ROBERTZICO Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 panienkabubu napisał(a):Ja wiem tylko tyle, że CACIB dla pieska GUMMIŚ ze Wzgórza Miasteczka, naszej forumowej pokoik1 :multi: ZGłOSZONY BYł łADNY PIES W KL. MłODZIEżY I SUKA Z ROSJI KL. CHAMPIONóW. Quote
Axusia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Mam i fotki z dziś,. niestety nie udało mi sie przybyc na odpowiednia klase Dobków, mam jakies ale chyba nie te o ktore była prosba. Wstawie fotki jak sie troszke ogarne ;) Jeszcze raz dzieki za spotkanie Dogomaniaków z Trojmiasta Edit: No dobra dam kilka fotek :) Wygodnicki Dog Tu psiaki po klubuwce zostały wypuszczone :) ( ONkarze jak zobaczyli te psiaki tez chceli puscic ONki :) ) Dobka - cięta :( i nie cięta i Boxia Quote
macsow1 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Madzia_K napisał(a):no ba...wystawiał naszej koleżance bassety ;) A przy okazji napatrzyłam się na pieska z Waszej hodowli:razz: ( tego, który był do zarezerwowania ) i sporo mnie kosztowało, żeby nie zdradzić bassetów na rzecz tego księcia ;) ( mam tu na myśli tego bursztynowego gościa - Maciek miał notkę o nim na swojej stronie ). A biorąc pod uwagę, że odeszła nasza jamniczka i jest jedno wolne miejsce w domu, to mmmmm:razz::cool3:. W każdym razie wielkie gratulacje! Pewnie, że się widujemy:) bassety też wciągają :) tymbardziej, jak ma sie coś ładnego do pokazania:)pięknie proszę o fotencje z bisów lhasaka :) i starsznie dziękuję nowym "fanom" kiss, którzy stali przy ringu głównym i cały czas komentowali, jaka ona piękna :) dzięki Wam wielkie Quote
martyna. Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Macsow, GRATULACJE za wzięcie BOB'a z Kissi :loveu::loveu: Chyba zaraziłam się Lhasakami:lol::loveu: Szkoda, że nie mogłam jej zobaczyć, że tez musieli robić III gr. w sobote :mad: Quote
ewa1000 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Sopot jest cudowny;) Wróciliśmy szczęśliwi; nasze westy: Coby Victis CACIB (ukończył interchampionat) , BOB,3 BOG, a suka Yentl Victis CACIBa dostała:multi: Coby i Yentl 3 Najlepsza Para Hodowlana. I małe pytanko, a mianowicie czy ma ktoś zdjęcia z finałów grupy III? A sealyhamka z naszej hodowli Orinoko Od Bobika wszystko wzięła cwc,CACIB oraz BOB :lol: Pozdrawiamy Ewa i terriery:loveu: Quote
INU Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 My, chociaż bez konkurencji też się cieszymy z wygranej. :evil_lol: FUKASHI - oc. wybitnie obiecująca, lokata I, NSzwR :multi: Quote
massima Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 A my się chwalimy. W Sopocie ukończyłyśmy CHAMPIONAT POLSKI :) :) :) :) :) :) :) Quote
Florka_xyz Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 No super :)Swietny wyniki:)a po kim ten Sealyham terrier ? ja tez mam suczke ale juz nie jest wystawiana ;-) Quote
lidush Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Czy jakaś dobra dusza może podać stawkę owczarków środkowoazjatyckich i Australian Cattle Dog? Quote
Basiek16 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Gratuluje wspanialych wynikow! Ja głównie ogladałam ONki ale fotki innych psiaków też mam :) Quote
mimi_91 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 a ma może ktos wynki z wystawy klubowej Bearded collie?? jak tak to bardzo bym prosila o podanie;) Quote
Blow Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Byłam, widziałam, jeno tylko w sobotę bo w niedziele niedomagałam^^ Wstawię co niecoś fotków jak tylko minie mi do nich wstręt. Błagam, czy ktoś ufocił OBEDIENCE????????:cool3: Strrraaasznie mi na tym punkcie niedzieli zależało a tu doopka:roll: Quote
ewa1000 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Orinoko jest po O: Int. Ch. Majomas High Speed M: Int. Ch Daisy Victis strona mojej Daisy www.odbobika.republika.pl a strona Orinoko www.magsffora.republika.pl Obecnie mamy szczenięta po tej samej parze sealyhamów:multi: Pozdrawiam Ewa Quote
Axusia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Blow']Byłam, widziałam, jeno tylko w sobotę bo w niedziele niedomagałam^^ Wstawię co niecoś fotków jak tylko minie mi do nich wstręt. Błagam, czy ktoś ufocił OBEDIENCE????????:cool3: Strrraaasznie mi na tym punkcie niedzieli zależało a tu doopka:roll: Po pierwszym dniu tez byłam wykonczona. Z OBI mam az jedna fotke. Ale musze powiedziec, ze bylam pod wrazeniem suni - Ast startowała z nr 3. w jedynce. Jak na Asta naprawde dobrze jej szło !;) To ta jedna fotka. Pani z nr 4 Quote
czapla Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Dziekuje za moja weteranke - kerry blue terrier III BIS weteran:loveu: Quote
jamnicze Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 o, jesteśmy na BISie szczeniąt :laugh2_2: Mucha mogę przekleić zdjęcia, akurat byłam już sama na BISie i nie mam żadnej fotki :modla: Quote
Recommended Posts