kasia14 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 spokojnie, Modliszka napewno nam napiszę, jeśli coś będzie wiedziała ;) Quote
modliszka84 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 czy wy myslicie, że sprawdzenie domu to kwestia 1 dnia :roll: ? no spokojnie, ona nie moze trafić w niepewne ręce, przecież wszyscy o tym wiemy... więc to trochę trwa Quote
Selket Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Oj, zupełnie zapomniałam o Maltukiej :oops: Ale kciuków nie puściłam ;) Mam nadzieję, że uda się!!!!!! Quote
Selket Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ja tak zapytam, bo się tak wciam w wątki adopcyjne bullowatych i innych maluszków, a może nie powinnam? Bo ja tu dość nowa jestem i nie wiem czy tak można :( Jedyne co mogę zaoferować to tylko podbijanie tematów, ewentualnie transporty... Co nie zmienia faktu, ze nadal trzymam kciuki za Amstafkę ;) Quote
modliszka84 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Selket - my bardzo dziekujemy za odwiedzinki! :lol: Mamy tez pabianicki wątek bullowatych ... ;) Quote
Selket Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Miło mi ;) Tam też chętnie zajrzę, gdybyś mogła podać mi linka do tego wątku byłabym wdzięczna ;) Quote
modliszka84 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62391&highlight=bullowate Quote
Tengusia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 slychac cos nowego w sprawie suni ??? modliszka a co z ta pregowana sunia ??? jak jej zachowanie ??? Quote
modliszka84 Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Pręgowana bez zmian... oprócz tego że coraz bardziej smutna. Ludzie z Poznania niestety nie odezwali się... Miała szanse na dom, bardzo fajny, w Szczecinie, ale sunia która już tam mieszka zachorowała i adopcja co najamniej na kilka tygodni musi być przesunięta. Quote
Recommended Posts