Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W zwiazku ze sporym zainteresowaniem i (czemu zresztą trudno się dziwić ;) ) duzym chaosem w topicu ogolnym naszego 3miejskiego agilitowania, zakładam ten temat :) Tu będziemy wrzucać info o bieżących treningach, sprawy organizacyjne itp. :)

A teraz do rzeczy ;)
Mogliśmy rozpocząć spotkania w listopadzie dzięki władzom Hipodromu w Sopocie, zwłaszcza p.Chajęckiej która jest prezesem spółki :multi: i oczywiście dzięki oooogroomnemu zaangażowaniu p.Uli Grzegorzewskiej która to wszystko dzielnie załatwiała, jeździła, podpisywała, potwierdzała (...) i robi to wszystko nadal :multi::multi::multi:

Jesli chodzi o kwestie techniczne i formalne - po pierwsze, wszystkich naszych Trójmiejskich agilitowców, tak jak i chętnych na to, a także miłych gości i w ogóle wszystkich ;) zapraszamy do topicu - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52181 :)

Po drugie:
zajęcia odbywają się na Hipodromie w Sopocie. Obecnie mamy do dyspozycji plac od strony Gdańska-Żabianki przy wieży telefonii komórkowej GSM. Wchodząc głównym żabiańskim wejściem należy na skrzyżowaniu przed torem wyścigowym skręcić w prawo i iść do końca prosto :)
Jeśli chodzi o organizację treningów, obowiązuje podział na 3 grupy. Będziemy o tym informować na bieżąco jesli to sie zmieni :)

Teraz (to się będzie zmieniać) zajęcia odbywają się w godz. 12-15 w soboty i niedziele.

Po trzecie i ostatnie: za miesiąc będziemy mieć profesjonalny tor ze SLAN :loveu: obecnie ćwiczymy na uroczych pcv'kach :evil_lol: które udostępniła nam Hania Rączkowska - jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI :multi:

Niedługo uruchomimy stronę www o naszych działaniach :) link pojawi się w tym topicu na pewno :)

Kontakt dla zainteresowanych kursem: p.Urszula Grzegorzewska,tel. (0) 601 611 387

Posted

Podziwiam was, że jeszcze macie siłę skakać na tych rozpadających się rurkach :lol::lol::lol: Całe szczęście, że prawdziwy tor już w drodze

Przede mną intensywny okres. Jak tylko uporam się z pracą dyplomową to do was dołączę. Jeszcze trochę to potrwa :roll:
A póki co to cały czas kibicuję by wszystko szło do przodu :thumbs:

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi:

Miło nam poinformować, że niniejszym rusza nasza agilitowa strona internetowa!! Razem z Alą od Kubusia robiłyśmy ją od niedzieli, nie ma jeszcze kilku galerii, ale.. to się zmieni, jak i wiele innych rzeczy :D Zapraszamy wiec serdecznie, życzymy miłego oglądania i liczymy na ślad w Księdze Gości :D :D

Strona Podkomisji Agility przy ZKwP o/Sopot

www.agility3miasto.dog.pl

:multi: :multi: :multi: :multi:

• 1 month later...
Posted

[quote name='wix']:multi: :multi: :multi: :multi:

Miło nam poinformować, że niniejszym [SIZE=3]rusza nasza agilitowa strona internetowa!![/SIZE] Razem z Alą od Kubusia robiłyśmy ją od niedzieli, nie ma jeszcze kilku galerii, ale.. to się zmieni, jak i wiele innych rzeczy :D [SIZE=4]Zapraszamy wiec serdecznie[/SIZE], życzymy miłego oglądania i liczymy na ślad w Księdze Gości :D :D

Strona Podkomisji Agility przy ZKwP o/Sopot

[URL="http://www.agility3miasto.dog.pl/"][SIZE=5][COLOR=teal]www.agility3miasto.dog.pl[/COLOR][/SIZE][/URL]

:multi: :multi: :multi: :multi:[/quote]

A mi ta stronka nie działa :(

A tak w ogóle to bardzo bym chciała zacząć chodzić z moim psem na agility i w związku z tym chciałabym się zapytać czy mogę po prostu przyjść i się zapytać, czy jak to wygląda? :P Możecie mi coś o tym powiedzieć więcej? :P

Posted

Aliasy dog.pl nie dzialaja...

Wchodzcie przez [url]http://pieskiswiat.boo.pl/agility[/url] - tam faktycznie znajduje sie strona i dziala, niestety na aliasy [krotsza i latwiejsza do zapamietania domene] nie mamy wplywu...

Posted

[quote name='wix']jesli chcesz nr tel do instruktorki to napisz mi pw[/quote]Albo spójrz w pierwszy post tego topiku ;) :
[quote name='wix'][SIZE=4]Kontakt dla zainteresowanych kursem: p.Urszula Grzegorzewska,tel. (0) 601 611 387[/SIZE][/quote]

Posted

lol, faktycznie, to mi sie udalo :lol: ;)
w kazdym badz razie - jutro nie przychodz na plac, bo Ula jest w Katowicach, mnie nie bedzie bo pies mi sie wzial rozchorowal i bede siedziec rano u weta :( :( :( bedzie Ewelina i Monika, ale Monika tylko na niecala godzine, i Ewelina bedzie dzielnie ogarniac reszte ;) zapraszamy kiedy indziej ;)

Posted

[quote name='wix']lol, faktycznie, to mi sie udalo :lol: ;)
w kazdym badz razie - jutro nie przychodz na plac, bo Ula jest w Katowicach, mnie nie bedzie bo pies mi sie wzial rozchorowal i bede siedziec rano u weta :( :( :( bedzie Ewelina i Monika, ale Monika tylko na niecala godzine, i Ewelina bedzie dzielnie ogarniac reszte ;) zapraszamy kiedy indziej ;)[/quote]

Ok, spoko ^^ I tak mogę przyjść dopiero pod koniec kwietnia, bo teraz w następnym tygodniu mam wymianę ze Szwecją, więc niestety nie będę miała czasu ^^''

Czyli można przyjść ot tak sobie, kiedy się chce, czy trzeba się zapisać na jakiś kurs? Bo kumpela mi mówiła, że kurs jest ^^''

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']Naturalnie, że jest kurs. :) Pytałaś, czy można przyjść się zapytać o szczegóły - to można zawsze. Ćwiczą natomiast Ci, którzy zapisani są na kurs.[/quote]

To będę musiała podejść i o wszystko dokładnie zapytać :D
dzięki ^^

Posted

sobota 05.04 i niedziela 06.04
godz 12: Luna, Luka, Alfa, Icek, podhalan i staffiki?
godz 12:30: lab Max, Dora
godz 13: szanowne pozostałości