sprawdzać na terenie samej wystawy nie będzie. :)

Posted

W Sopocie wpuszczają często ;) A jak coś to próbujcie wszystkiego że przymierzyć obroże że spotykacie się z hodowcą ze pies na MP idzie i takie tam :P

Posted

Pieseczkowo napisał(a):

cytuję ze strony 20 wątku

"Od lat wchodziłam z bandą niezgłoszonych ( w porywach trzy psy w tym owczarek), musisz miec tylko książeczkę z aktualnymi szczepieniami (wścieklizna), podtykasz od razu pod nos przy kupnie biletu i wchodzisz na pewniaka, wchodzę od stronyŻabianki - tam kasują i nic się nie czepiają"- nigdy nie miałam problemu z wejsciem z zaszczepionym psem.

Dołączam się do grona osób, które dostały potwierdzenie - też mamy!:multi:

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Ok wielkie dzięki a o co chodzi z Żabianką?

Wchodzę na teren Hipodromu od strony osiedla Żabianka - tam jest wejście, mały parking, stoi bileterka, ktoś z katalogami i nikt więcej ( tak było przez ostatnie kilka lat) od lat wchodze tamtedy - wejście bliżej stajen (hm... jaka ulica tam prowadzi? chyba Wejhera) od strony przystanku Sopot Wyścigi sprawdzają bardziej rygorystycznie

Posted

[quote name='Itske']Wchodzę na teren Hipodromu od strony osiedla Żabianka - tam jest wejście, mały parking, stoi bileterka, ktoś z katalogami i nikt więcej ( tak było przez ostatnie kilka lat) od lat wchodze tamtedy - wejście bliżej stajen (hm... jaka ulica tam prowadzi? chyba Wejhera) od strony przystanku Sopot Wyścigi sprawdzają bardziej rygorystycznie
Subisława i Gospody ;)

Posted

Wiecie o której rozpoczną się finały?
Pisałam do związku ale nie odpisali, może ktoś z was się orientuje? Może tak jak rok temu?

Posted

Witam! Mam pytanie odnośnie parkingów: czy jest z tym problem w Sopocie? [że ze znalezieniem ringu jest, to już wiem :)] i najlepiej od jakiej ulicy dojechać aby zaparkować? Z góry dziękuję!

Potwierdzenie dzisiaj doszło!

Posted

Jesli ktoś bedzie w sobotę , to czy mogłabym prosic o ofocenie mego prosiaka ? ;)

Staffordshire bull terrier
suka , klasa młodzieży
nr.katalogowy: 1070
ring :12

Staszki (wg.planu) mają zacząć wchodzić o 12.35 .

Pozdrawiamy!

Posted

[quote name='klaudia&Manta']

Jesli ktoś bedzie w sobotę , to czy mogłabym prosic o ofocenie mego prosiaka ? ;)

Staffordshire bull terrier
suka , klasa młodzieży
nr.katalogowy: 1070
ring :12

Staszki (wg.planu) mają zacząć wchodzić o 12.35 .

Pozdrawiamy!

Ja ze swoimi bębę na ringu16 i jeśli dam radę to ofocę twojego psiaka:lol: