Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia napisał(a):
Dogadamy się Herspri. Może Nana sama by ze mną pojechała na badanie, jak myślisz?

Niema problemu ;)
Wydaje mi się że przybrała troszkę i żywsza troszkę się zrobiła :loveu:Jutro postaram się jej jakieś fajne zdjęcie zrobić ;)

Posted

Herspri napisał(a):
Niema problemu ;)
Wydaje mi się że przybrała troszkę i żywsza troszkę się zrobiła :loveu:Jutro postaram się jej jakieś fajne zdjęcie zrobić ;)

No to czekamy na fotki:p

Posted

eto ~~~ coś dziś nie wyszło z tymi zdjęciami :oops:
Byłam z Naną na spacerku bo taka ładna pogoda dziś była :loveu:
Ona się strasznie cieszy z każdego wyjścia na polko ;)

Posted

Baterie się ładują więc zdjęcia będą niedługo :razz:
Nana wygląda z dnia na dzień lepiej, dziś próbowała wdrapać się na łóżko na którym jadłam sałatkę :diabloti: No cóż ~~~ nie udało się jej, ale w zamian za starania dostała trochę surimi ;)

Posted

No widzę już takie maleństwo, jak się wspina na łóżko:evil_lol: Co to jest surimi??? Nana już jadła a ja nie wiem co to jest:diabloti:

Posted

Niestety póki co nie będzie zdjęć a przynajmniej z mojego aparatu :shake:

Więc tak... do śląskiego przychodzą ludzie z krwią od zwierzaków do badania głównie od weterynarzy : Pusz Witold z Numsenu ( na ul. Michejdy urzęduje ) i od Jarosław Hajek ( ul. Jaworowa 10 ). Nie wiem ile biorą za pobranie krwi wiem za to że za komplet badań w śląskim płaci się 60 zł
Badania obejmują :
morfologia + rozmaz oglądany
Alat, Aspat, Białko całkowite, Fosfataza alkaiczna, Kreatynina, Mocznik, Amylaza, Bilirubina całkowita, Cholesterol, Glukoza