Jump to content
Dogomania

Międzynarodowa CACIB Sopot 9-10.08.2008

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Itske napisał(a):
A my zdjęc nie mamy:oops:, za to CWC, CACiB, BOB itp, itd:multi::sweetCyb:

Bardzo mnie zirytowalo, to, że w tym roku nie wolno było wchodzi z psami od zabianki, chłopaczek na bramie tłumaczył, że tu nie ma weterynarza i trzeba od głownego wejscia, bo tam jest wet. Przy mnie kilka osób (zwiedzajacych) odeszło od bramy i zrezygnowało w ogóle - i tym sposobem było mniej widzów.
A od głownego wejscia nikt - NIKT nie chciał nawet ksiązeczki, zgłoszenia, nikt nie patrzył z jakim psem wjezdzam,

Mnie też to bardzo wk.......:angryy::mad::mad::mad:Byliśmy trochę po 9., a ocena od 10.00. - chłopaczek, że musimy głównym wejściem :angryy:. Mieszkamy na Żabiance, więc my piechotą. Oczywiście trochę się zdenerwowałam, bo obejście całego tereny trochę zajmuje, no ale znaleźliśmy dziurę w płocie i zdążyliśmy (a organizatorzy stracili kolejne 8zł, bo TZ by normalnie bilt kupił :diabloti:)

Posted

mam nadzieję, że ktoś pstryknie fotki lhasa apso na BOG Juniorów i BOG

bardzo mi na nich zależy , zarówno Najlepszym Juniorem w Rasie jak i zwycięzcą rasy została :loveu: FRENCH KISS z Czańca :loveu:

Posted

klaudia&Manta napisał(a):
Gratulujemy ;) My Was chyba widziałyśmy..;-)...)
Pozdrawiamy.

klaudia&Manta napisał(a):
Bo to było ledwo co jak na parkingu stanęlsmy i samochód trzeba bylo "rozpakować " ;-)
Szliście sobie przez parking...
No a potem to już latałam od staszkowe ringu , do frisbowego ii nie widziałam was :(

a too chyab tez was widzialm Mantusia w szeleczkach byłą ??

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
mam nadzieję, że ktoś pstryknie fotki lhasa apso na BOG Juniorów i BOG

bardzo mi na nich zależy , zarówno Najlepszym Juniorem w Rasie jak i zwycięzcą rasy została :loveu: FRENCH KISS z Czańca :loveu:

od Maćka????

Posted

no ba...wystawiał naszej koleżance bassety ;) A przy okazji napatrzyłam się na pieska z Waszej hodowli:razz: ( tego, który był do zarezerwowania ) i sporo mnie kosztowało, żeby nie zdradzić bassetów na rzecz tego księcia ;) ( mam tu na myśli tego bursztynowego gościa - Maciek miał notkę o nim na swojej stronie ). A biorąc pod uwagę, że odeszła nasza jamniczka i jest jedno wolne miejsce w domu, to mmmmm:razz::cool3:. W każdym razie wielkie gratulacje!

Posted

super dziś było i deszcz nie padał :cool3: .
no i mój aparat działał - mam wszystkie bassety {zlinkuje} :razz: ,
no i foty z frisbee.
na agility też było fajnie - niektóre psy zasuwały jak gepardy :lol: .

Posted

Viz - ja niestety nie mam bo stałam w takim miejscu ze naprawdę byłoby coś widać :roll: , poza tym ja i mój aparat = porażka.. Ale was widziałam :cool3: .

Madzia_K - zaraz zlinkuje kłapouchy ;) , tylko jakość odstraszająca.