Jump to content
Dogomania

Międzynarodowa CACIB Sopot 9-10.08.2008

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łaciatek napisał(a):
Witam Wszystkich :lol:
To mój pierwszy wpis na forum. Będę w Sopocie w sobotę i porobię trochę zdjęć.

My też będziemy w sobotę ;-) Czy w taki razie mogłabym prosić o ofocenie mojego gluta ?:razz:

Posted

łaciatek napisał(a):
Witam Wszystkich :lol:
To mój pierwszy wpis na forum. Będę w Sopocie w sobotę i porobię trochę zdjęć.

To witamy na forum! - zapraszam na ring z holendrem:lol:

Posted

[quote name='Viz']Itske, ale będziecie mieli sesje! :lol:

Jest już wykaz wystawców i plan sędziowania na stronie Sopockiego związku!!!
Sami w klasie jesteśmy - dla chętnych nas fotografować - numerek mamy 1399. Czerwona (ruda) akita i blondyna. ;) Akity powinny się zacząć o 13. 30.

Posted

Waxy napisał(a):
zapisałam, sprawdziłam i będzie na pewno, chodź nie obiecuje, ale powinno być. Jeszcze jakieś życzenia :razz: ?

Ale nas dasz radę sfotografować, mam nadzieję? :razz:

Posted

[quote name='Viz']Itske, ale będziecie mieli sesje! :lol:

quote]

Normalnie szok! Chyba sunia powinna jakiś mancure, pedicure, makijaz permanentny i fryzjera zaliczc!:evil_lol: od jutra cwiczymy układy choreograficzne:lol:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
A wie ktoś jak jest z wprowadzeniem nie zgłoszonego psa na wystawę?

Do tej pory, co roku wchodziłam z moimi nie zgłoszonymi bez problemu - tylko pokazywałam książeczkę zdrowia (wchodzilam od żabianki)

Posted

Jesteśmy w sobotę na ringu 6, numer 114, godz. 11.50 (tak podali w planie sędziowania), Iculinda znowu jedna jedyna, z jednej strony trochę szkoda, chcialabym zobaczyc innego holendra.
Zapraszamy serdecznie naszych kochanych fotografów!:lol:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Mam nadziej, że uda mi się wejść(to tylko york), bo nie mam gdzie go zostawić.

Od lat wchodziłam z bandą niezgłoszonych ( w porywach trzy psy w tym owczarek), musisz miec tylko książeczkę z aktualnymi szczepieniami (wścieklizna), podtykasz od razu pod nos przy kupnie biletu i wchodzisz na pewniaka, wchodzę od strony żabianki - tam kasują i nic się nie czepiają

Posted

Iculinda znowu jedna jedyna, z jednej strony trochę szkoda, chcialabym zobaczyc innego holendra.

To szkoda, że nie było was na wystawie w Koszalinie - towarzysko przyszedł szczeniak owczarka holenderskiego (długowłosego?). :lol:

My też będziemy na wystawie. I w sobotę (międzynarodowa) i w niedzielę (krajowa beardedów) :loveu:

Posted

[quote name='INU']Sami w klasie jesteśmy - dla chętnych nas fotografować - numerek mamy 1399. Czerwona (ruda) akita i blondyna. ;) Akity powinny się zacząć o 13. 30.

[quote name='Itske']Jesteśmy w sobotę na ringu 6, numer 114, godz. 11.50 (tak podali w planie sędziowania), Iculinda znowu jedna jedyna, z jednej strony trochę szkoda, chcialabym zobaczyc innego holendra.
Zapraszamy serdecznie naszych kochanych fotografów!:lol:
Ale ja wam zazdoszczę :roll: U nas w klasie 35 suk :cool1: :placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='skubi']
My też będziemy na wystawie. I w sobotę (międzynarodowa) i w niedzielę (krajowa beardedów) :loveu:

będziesz ze swoimi pięknościami ?:loveu::loveu:

[quote name='jo-jo']To zapraszamy pod dogi, może tym razem będzie okazja pogadać :)

ok;)

Posted

skubi napisał(a):
To szkoda, że nie było was na wystawie w Koszalinie - towarzysko przyszedł szczeniak owczarka holenderskiego (długowłosego?). :lol:

iiii! ale fajowo! Dziewczyna na dogo pisała, ze sprowadziła sunię długowłosą, ale to musi by cudo! Masz może jakies zdjęcia?
Fajnie, że się spotkamy!:loveu::multi: