Elżbietka_Cieszyn Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 I jeszcze raz, póki Herspri nie wróci! Quote
Herspri Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 basia napisał(a):Dogadamy się Herspri. Może Nana sama by ze mną pojechała na badanie, jak myślisz? Niema problemu ;) Wydaje mi się że przybrała troszkę i żywsza troszkę się zrobiła :loveu:Jutro postaram się jej jakieś fajne zdjęcie zrobić ;) Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Zaglądać, bo tu ślicznotka szuka domku!! Quote
Dea Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Herspri napisał(a):Niema problemu ;) Wydaje mi się że przybrała troszkę i żywsza troszkę się zrobiła :loveu:Jutro postaram się jej jakieś fajne zdjęcie zrobić ;) No to czekamy na fotki:p Quote
Herspri Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 eto ~~~ coś dziś nie wyszło z tymi zdjęciami :oops: Byłam z Naną na spacerku bo taka ładna pogoda dziś była :loveu: Ona się strasznie cieszy z każdego wyjścia na polko ;) Quote
Herspri Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Baterie się ładują więc zdjęcia będą niedługo :razz: Nana wygląda z dnia na dzień lepiej, dziś próbowała wdrapać się na łóżko na którym jadłam sałatkę :diabloti: No cóż ~~~ nie udało się jej, ale w zamian za starania dostała trochę surimi ;) Quote
Dea Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 No widzę już takie maleństwo, jak się wspina na łóżko:evil_lol: Co to jest surimi??? Nana już jadła a ja nie wiem co to jest:diabloti: Quote
Herspri Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 popularniejsza nazwa surimi to paluszki krabowe ;) Bynajmniej z krabami mają mało wspólnego ^^ Quote
Herspri Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Dziś znów spacerek i spotkanie z koleżanką ;) Pani Misi stwierdziła że Nana wygląda już lepiej :razz: Quote
ocelot Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Podrzucimy malutką i czekamy na zdjęcia Quote
basia Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Fotki koniecznie!!! Herspri pytałaś mamy o te badania? Quote
Herspri Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Niestety póki co nie będzie zdjęć a przynajmniej z mojego aparatu :shake: Więc tak... do śląskiego przychodzą ludzie z krwią od zwierzaków do badania głównie od weterynarzy : Pusz Witold z Numsenu ( na ul. Michejdy urzęduje ) i od Jarosław Hajek ( ul. Jaworowa 10 ). Nie wiem ile biorą za pobranie krwi wiem za to że za komplet badań w śląskim płaci się 60 zł Badania obejmują : morfologia + rozmaz oglądany Alat, Aspat, Białko całkowite, Fosfataza alkaiczna, Kreatynina, Mocznik, Amylaza, Bilirubina całkowita, Cholesterol, Glukoza Quote
Dea Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 więc co, robimy? niedługo kończy się mój bazarek dla Nany, basia już skończyła, będą pieniądze na badania:p Quote
basia Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Herspri, twoja mama pewnie będzie wiedzieć czy te badania mówią o stanie nerek, wątroby, trzustki ... Takie chciał zlecić ten wet z Ustronia. Quote
basia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Nana była dziś u weta na pobranie krwi do badania. Zapłaciłyśmy za badanie 38zł. Oczywiście mam na to papierek. Quote
Recommended Posts