Jump to content
Dogomania

Międzynarodowa CACIB Sopot 9-10.08.2008

Recommended Posts

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ja wiem tylko tyle, że CACIB dla pieska GUMMIŚ ze Wzgórza Miasteczka, naszej forumowej pokoik1 :multi:

ZGłOSZONY BYł łADNY PIES W KL. MłODZIEżY I SUKA Z ROSJI KL. CHAMPIONóW.

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam i fotki z dziś,. niestety nie udało mi sie przybyc na odpowiednia klase Dobków, mam jakies ale chyba nie te o ktore była prosba.
Wstawie fotki jak sie troszke ogarne ;)

Jeszcze raz dzieki za spotkanie Dogomaniaków z Trojmiasta

Edit:
No dobra dam kilka fotek :)
Wygodnicki Dog

Tu psiaki po klubuwce zostały wypuszczone :)
( ONkarze jak zobaczyli te psiaki tez chceli puscic ONki :) )

Dobka - cięta :(

i nie cięta

i Boxia

Posted

Madzia_K napisał(a):
no ba...wystawiał naszej koleżance bassety ;) A przy okazji napatrzyłam się na pieska z Waszej hodowli:razz: ( tego, który był do zarezerwowania ) i sporo mnie kosztowało, żeby nie zdradzić bassetów na rzecz tego księcia ;) ( mam tu na myśli tego bursztynowego gościa - Maciek miał notkę o nim na swojej stronie ). A biorąc pod uwagę, że odeszła nasza jamniczka i jest jedno wolne miejsce w domu, to mmmmm:razz::cool3:. W każdym razie wielkie gratulacje!

Pewnie, że się widujemy:) bassety też wciągają :) tymbardziej, jak ma sie coś ładnego do pokazania:)pięknie proszę o fotencje z bisów lhasaka :) i starsznie dziękuję nowym "fanom" kiss, którzy stali przy ringu głównym i cały czas komentowali, jaka ona piękna :) dzięki Wam wielkie

Posted

Macsow, GRATULACJE za wzięcie BOB'a z Kissi :loveu::loveu: Chyba zaraziłam się Lhasakami:lol::loveu: Szkoda, że nie mogłam jej zobaczyć, że tez musieli robić III gr. w sobote :mad:

Posted

Sopot jest cudowny;)
Wróciliśmy szczęśliwi; nasze westy: Coby Victis CACIB (ukończył interchampionat) , BOB,3 BOG, a suka Yentl Victis CACIBa dostała:multi: Coby i Yentl 3 Najlepsza Para Hodowlana.
I małe pytanko, a mianowicie czy ma ktoś zdjęcia z finałów grupy III?

A sealyhamka z naszej hodowli Orinoko Od Bobika wszystko wzięła cwc,CACIB oraz BOB :lol:
Pozdrawiamy Ewa i terriery:loveu:

Posted

Byłam, widziałam, jeno tylko w sobotę bo w niedziele niedomagałam^^
Wstawię co niecoś fotków jak tylko minie mi do nich wstręt.
Błagam, czy ktoś ufocił OBEDIENCE????????:cool3: Strrraaasznie mi na tym punkcie niedzieli zależało a tu doopka:roll:

Posted

[quote name='Blow']Byłam, widziałam, jeno tylko w sobotę bo w niedziele niedomagałam^^
Wstawię co niecoś fotków jak tylko minie mi do nich wstręt.
Błagam, czy ktoś ufocił OBEDIENCE????????:cool3: Strrraaasznie mi na tym punkcie niedzieli zależało a tu doopka:roll:

Po pierwszym dniu tez byłam wykonczona.
Z OBI mam az jedna fotke.
Ale musze powiedziec, ze bylam pod wrazeniem suni - Ast startowała z nr 3. w jedynce. Jak na Asta naprawde dobrze jej szło !;)

To ta jedna fotka. Pani z nr 4