Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ilu gości :loveu:
Hmm szczerze to nie bardzo, ona ogólnie na człowieka słabawo reaguje, no chyba ze się ma coś do jedzonka ;) Za to chodzi tak powolutku że ktoś musiałby się bardzo starać żeby ją zgubić.
Tak szczerze to ja bym jej raczej nie puszczała ze smyczy bo nie reaguje na wołanie.

Posted

Herspri napisał(a):
Ilu gości :loveu:
Hmm szczerze to nie bardzo, ona ogólnie na człowieka słabawo reaguje, no chyba ze się ma coś do jedzonka ;) Za to chodzi tak powolutku że ktoś musiałby się bardzo starać żeby ją zgubić.
Tak szczerze to ja bym jej raczej nie puszczała ze smyczy bo nie reaguje na wołanie.

Ja z kolei nie bardzo mogę psa na smyczy prowadzić...
A może ona jest głucha? Moja starowinka też ostatnio nie reaguje na wołanie ale wyraźnie źle słyszy, prawie wcale. Tylko, że ona doskonale zna teren i nie musi chodzić na smyczy chociaż jeszcze jest znacznie szybsza ode mnie.

Posted

Selenga napisał(a):
Ja z kolei nie bardzo mogę psa na smyczy prowadzić...
A może ona jest głucha? Moja starowinka też ostatnio nie reaguje na wołanie ale wyraźnie źle słyszy, prawie wcale. Tylko, że ona doskonale zna teren i nie musi chodzić na smyczy chociaż jeszcze jest znacznie szybsza ode mnie.

A co byłabyś chętna :razz: ? Jak tak to mogę się postarać coś z tym chodzeniem bez smyczy zrobić ^~

Posted

Mała do góry!!
Czy miałby ktoś czas jutro rano zajechać z Herspri i Naną na pobranie krwi do badania? Ja po południu wyjeżdżam na zawody a w firmie też mam jeszcze sporo pracy. Niestety jeżeli nikt się nie znadziej badania przesunie się znów o cały tydzień, bo Herspri może tylko w piątki :(

Posted

Ehh ja jutro i tak bym nie dała rady, dowalili mi zajęcia rano :shake:
Nie wiem jak to będzie w przyszłym tygodniu. Może zrobić badania w Cieszynie a później z wynikami jechać do ustronia ?