Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dea napisał(a):
Herspri dasz radę wystawić bazarek, mogę ci przesłać parę rzeczy na maila (zdjęć), bo ja muszę jak tylko znajdę trochę czasu wystawić jeszcze na te psy z wątku spoza schroniska, nie zdążę wszystkiego.

ok, jak prześlesz zdjęcia to zrobię bazarek. Było by fajnie.

Za chwilkę się zbieramy do wyjścia

Posted

30 minut i po krzyku. Poszło sprawnie i bez problemów. Jajniki były zaropiałe i w ogóle same nieprzyjemne sprawy - bez sterylki nie było nawet mowy o żadnym leczeniu bo było by ono bez sensu .
Nana po zabiegu ( nawet fartuch dostałyśmy :cool3: :diabloti: )

Jak ją wet golił była już pod działaniem narkozy ale tak czy siak zamiatała tylką nogą jakby chciała się drapać, to samo jak ją podrapałam po uszku a w drodze powrotnej z lecznicy zaczęła chrapać :roll: :evil_lol:

Posted

Leczenie uregulowane bo płaciłam z góry ;) Z bazarku ciasteczkowego uzbierała się kwota która chyba pokryła zabieg ale nie jestem pewna nie liczyłam :D W każdym razie dług mamie oddałam więc chyba sprawa zamknięta. Dzięki Dea za zdjęcia ale póki co nie wystawię bazarku bo już to chyba niepotrzebne narazie no chyba że tak przyszłościowo ;) ale to i tak najszybciej za tydzień bo od poniedziałku będę w szpitalu leżała więc nie będę się mogła bazarkiem zajmować.

Posted

Nana ma się dobrze, ostatnio podobno zaklinowała się między biurkiem a ścianą i zaczęła szczekać ^_^
Finanse chyba wyszły na 0, jeszcze nie miałam czasu nic podliczać. Postaram się do wieczorka jakoś dać znać.

Posted

Podsikuje nadal, chociaż trochę mniej
Ja już jestem, żyję ale do końca tygodnia conajmniej jestem uziemiona w domu ;)

PS. Podliczyłam wszystkie wpłaty i z ciasteczkowego bazarku wpłynęło 224 zł :crazyeye::multi::loveu: Czyli nawet mam jeszcze 4 zł w zapasie .

Posted

Basia miała nosa do tych ciasteczek :loveu:

Wczoraj przyłapałam Nanę w kuchni jak obgryzała marchewkę, nie wiem jak się nie niej dostała no ale ... :razz: Żałuję że zdjęcia nie zrobiłam

Posted

Ja absolutnie nie, za to kot czasem dopadnie do michy Nany prędzej niż Nana zdąży do niej dojść, taki mały diabeł że muszę Nanę samą zamykać w pokoju jak dostaje jeść inaczej biedaczka by głodna chodziła :razz:

• 4 weeks later...
Posted

No więc Nana od dwóch nocy nie daje mi spać :shake: kiedy ja się kładę ona zaczyna chodzić. I nie było by w tym nic denerwującego ale:
mam wykładzinę i każdy jej krok doskonale słychać
jej chodzenie zaczyna się ok 22 i trwa do samego rana
strąca mi różne rzeczy ustawione w pokoju * robi przemeblowanie *
wciska się w każdą możliwą szczelinę po czym zaczyna *uwaga* szczekać :crazyeye:
Chodzi i wpada na różne przedmioty ( chodzi mi tu o ściany, drzwi, szafki )
Nie da się jej zatrzymać, to wygląda jakby ktoś nakręcił mechaniczną zabawkę :shake:
Nie rozumiem zupełnie co się dzieje, już drugi dzień nie chce nic zjeść...
Dzisiaj po powrocie ze szkoły zastałam ją między komputerem a ścianą ( a jest tam naprawdę wąska przerwa, musiałam całe biurko odsuwać żeby ją wyciągnąć ). Usiadłam na ziemi a ona przyszła do mnie wlazła mi na kolana i zasnęła, czego nigdy wcześniej nie robiła
Popatrzyłam się jej dziś na zęby bo strasznie z pyszczka jej jedzie :roll: Wet mówił że gdzieś za dłuższy okres czasu do zdjęcia kamień a jak dlamnie to te zęby wyglądają FATALNIE.
Dzisiaj o 17 wybiorę się z nią do weta :roll:
Wygląda źle ale źle w taki sposób że nie umiem tego bliżej opisać