ariss Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Elitesse napisał(a):yyy ale one sa wystawiane jutro :eviltong::eviltong::eviltong: błaahahhahaahha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops: no widzisz nie sprawdziłam,a zawsze byłam na wystawach z moją w soboty;) To w takim razie czekam na wiadomość:razz:i foty;) No i trzymam kciuki,bo Ty chyba wystawiasz :kciuki: Quote
wix Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Jesli ktos ma fotki z pokazu agility (badz tez bedzie takowe robil jutro - 13:30, ring główny) to baaardzo prosze dac znac na PW :) Quote
INU Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Waxy']http://picasaweb.google.pl/Feainewedd/MWPRSOPOT0908 zdjątka. Jestem na maksa wkurzona bo tuż przed tollerami mi wysiadł aparat :angryy: ! I na akity nie miałam aparatu.. przepraszam wszystkich Jak ktoś chce jakieś fotencje proszę napisać - wyśle na e-maila pełny rozmiar ;-) I tak sędziowanie się spóźniło aż o dwie godziny! :angryy: Quote
Martyna Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Waxy']http://picasaweb.google.pl/Feainewedd/MWPRSOPOT0908 zdjątka. Jestem na maksa wkurzona bo tuż przed tollerami mi wysiadł aparat :angryy: ! I na akity nie miałam aparatu.. przepraszam wszystkich Jak ktoś chce jakieś fotencje proszę napisać - wyśle na e-maila pełny rozmiar ;-) oo ja poprosze flaciszcza na fcr@fcr.vel.pl :D Please! Czy moglabym je wrzucic na nasze forum? Jak podpisac? :D Nasze "dziecko" - Compendio Aruba zgarnelo BOBa z poczatkujaca handlerka Zuzia :D fajo! Quote
Waxy Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Super! Gratulacje, już wysyłam ;-) To ta co zapomniała pucharka? :lol: Oczywiście możesz wstawiać gdzie ci się podoba :) Quote
Kaja & Buster Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 pochwalimy się - BOG III, CACIB, CWC i skończony tym samym championat Polski :D Quote
Kaya Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Super, gratulacje wszystkim my tylko skromne dosk stawka 19 z czego było 17 ;) Quote
jo-jo Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Gratulujemy Wszystkim :) My ruszamy jutro ok. 8 mam nadzieje że Korków nie będzie :mad: Quote
moon_light Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 jo-jo napisał(a):Gratulujemy Wszystkim :) My ruszamy jutro ok. 8 mam nadzieje że Korków nie będzie :mad: ... a co Ci korki zrobiły ? ze im tak zle zyczysz:evil_lol: Quote
Matusz Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 i ja wróciłem ;) zdjęć trochę jest ;) przyjdzie czas to wstawię:diabloti:;) Quote
Axusia Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Wykończona jestem po wystawie, jutro bede dalej robic zdjecia wiec wstawie razem. Dzieki za spotkanie z tymi ktorych poznałam, po psach najczesciej :lol: Jutro szukac przy Dobkach i OBI, Onki tez zalicze i pewnie Friss, no moze Agility. Szkoda, ze nia ma tam jakis pojazdów do przemieszczania sie szybszego :lol: Quote
Kora- Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Dziś w sumie robiłam najwięcej zdjęc amstaffów, bo nie chciało mi się spejcalnie łazic miedzy ringami. Potem tylko na finałach cykałam. :evil_lol: zdjęcia będe powoli wstawiac Quote
ariss Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Kora,a jedziesz jutro sznupy pstrykać?????:razz: Quote
Elitesse Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 gassira napisał(a):błaahahhahaahha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops: no widzisz nie sprawdziłam,a zawsze byłam na wystawach z moją w soboty;) To w takim razie czekam na wiadomość:razz:i foty;) No i trzymam kciuki,bo Ty chyba wystawiasz :kciuki: ano wystawiam i nawet mam w planach wracanie z Diego jednym pociagiem - oj bedzie rozruba :evil_lol::evil_lol: Quote
Kora- Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 No pewnie! Grzechem byłoby dla mnie nie zrobic jutro zdjęc sznaucerkom. :) Quote
ariss Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Elitesse napisał(a):ano wystawiam i nawet mam w planach wracanie z Diego jednym pociagiem - oj bedzie rozruba :evil_lol::evil_lol: No to mówicie,że sukcesy będziecie świętować:evil_lol::diabloti: Powodzenia!!!!! Quote
ROBERTZICO Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Axusia']Wykończona jestem po wystawie, jutro bede dalej robic zdjecia wiec wstawie razem. Dzieki za spotkanie z tymi ktorych poznałam, po psach najczesciej :lol: Jutro szukac przy Dobkach i OBI, Onki tez zalicze i pewnie Friss, no moze Agility. Szkoda, ze nia ma tam jakis pojazdów do przemieszczania sie szybszego :lol: JAK BY MOżNA TO POPROSZE POFOCIć PINCZERY MINI;):modla: Doberman (17) 11.25 Fila Brasileiro (2) 12.15 Pinczer miniaturowy (10) 12.20 Quote
jo-jo Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 moon_light napisał(a):... a co Ci korki zrobiły ? ze im tak zle zyczysz:evil_lol: Im to akurat życze dobrze :evil_lol: Tylko sobie nie życze "korków" na półwyspie bo te potrafią dać w kość :roll: Elitesse napisał(a):ano wystawiam i nawet mam w planach wracanie z Diego jednym pociagiem - oj bedzie rozruba :evil_lol::evil_lol: Aga a na którym ringu jesteście? Może uda mi się do was choć na chwilkę wpaść :) Quote
dog_master Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 1. Podchalan [286] 2. Bearded [14] 3. PON [282] A ja o fotki pudelkow poprosze! :) No i agiltowe! Bez Kubusia :(, ale z psami z BAT :) Quote
Itske Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 A my zdjęc nie mamy:oops:, za to CWC, CACiB, BOB itp, itd:multi::sweetCyb: Bardzo mnie zirytowalo, to, że w tym roku nie wolno było wchodzi z psami od zabianki, chłopaczek na bramie tłumaczył, że tu nie ma weterynarza i trzeba od głownego wejscia, bo tam jest wet. Przy mnie kilka osób (zwiedzajacych) odeszło od bramy i zrezygnowało w ogóle - i tym sposobem było mniej widzów. A od głownego wejscia nikt - NIKT nie chciał nawet ksiązeczki, zgłoszenia, nikt nie patrzył z jakim psem wjezdzam, jedyny komentarz (bylo nas w samochodzie troje) jaki uslyszałam, "ło jesu ale was dużo":evil_lol: Mogłam wejśc z dywizja psów nie wazne jakich. Gratulacje:loveu::cool2::Rose: dla agilitowców - jak zawsze byłyscie świetne! JESTESCIE REWELACYJNE! Quote
Itske Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 dog_master napisał(a):1. Podchalan [286] 2. Bearded [14] 3. PON [282] A ja o fotki pudelkow poprosze! :) No i agiltowe! Bez Kubusia :(, ale z psami z BAT :) a czemu Kubusia nie było? ja rozumiem, ze jescze nie skacze, ale tak towarzysko? Quote
APPALACHIAN Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Czy ma ktos fotki malamutow i wybor BOG V? Quote
Recommended Posts