Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malutka sunia (30cm, 4 lata) poparzona w pożarze,kiedy ratowała swojego szczeniaka. Prosze pokochaj sunieczke:help1::help1::help1:
Daj dom, który tylko TY możesz jej dać. Ona tak bardzo prosi.

Sunia jej pod Poznaniem. Ale odleglosc jest drugorzedna.Tylko ją kochaj

Pomóżmy jej znależć nowy, kochający domek! Prosze o pomoc!

Posted

Selenga napisał(a):
czy ona ma allegro? jakieś inne ogłoszenia?

Selenga ona ma ogloszenia na psy adopcje pl czy jakos tak (to robiłą Lothia). Ja ja oglaszam w Niemczech. Ale Allegro nie ma

Posted

Ja tez wkrotce porobie ogloszenia... Musze tylko naprawic swoj interent, bo mi padl (teraz na dogo wchodze ukradkiem w pracy jak mi sie uda :oops:).
Dzisiaj w koncu naprawie ten glupi net... :comp26:

Posted

Toska napisał(a):
Sabino :lol: , fajnie , że odwiedziłaś dzielną Wicię - ta maleńka zasługuje na dobry domek !!!

Rzeczywiscie to niezwykla sunia... Az dziwne ze jeszcze tkwi w schronisku... :shake:

Posted

Swarzędz znajduje się kilka km za poznaniem w stronę Warszawy.

Dziś odebrałam takiego e-mail:

"Dzień dobry, bardzo żal mi się zrobiło suni, a szukam pieska , czy znalazła juz dom?Jak nie to proszę powiedzieć coś o niej więcej bo nie wiem czy podołam zadaniu, jak z jej leczeniem, z sierscią? Czy można z nią wychodzic na spacery? Ponieważ była w pomieszczeniu jakimś czy umie załatwiac się na dworze? I czy po takich przejsciach nie przejawia się agresja bo zamieszkałaby ewentualnie ze starszymi ludzmi którzy stracili sunię ze względu na wiek, podobną nawet . Czekam na jakąkolwiek odpowiedz. Pozdrawiam Adam"

Zadzwonię do schroniska, popytam jak z za chowaniem czystości i utrzymuję kontakt. Trzymamy kciuki:cool3:

Posted

[quote name='bigos']Swarzędz znajduje się kilka km za poznaniem w stronę Warszawy.

Dziś odebrałam takiego e-mail:

"Dzień dobry, bardzo żal mi się zrobiło suni, a szukam pieska , czy znalazła juz dom?Jak nie to proszę powiedzieć coś o niej więcej bo nie wiem czy podołam zadaniu, jak z jej leczeniem, z sierscią? Czy można z nią wychodzic na spacery? Ponieważ była w pomieszczeniu jakimś czy umie załatwiac się na dworze? I czy po takich przejsciach nie przejawia się agresja bo zamieszkałaby ewentualnie ze starszymi ludzmi którzy stracili sunię ze względu na wiek, podobną nawet . Czekam na jakąkolwiek odpowiedz. Pozdrawiam Adam"

Czy ten e-mail nie jest przypadkiem z ogloszenia w Alegratka? ...bo zrobilam jej kilka dni temu tam ogloszenie i wpisalam Twoj adres e-mailowy, ktory pobralam z Twojego profilu na dogo (mam nadzieje ze sie nie gniewasz:oops:).

Oto to ogloszenie:

Alegratka

Posted

"Witam, ja jestem z Wrocławia, wszystko dobrze, nawet jesli wymagałaby jakiegos leczenia nie ma z tym problemu, gorzej jesli chodzi o nauke załatwiania ewentualna ponieważ ja pracuję cały dzień a dziadki raczej z tym sobie nie poradzą, tego najbardziej sie obawiam. Muszę to przemyśleć ponieważ nie mogę przyspażać komus kłopotu, na spacer bardzo chętnie bywychodzili, gorzej z ta nauka jesli byłaby konieczna ponieważ dorosłego pieska nie tak łatwo nauczyc czegos innego, maja swoje przyzwyczajenia niestety. Będę w kontakcie. Pozdrawiam adam Kostkowski"

Posted

Biedna Wicia. Niech Ci ludzie nie pisza, ze nie mozna nauczyc doroslego psa niczego. Tak wcale nie musi byc. Moj schroniskowy nauczyl sie w ciagu kilku tygodni wiecej niz dalmatka, ktora mamy od szczeniaka. Ale komu ja to mowie:roll::evil_lol: