INU Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Waxy napisał(a):w Sobotę i w Niedziele ma padać, brrrr.. No właśnie wiem. Dla nas to chyba dobrze, bo sędziowanie mamy o 13. 30... Quote
massima Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Oby nie. Mogło by być zachmurzenie ale bez opadów. :angryy: Quote
Waxy Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Dokładnie. Módlmy sie by była ładna pogoda :evil_lol: Albo w Gdyni jak runą deszcz na 5 minut i każdy uciekał pod parasole :evil_lol: Quote
dog_master Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='mucha__']Dogmasterko ja myśe ze tak gdzies okolo 16, na wcześniej chyba nie ma co liczyć :lol: A wiecie może o ktorej zaczynają sie zawody frisbee??? Dzieki :) [quote name='Waxy']Też jestem ciekawa o której zaczynają sie zawody. A czy ktoś orientuje się w cenach biletów? http://discbusters.com/disc_cup_07_3.html 9tego w sobote o 9:00, 10tego w niedziele o 10:00 :D Quote
Viz Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Najlepiej jak mówi Massima. Grunt, żeby nie było upału. :evil_lol: Quote
Waxy Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Dzięki Dog_Master :loveu: Koszt biletów wynosi: normalny 8,- ulgowy 4,- Quote
INU Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 massima napisał(a):Właśnie dostałam potwierdzonko :) My też właśnie dostaliśmy! :-) Razem z tabletkami, które zamawiałam. Quote
Pieseczkowo Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 A słuchajcie wy jak sądzicie.czy będzie można wejść na wystawe z psem,który nie jste zgłoszony,ale jest szczepiony będzie mieć zaświadczenie i wogóle jest zdrowy.Bo będę ze znajomą i na wystawie też mam znajomych i chce im pokazac psa? Quote
INU Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Pieseczkowo napisał(a):A słuchajcie wy jak sądzicie.czy będzie można wejść na wystawe z psem,który nie jste zgłoszony,ale jest szczepiony będzie mieć zaświadczenie i wogóle jest zdrowy.Bo będę ze znajomą i na wystawie też mam znajomych i chce im pokazac psa? Na stronie i na potwierdzeniu jest napisane, że nie. Ale w Gdyni też tak było, a widziałam sporo psów niezgłoszonych. Chyba tylko szczepienia sprawdzali. Quote
Pieseczkowo Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Bo ja nie dodałam,że to będzie seter irlandzki tylko jest bez rodowodu,ale wygląda jak super rasowiec.Więc myslę,że dla laika trudno jest się skapnąć czy będzie wystawiana czy nie.;) Quote
Viz Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Na psa się nie patrzy po wyglądzie tylko po potwierdzeniu zgłoszenia na wystawę. Choćby to był super-rasowy pies to i tak poproszą o okazanie tego właśnie zgłoszenia. Niezgłoszony czy jest kundelkiem czy wygląda na rasowego lub ma rodowód nie ma żadnego znaczenia - wejść teoretycznie nie powinien. Ale bywa różnie. ;) Quote
Pieseczkowo Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Wiem,ale chodzi mi póxniej najwyżej po wejściu przez ochroniarzy. Quote
Viz Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Jeśli ochroniarze + lekarz weterynarii stojący przy wejściu Was wpuszczą to nikt już Was sprawdzać na terenie samej wystawy nie będzie. :) Quote
Kaya Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 W Sopocie wpuszczają często ;) A jak coś to próbujcie wszystkiego że przymierzyć obroże że spotykacie się z hodowcą ze pies na MP idzie i takie tam :P Quote
Itske Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Pieseczkowo napisał(a):A słuchajcie wy jak sądzicie.czy będzie można wejść na wystawe z psem,który nie jste zgłoszony,ale jest szczepiony będzie mieć zaświadczenie i wogóle jest zdrowy.Bo będę ze znajomą i na wystawie też mam znajomych i chce im pokazac psa? cytuję ze strony 20 wątku "Od lat wchodziłam z bandą niezgłoszonych ( w porywach trzy psy w tym owczarek), musisz miec tylko książeczkę z aktualnymi szczepieniami (wścieklizna), podtykasz od razu pod nos przy kupnie biletu i wchodzisz na pewniaka, wchodzę od stronyŻabianki - tam kasują i nic się nie czepiają"- nigdy nie miałam problemu z wejsciem z zaszczepionym psem. Dołączam się do grona osób, które dostały potwierdzenie - też mamy!:multi: Quote
Pieseczkowo Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ok a na Mp nie muszę mieć zgłoszenia do pokazania.Dzięki za radę.Hodowca i przymierzanie obrozy to dobre pomysły. Quote
Pieseczkowo Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ok wielkie dzięki a o co chodzi z Żabianką? Quote
Itske Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Pieseczkowo napisał(a):Ok wielkie dzięki a o co chodzi z Żabianką? Wchodzę na teren Hipodromu od strony osiedla Żabianka - tam jest wejście, mały parking, stoi bileterka, ktoś z katalogami i nikt więcej ( tak było przez ostatnie kilka lat) od lat wchodze tamtedy - wejście bliżej stajen (hm... jaka ulica tam prowadzi? chyba Wejhera) od strony przystanku Sopot Wyścigi sprawdzają bardziej rygorystycznie Quote
Kaya Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Do mnie nie doszło zadne potwierdzenie więc raczej nie ma :) Quote
Squ Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Itske']Wchodzę na teren Hipodromu od strony osiedla Żabianka - tam jest wejście, mały parking, stoi bileterka, ktoś z katalogami i nikt więcej ( tak było przez ostatnie kilka lat) od lat wchodze tamtedy - wejście bliżej stajen (hm... jaka ulica tam prowadzi? chyba Wejhera) od strony przystanku Sopot Wyścigi sprawdzają bardziej rygorystycznie Subisława i Gospody ;) Quote
Waxy Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Wiecie o której rozpoczną się finały? Pisałam do związku ale nie odpisali, może ktoś z was się orientuje? Może tak jak rok temu? Quote
Ato Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Witam! Mam pytanie odnośnie parkingów: czy jest z tym problem w Sopocie? [że ze znalezieniem ringu jest, to już wiem :)] i najlepiej od jakiej ulicy dojechać aby zaparkować? Z góry dziękuję! Potwierdzenie dzisiaj doszło! Quote
klaudia&Manta Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Jesli ktoś bedzie w sobotę , to czy mogłabym prosic o ofocenie mego prosiaka ? ;) Staffordshire bull terrier suka , klasa młodzieży nr.katalogowy: 1070 ring :12 Staszki (wg.planu) mają zacząć wchodzić o 12.35 . Pozdrawiamy! Quote
łaciatek Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Jesli ktoś bedzie w sobotę , to czy mogłabym prosic o ofocenie mego prosiaka ? ;) Staffordshire bull terrier suka , klasa młodzieży nr.katalogowy: 1070 ring :12 Staszki (wg.planu) mają zacząć wchodzić o 12.35 . Pozdrawiamy! Ja ze swoimi bębę na ringu16 i jeśli dam radę to ofocę twojego psiaka:lol: Quote
Recommended Posts