Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Strasznie to przykre, że Nana nie może znaleśc domku.
Tak sobie myśle .. ona taka spokojna, taka delikatna i krucha .. jak ona radziła sobie w tym schronisku.. :(

Posted

basia napisał(a):
Strasznie to przykre, że Nana nie może znaleśc domku.
Tak sobie myśle .. ona taka spokojna, taka delikatna i krucha .. jak ona radziła sobie w tym schronisku.. :(
Była zadeptana przez inne suki, nie stała o własnych siłach.

• 2 weeks later...
Posted

Z ogłoszeń nikt się nie zgłosił niestety.
Jutro idziemy z Naną na przegląd bo nie podobają mi się jej uszy i nie tylko zresztą, pazurki w miarę możliwości skrócimy też

Posted

do mojego osiedlowego :roll: Bo w Cieszynie takiego na prawdę z sensem to jeszcze nie spotkałam...
BTW. To już prawie pół roku kiedy zabrałam Nanę :-o

Posted

Drapie się stękając w jej własny oryginalny sposób wyrażający ulgę i głową potrząsa, patrzyłam się jej tam do ucha i ma tam jakieś takie czarne, nie wiem czy to tylko brudek jej się nazbierał czy coś się tam zalęgło.

Szczerze Herspri? Nanie jest tak dobrze u Ciebie, że lepiej nie mogła raczej trafić ;)

;) , powiedziałabym że na lepszą tymczasowiczkę nie mogłam trafić bo nie szczeka, olewa inne zwierzęta i większość dnia przesypia gdyby nie to sikanie w mieszkaniu :mad: ale w sumie już się przyzwyczaiłam że pierwsze co zrobię po wstaniu z łóżka to wycieranie po psie

W Niedzielę wstawię nowe zdjęcia .