Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Narazie jego sytuacja jest zawieszona. Pani nie podejmuje żadnych kroków.
Dziś dzwoniło małżeństwo w sprawie zupełnie innego psa,który i tak się do nich nie nadawał bo nie lubi dzieci, dlatego chciałam namówić ich na Misia, ale cóż moda na beagle i bassety robi swoje.:roll:

Posted

szajbus napisał(a):
Idź ta modą, bo od razu się wnerwiłam!

Lucek, musisz znaleźć domek!

a u nas tylko yoreczki i to maleńkie i najlepiej suczki "bo będzie mozna dopuścić". :mad:

Posted

No, zis się właśnie wnerwiłam na takie bezmyślne dopuszczanie, nie chce mi się nawet o tym mówić. Na tępotę Polaków nie ma lekarstwa!!!!!!!!!!!!!!!
To pewnie choroba nieuleczalna!!!!!!!!!!

Posted

Sytuacja wygląda następująco:

Pani już nie przyjęła Miśka do siebie i od dwóch dni, pies jest u mojej mamy. Nie jest to dobre roziwązanie ale narazie innego nie ma.
Jeszcze próbuję wybłagać tymczas u babci męża na działce, gdyby się zgodziła mógłby tam przebywać do września. Ale babcia kuleje ze zdrowiem, także nie wiem czy będzie w stanie zaopiekować się psem. Narazie trwają narady.

Posted

Szyszka napisał(a):
Sytuacja wygląda następująco:

Pani już nie przyjęła Miśka do siebie i od dwóch dni, pies jest u mojej mamy. Nie jest to dobre roziwązanie ale narazie innego nie ma.
Jeszcze próbuję wybłagać tymczas u babci męża na działce, gdyby się zgodziła mógłby tam przebywać do września. Ale babcia kuleje ze zdrowiem, także nie wiem czy będzie w stanie zaopiekować się psem. Narazie trwają narady.

To ta pani naprawdé ma serce...
Kurka, nie wiem co dalej, jesli z babciá nie wyjdzie...

Posted

Z babcią raczej nie wyjdzie. Poza tym doszliśmy do wniosku,że ten pies od tych przenosin z miejsca na miejsce dostanie kręćka. Dlatego narazie będzie czekał na dom u mamy. Nie mamy sumienia się go nigdzie pozbyć. I ciągle mamy nadzieje, że ktoś pokocha jego siwą mordeczkę. Choć te parę lat na karku to dla wielu zdecydowanie za dużo, żeby go pokochać.:-(

Posted

Eee, ja to juz tylko stare i chore bédé brala po mojej spanielce (dopiero ma 4 latka i niech zyje dlugo)- co rok nawet gdyby mi umieraly, ale najwazniejsze ze bédá kochane, choc przez chwile.

Posted

emilia2280 napisał(a):
Eee, ja to juz tylko stare i chore bédé brala po mojej spanielce (dopiero ma 4 latka i niech zyje dlugo)- co rok nawet gdyby mi umieraly, ale najwazniejsze ze bédá kochane, choc przez chwile.

popieram, on też kochają