Selenga Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 czy ona ma allegro? jakieś inne ogłoszenia? Quote
Charly Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Malutka sunia (30cm, 4 lata) poparzona w pożarze,kiedy ratowała swojego szczeniaka. Prosze pokochaj sunieczke:help1::help1::help1: Daj dom, który tylko TY możesz jej dać. Ona tak bardzo prosi. Sunia jej pod Poznaniem. Ale odleglosc jest drugorzedna.Tylko ją kochaj Pomóżmy jej znależć nowy, kochający domek! Prosze o pomoc! Quote
Charly Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Selenga napisał(a):czy ona ma allegro? jakieś inne ogłoszenia? Selenga ona ma ogloszenia na psy adopcje pl czy jakos tak (to robiłą Lothia). Ja ja oglaszam w Niemczech. Ale Allegro nie ma Quote
Selenga Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 no to allegro też już ma, deczko wyróżnione: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=345397443 Quote
Sabina02 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ja tez wkrotce porobie ogloszenia... Musze tylko naprawic swoj interent, bo mi padl (teraz na dogo wchodze ukradkiem w pracy jak mi sie uda :oops:). Dzisiaj w koncu naprawie ten glupi net... :comp26: Quote
Toska Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Sabino :lol: , fajnie , że odwiedziłaś dzielną Wicię - ta maleńka zasługuje na dobry domek !!! Quote
Sabina02 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Poprosze o jakies namiary wolontariuszki do ogloszen Wici... Aha! Czy Swarzędz jest w woj. Wielkopolskim? Quote
Sabina02 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Toska napisał(a):Sabino :lol: , fajnie , że odwiedziłaś dzielną Wicię - ta maleńka zasługuje na dobry domek !!! Rzeczywiscie to niezwykla sunia... Az dziwne ze jeszcze tkwi w schronisku... :shake: Quote
Charly Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 ------------------------------------------------------------------- Weronia chyba wie cos na temat tej suni Quote
bigos Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Swarzędz znajduje się kilka km za poznaniem w stronę Warszawy. Dziś odebrałam takiego e-mail: "Dzień dobry, bardzo żal mi się zrobiło suni, a szukam pieska , czy znalazła juz dom?Jak nie to proszę powiedzieć coś o niej więcej bo nie wiem czy podołam zadaniu, jak z jej leczeniem, z sierscią? Czy można z nią wychodzic na spacery? Ponieważ była w pomieszczeniu jakimś czy umie załatwiac się na dworze? I czy po takich przejsciach nie przejawia się agresja bo zamieszkałaby ewentualnie ze starszymi ludzmi którzy stracili sunię ze względu na wiek, podobną nawet . Czekam na jakąkolwiek odpowiedz. Pozdrawiam Adam" Zadzwonię do schroniska, popytam jak z za chowaniem czystości i utrzymuję kontakt. Trzymamy kciuki:cool3: Quote
Charly Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 :kciuki::kciuki::kciuki: ps. czystosci sie nauczy przeciez raz dwa, jesli nie potrafi Quote
bigos Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 no przeciez wiadomo Dzwoniłam do Ewki. Sunia cały czas w schronie. Dowiedziałm sie kilku rzeczy i napisałam e-mail. Czekamy na odp:p Quote
Sabina02 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='bigos']Swarzędz znajduje się kilka km za poznaniem w stronę Warszawy. Dziś odebrałam takiego e-mail: "Dzień dobry, bardzo żal mi się zrobiło suni, a szukam pieska , czy znalazła juz dom?Jak nie to proszę powiedzieć coś o niej więcej bo nie wiem czy podołam zadaniu, jak z jej leczeniem, z sierscią? Czy można z nią wychodzic na spacery? Ponieważ była w pomieszczeniu jakimś czy umie załatwiac się na dworze? I czy po takich przejsciach nie przejawia się agresja bo zamieszkałaby ewentualnie ze starszymi ludzmi którzy stracili sunię ze względu na wiek, podobną nawet . Czekam na jakąkolwiek odpowiedz. Pozdrawiam Adam" Czy ten e-mail nie jest przypadkiem z ogloszenia w Alegratka? ...bo zrobilam jej kilka dni temu tam ogloszenie i wpisalam Twoj adres e-mailowy, ktory pobralam z Twojego profilu na dogo (mam nadzieje ze sie nie gniewasz:oops:). Oto to ogloszenie: Alegratka Quote
bigos Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 "Witam, ja jestem z Wrocławia, wszystko dobrze, nawet jesli wymagałaby jakiegos leczenia nie ma z tym problemu, gorzej jesli chodzi o nauke załatwiania ewentualna ponieważ ja pracuję cały dzień a dziadki raczej z tym sobie nie poradzą, tego najbardziej sie obawiam. Muszę to przemyśleć ponieważ nie mogę przyspażać komus kłopotu, na spacer bardzo chętnie bywychodzili, gorzej z ta nauka jesli byłaby konieczna ponieważ dorosłego pieska nie tak łatwo nauczyc czegos innego, maja swoje przyzwyczajenia niestety. Będę w kontakcie. Pozdrawiam adam Kostkowski" Quote
Charly Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Biedna Wicia. Niech Ci ludzie nie pisza, ze nie mozna nauczyc doroslego psa niczego. Tak wcale nie musi byc. Moj schroniskowy nauczyl sie w ciagu kilku tygodni wiecej niz dalmatka, ktora mamy od szczeniaka. Ale komu ja to mowie:roll::evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Olena84 napisał(a):to podnosze chociaz ja również Quote
Recommended Posts