klaudia&Manta Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [CENTER]Czy ma ktoś fotki Staffików ? :razz:[/CENTER] Quote
jamnicze Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Itske napisał(a):A my zdjęc nie mamy:oops:, za to CWC, CACiB, BOB itp, itd:multi::sweetCyb: Bardzo mnie zirytowalo, to, że w tym roku nie wolno było wchodzi z psami od zabianki, chłopaczek na bramie tłumaczył, że tu nie ma weterynarza i trzeba od głownego wejscia, bo tam jest wet. Przy mnie kilka osób (zwiedzajacych) odeszło od bramy i zrezygnowało w ogóle - i tym sposobem było mniej widzów. A od głownego wejscia nikt - NIKT nie chciał nawet ksiązeczki, zgłoszenia, nikt nie patrzył z jakim psem wjezdzam, Mnie też to bardzo wk.......:angryy::mad::mad::mad:Byliśmy trochę po 9., a ocena od 10.00. - chłopaczek, że musimy głównym wejściem :angryy:. Mieszkamy na Żabiance, więc my piechotą. Oczywiście trochę się zdenerwowałam, bo obejście całego tereny trochę zajmuje, no ale znaleźliśmy dziurę w płocie i zdążyliśmy (a organizatorzy stracili kolejne 8zł, bo TZ by normalnie bilt kupił :diabloti:) Quote
PARSONRK Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 M już też w domku :) Małe białe CWC CACIB i BOB ( na 12 :) ) Weimarka - Zw Mł - BOB podprowadził nam braciszek :):) Quote
Błyskotka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 APPALACHIAN napisał(a):Czy ma ktos fotki malamutow i wybor BOG V? Ponawiam pytanie o zwycięzców grupy V :modla:. Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 My jestes my mamy CWC i nowy kompleciak rogza :razz::razz::razz: Bardzo dziekuje za gościnę Beatko i Piotrze było nam bardzo miło i zapraszamy do nas :) Kentaki juz stęskniony za dziewczynami Quote
klaudia&Manta Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Gratulujemy ;) My Was chyba widziałyśmy..;-)...) Pozdrawiamy. Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 klaudia&Manta napisał(a):Gratulujemy ;) My Was chyba widziałyśmy..;-)...) Pozdrawiamy. Dlaczego nie podeszliście :razz::razz::razz::mad::mad::mad: Quote
klaudia&Manta Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Bo to było ledwo co jak na parkingu stanęlsmy i samochód trzeba bylo "rozpakować " ;-) Szliście sobie przez parking... No a potem to już latałam od staszkowe ringu , do frisbowego ii nie widziałam was :( Quote
Dzidtka_Gl Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 mam nadzieję, że ktoś pstryknie fotki lhasa apso na BOG Juniorów i BOG bardzo mi na nich zależy , zarówno Najlepszym Juniorem w Rasie jak i zwycięzcą rasy została :loveu: FRENCH KISS z Czańca :loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 klaudia&Manta napisał(a):Gratulujemy ;) My Was chyba widziałyśmy..;-)...) Pozdrawiamy. klaudia&Manta napisał(a):Bo to było ledwo co jak na parkingu stanęlsmy i samochód trzeba bylo "rozpakować " ;-) Szliście sobie przez parking... No a potem to już latałam od staszkowe ringu , do frisbowego ii nie widziałam was :( a too chyab tez was widzialm Mantusia w szeleczkach byłą ?? Quote
klaudia&Manta Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Nie , Manta miala na sobie obrożę Rogz ;-) Byliśmy grantowym Berlingo , i właśnie koło niego stałyśmy jak Wy przechodziłiście. Quote
rabbitcom Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Czy ma ktośmoże fotki buldogów angielskich z dnia dzisiejszego!? Quote
Madzia_K Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Dzidtka_Gl napisał(a):mam nadzieję, że ktoś pstryknie fotki lhasa apso na BOG Juniorów i BOG bardzo mi na nich zależy , zarówno Najlepszym Juniorem w Rasie jak i zwycięzcą rasy została :loveu: FRENCH KISS z Czańca :loveu: od Maćka???? Quote
Madzia_K Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 no ba...wystawiał naszej koleżance bassety ;) A przy okazji napatrzyłam się na pieska z Waszej hodowli:razz: ( tego, który był do zarezerwowania ) i sporo mnie kosztowało, żeby nie zdradzić bassetów na rzecz tego księcia ;) ( mam tu na myśli tego bursztynowego gościa - Maciek miał notkę o nim na swojej stronie ). A biorąc pod uwagę, że odeszła nasza jamniczka i jest jedno wolne miejsce w domu, to mmmmm:razz::cool3:. W każdym razie wielkie gratulacje! Quote
Dzidtka_Gl Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 dziękuję :) miło Cię poznać, no to będziemy Cie "zawirusowywać" lhasaczkami :diabloti: Quote
Madzia_K Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Super:diabloti: Tym bardziej, że mieszkam bliziutko Was ;) Quote
Dzidtka_Gl Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 hmmm to ciężka sprawa Maciek pochodzi z Legnicy, ja mieszkam w Gliwicach a Kisi mieszka w Poskwitowie koło Krakowa ;d Quote
Madzia_K Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 A ja do Gliwic mam 40 km ;) A Maćka widuję przy okazji wystaw. Świat jest mały. Quote
Joy106 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 super dziś było i deszcz nie padał :cool3: . no i mój aparat działał - mam wszystkie bassety {zlinkuje} :razz: , no i foty z frisbee. na agility też było fajnie - niektóre psy zasuwały jak gepardy :lol: . Quote
Madzia_K Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Niech Bozia w dzieciach Ci wynagrodzi za bassety:loveu: Quote
martyna. Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Jest już może jakies info na temat BIS JUNIOR ?:cool3: Quote
Viz Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 JEŚLI KTOŚ POSIADA JAKIEKOLWIEK FOTKI Z POKAZU AGILITY TO BARDZO PROSZĘ O KONTAKT ZE MNĄ!!! :evil_lol: Quote
Joy106 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Viz - ja niestety nie mam bo stałam w takim miejscu ze naprawdę byłoby coś widać :roll: , poza tym ja i mój aparat = porażka.. Ale was widziałam :cool3: . Madzia_K - zaraz zlinkuje kłapouchy ;) , tylko jakość odstraszająca. Quote
Kora- Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Na razie wstawiam zdjęcia sznaucerków. A jak ktoś chcę jakąś rasę czy cokolwiek to pisac, to wtedy jak będe miała to wstawie. Quote
Recommended Posts