basia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ostatnio do mnie przyjechali ludzie w jej sprawie ... Niestety niedoczytali na plakacie, że Nana nie jest szczeniakiem :/ Quote
Herspri Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 ale wygląda jak szczeniak i sika po mieszkaniu jak szczeniak :eviltong: Dużej różnicy niema :evil_lol: ... Quote
basia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Herspri, jakoś te argumenty do nich nie przemawiały ;) Quote
Herspri Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 co za pech... widać nie byli Nany warci :eviltong: Przy okazji sobie hopnę ^,^ Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Nana na pierwszą. Ale faktycznie na zdjęciu jak szczeniaczek. Quote
Herspri Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 tup tup tup tup tup tup tup tup tup tup tup tup (...) ^_____^ Quote
Herspri Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 :smilecol: A Nany nadal nikt nie chce :drinking: Quote
basia Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Strasznie to przykre, że Nana nie może znaleśc domku. Tak sobie myśle .. ona taka spokojna, taka delikatna i krucha .. jak ona radziła sobie w tym schronisku.. :( Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 basia napisał(a):Strasznie to przykre, że Nana nie może znaleśc domku. Tak sobie myśle .. ona taka spokojna, taka delikatna i krucha .. jak ona radziła sobie w tym schronisku.. :(Była zadeptana przez inne suki, nie stała o własnych siłach. Quote
Dea Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Herspri napisał(a):no cóż, kace mi nie straszne :drink1: twardziel, jak tam na kacu zawsze umieram:evil_lol: Quote
Herspri Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Z ogłoszeń nikt się nie zgłosił niestety. Jutro idziemy z Naną na przegląd bo nie podobają mi się jej uszy i nie tylko zresztą, pazurki w miarę możliwości skrócimy też Quote
basia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Fatalnie .. :( A gdzie się wybierasz, do jakiego weta? Znalazłaś w okolicy jakiegoś z sensem? Quote
Herspri Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 do mojego osiedlowego :roll: Bo w Cieszynie takiego na prawdę z sensem to jeszcze nie spotkałam... BTW. To już prawie pół roku kiedy zabrałam Nanę :-o Quote
basia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Pół roku ... Szczerze Herspri? Nanie jest tak dobrze u Ciebie, że lepiej nie mogła raczej trafić ;) Quote
Herspri Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Drapie się stękając w jej własny oryginalny sposób wyrażający ulgę i głową potrząsa, patrzyłam się jej tam do ucha i ma tam jakieś takie czarne, nie wiem czy to tylko brudek jej się nazbierał czy coś się tam zalęgło. Szczerze Herspri? Nanie jest tak dobrze u Ciebie, że lepiej nie mogła raczej trafić ;) ;) , powiedziałabym że na lepszą tymczasowiczkę nie mogłam trafić bo nie szczeka, olewa inne zwierzęta i większość dnia przesypia gdyby nie to sikanie w mieszkaniu :mad: ale w sumie już się przyzwyczaiłam że pierwsze co zrobię po wstaniu z łóżka to wycieranie po psie W Niedzielę wstawię nowe zdjęcia . Quote
Dea Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Staruszeczka w końcu, i ludzie noszą pampersy na starość... Quote
Herspri Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Wiem, ale zapewniam że inaczej byś o tym mówiła Dea kiedy to Ty byś walczyła z psim moczem ;) Quote
Recommended Posts