kiwi Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 AgaG napisał(a):Dobrze, Xenia na pewno tu zerknie... a ten drugi łaciaty z hotelu kiedy pojedzie do domu? wtedy, kiedy ktos da rade go zawiezc - dom juz czeka Quote
kiwi Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 szczeniak juz w domu w krzeszowicach, maja na tymczasie, domek łaciatka w krzeszowicach cudowny :loveu: najwspanialszy, cudowny i wogole :loveu: lepszego wymarzyc nie mzona, wspaniala, ciepla rodzina, ogrod i nawet oranzeria :loveu: Quote
Camara Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Lesia także już w swoim domu :p w Michałowicach. Będzie jej tam bardzo dobrze, choć źle zaczęła znajomość z kotami. Na dzień dobry odgoniła kicie od miski i zeżarła kocie jedzenie :roll: no... głodne dziecko było :evil_lol: ale ostrzegałam, że to bystre i zaradne szczenie :cool3: Został Joszko, jest strasznie zagubiony, bardzo płacze :-( Quote
kiwi Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Tak wiec zostały nam jeszcze dwa szczeniaki - majeczka - czarna podpalana sunia i bezowy joszko u camary :) Quote
Camara Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='kiwi']Tak wiec zostały nam jeszcze dwa szczeniaki - majeczka - czarna podpalana sunia i bezowy joszko u camary :) nie beżowy:mad:, beżowe to są majty gospodyni :evil_lol: Joszko jest biszkoptowy :loveu: BISZKOPTOWY, zrozumiano :diabloti: Quote
Patia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Usuwam Lesię z aukcji , w takim razie . Cieszę sie , ze maluchy już w domkach :loveu: Quote
kiwi Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Patia, ale nie ma wogole napisane ze ejszcze majeczka szuka domku ona lezy z joszko w koszyczku, ale nie mam jej innych ładnych zdjec :( musze podjechac do pani marty i zrobic jakies ale dzisiaj jeszcze do misiora musze z xenia jechac wiec nie wiem czy dam jeszcze rade z Quote
Patia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Kiwi a to nie Majeczka jest na tch pierwszych zdjęciach ? Myslałam , ze to ona . W takim razie szczeniak numer 1 to Lesia ? Niech na razie Lesia robi za Majeczkę a jak zrobisz fotki to wstawię . Trza sobie radzić :cool3: Quote
monita Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Majka padnięta, ale ten drugi łypie okiem, co by zrobić ;) Quote
maggie1971 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ale ona jest słodka:loveu: A jakiego ma fajnego smoczka:crazyeye: Quote
monita Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Śmieszne ... no wiesz:mad:Uszy mają niczym rasowe psy ( terier irlandzki ) idealnie, zgięte w połowie i opadające do przodu :razz: Quote
fizia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 :) no właśnie niesamowite w swej idealności Quote
AgaG Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 cAMARA TO U cIEBIE TERAXZ KTÓRE SĄ? JA JUTRO JADĘ NA KONIEC SWIATA Z dRACULĄ . MAM ANDZIEJĘ, ŻE TO BEDZIE DOBRY DOM I NIE NADĄŻAM...KTO JEST GDZIE? Quote
Patia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Joszko u Camary a Maja na tymczasie u pani , znajomej Kiwi . Quote
AgaG Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 aCHA TO JUŻ WIEM...mAJA U KOCHANEJ NASZEJ pANI BIOLOG!:p Quote
AgaG Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Mamę szczeniaków pan Igor zaadoptował!!! Hurra... :multi::pno to jeszcze dwa szceniaki i cała rodzinka psia będzie szczęśliwa Quote
Recommended Posts