Jump to content
Dogomania

Międzynarodowa CACIB Sopot 9-10.08.2008

Recommended Posts

Posted

Tak - bedę z dwoma moimi bestiami ;) Sobota - ring 4 od godziny 10 (choć pod ringiem będę już pewnie koło 8) - mamy numer 8 i 33... Mam nadzieję, że podejdziesz przywitać się i zrobić jakieś zdjęcie :lol:

W niedziele osobny ring - tylko beardedy :loveu: ale nic więcej jeszcze nie wiem...

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Mam nadziej, że uda mi się wejść(to tylko york), bo nie mam gdzie go zostawić.

Czy Ty jesteś z częstochowy? To ja Cię musze spotkac krajanko! w jaki dzień będziesz?

Posted

skubi napisał(a):
Tak - bedę z dwoma moimi bestiami ;) Sobota - ring 4 od godziny 10 (choć pod ringiem będę już pewnie koło 8) - mamy numer 8 i 33... Mam nadzieję, że podejdziesz przywitać się i zrobić jakieś zdjęcie :lol:

ja też mam taką nadzieję, że trafię tam :) rok temu podszedłem :diabloti:
a twoje bestie są piękne więc grzechem jest nie zrobić im zdjęcia:loveu::loveu:

Posted

Itske - Niestety zdjęć nie mam :-( Ale jak podeszłam upewnić się, że to owczarek holenderski (umaszczenie, budowa podobne do Itska, ale był to drugi owczarek holenderski, jakiego widziałam, więc chciałam się upewnić) to właścicielka kojarzyła Itska.
Mam nadzieję, że w sopocie się zobaczymy :lol:

Matusz - mam nadzieje, że nas znajdziesz. Kieruj się tam gdzie dużo beardedów... Już się wystawy nie mogę doczekać...

Posted

prawdopodobnie będę wtedy w Sopocie i się wybiorę jako widz ;) a czy ktoś z Was może powiedzieć jak dostać się na ul. Polną? nie znam zupełnie Sopotu, wiem tylko gdzie jest molo :lol: mile widziana mapka :)

Posted

Matusz jeśli wysiądziesz na przystanku SKM "Sopot Wyścigi", to schodami prosto z dworca zejdziesz i jesteś już pod samą bramą wejściową.

Posted

citro napisał(a):
Matusz jeśli wysiądziesz na przystanku SKM "Sopot Wyścigi", to schodami prosto z dworca zejdziesz i jesteś już pod samą bramą wejściową.

super :) dzięki:multi:

Posted

Przygotujcie się tylko na to ze ringi są duże i daleko od siebie rozstawione.
Znalezienie ringu bez planu graniczy z cudem :lol:
Choc w tamtym roku mialam plan a i tak ringu szukalam pol godziny :lol:

Posted

Iwona1984 napisał(a):
super lubimy duze ringi :diabloti:

No właśnie my chyba też. :lol:
Chociaż debiutanci jesteśmy. :oops: Ale jeżeli jest duża przestrzeń między ringami, to jeszcze lepiej, bo jakoś mi się nie widzi wpadanie na kogoś co dwa kroki (tym bardziej, że mam akitę - psa, który za innymi, nieznanymi mu osobnikami swego gatunku nie przepada). :shake:

Posted

[quote name='mucha__']Przygotujcie się tylko na to ze ringi są duże i daleko od siebie rozstawione.
Dokladnie... Oczywiscie numeracja ringow tez nie moze byc jakas logiczna albo ich lokalizacja czy tez ksztalty... Ehh, Sopot... ;)

No, a ja juz mam plan, co kiedy gdzie i jak i jezeli tylko nie zaspie, to zdążę prawie wszedzie! :) // prawie, bo hmm akurat nie na pudle... :( ale ozdobki i tak widac przed i po ;p

I moje ulubione pytanie ;)

O ktorej moga sie finaly zaczac?
15? 16? 17? ;)

Posted

INU napisał(a):
No właśnie my chyba też. :lol:
Chociaż debiutanci jesteśmy. :oops: Ale jeżeli jest duża przestrzeń między ringami, to jeszcze lepiej, bo jakoś mi się nie widzi wpadanie na kogoś co dwa kroki (tym bardziej, że mam akitę - psa, który za innymi, nieznanymi mu osobnikami swego gatunku nie przepada). :shake:

No to INU powodzenia życzę :multi:, może nawet jakoś podejrzę jak się dostane do akit ;)

Posted

mucha__ napisał(a):
Przygotujcie się tylko na to ze ringi są duże i daleko od siebie rozstawione.

haha nie bylas jedyna :eviltong::evil_lol:

Posted

grrrond napisał(a):
No to INU powodzenia życzę :multi:, może nawet jakoś podejrzę jak się dostane do akit ;)

Dzięki! :lol:
Kurcze, sędziego od jamników mamy. :razz: Mam nadzieję, że nie jest fanem miniaturowych... akit. ;)

Posted

Dogmasterko ja myśe ze tak gdzies okolo 16, na wcześniej chyba nie ma co liczyć :lol:

Co do dużych ringów to wiadomo chyba kazdy takie lubi, gorzej jak sedzia ci karze zrobic z 10 okrązen bo nie wie co ma napisac w tej karcie oceny :evil_lol:

Ja mam odzóbke a jestem wrzucona w ring pomiędzy dobermany, owczarki itp :P ale bedzie fajnie :evil_lol: dobrze ze jesteśmy jakos na poczatku to się szybko zwiniemy na papillony.

A wiecie może o ktorej zaczynają sie zawody frisbee???