Camara Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 monita napisał(a):Jak się miewają maluchy ?? Maluchy, a przynajmniej Gnom Joszko czuje sie dobrze. Powiedzialabym, że aż za dobrze :diabloti: w odróżnieniu od reszty domowników, która ze zmęczenia ledwie nogami i łapami porusza :roll: Joszko jest nad wyraz żywotny - nawet po najdzikszych harcach baterie ładuje najwyżej w godzinę. I to nie ważne czy to dzień czy noc :mdleje: Moje trzy wielkopsy ogłosiły strajk i w związku z nocną aktywnościa Gnoma nawet na noc nie przychodzą do domu. Oflagowały się i żądają należnych każdemu psu godzin ciszy i spokoju Gnom Joszko po domowemu zwany Wrzaskunem jada wyłącznie karmę dla dorosłych psów ras olbrzymich z cudzych misek i pięknie się zaokrągli, waży już 2,5 kg :p Sypia wyłącznie w łózku a ponieważ jest to dla niego zbyt duża wysokość wkładania doń domaga sie głośnym skrzekiem przechodzącym w dzwięki z pogranicza tonów wyskokich. Przegania wielkopsy po ogrodzie a skacze na tych chucherkowych łapinkach jak na sprężynkach, aż łepek odskakuje. coś jeszcze :hmmmm: no może jeszcze to, że jak już wszystkich porozstawia po kątach to trzeba go nosić na rękach. Podkreślam - trzeba!!! Taki to uroczy stworzonek :p :help1: Lojalnie uprzedzam, że jak szybko ten dom dla Joszki się nie znajdzie to w pierwszym rzędzie do adopcji (na prośbę własną) będą trzy podhalany. Nie najmłodsze, nie najzdrowsze ale za to duże. A potem JA - ale najpierw do sanatorium, bo inaczej nikomu na nic się nie przydam a w takim stanie adopcja nie będzie możliwa :cool1: Teraz to juz na pewno ustawia się po niego kolejka chętnych :evil_lol: tylko czemu nikt nie dzwoni???? Quote
malagos Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Camara, to masz za swoje :diabloti: Za swoje dobre serce, oczywiscie. To maly lobuziak z tego pimpka :mad: Pomyśl, jaki spokój będzie jak on znajdzie dom...... Quote
Camara Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 malagos napisał(a):Camara, to masz za swoje :diabloti: Za swoje dobre serce, oczywiscie. To maly lobuziak z tego pimpka :mad: Pomyśl, jaki spokój będzie jak on znajdzie dom...... myślę, myslę i ta myśl mnie przy życiu trzyma :lol: ale poza tym to Joszko jest taki mniammniuśki, że można go na surowo :eating: Quote
kiwi Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 dostałam zdjecia z domu tobiego - drugiego łaciatka - wszytko super, spi w lozku i wogole ejst rozpiszczany i kochany :) raz nawet sie sturlał ze schodkow to panstwo pojechali do weta zbye sprawdzic czy czasem sobie nic nie zrobil :) Quote
AgaG Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Joszko marsz do domu... ciocię wykończysz Camarę..:lol: Quote
moana Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 kiwi napisał(a):dostałam zdjecia z domu tobiego - drugiego łaciatka - wszytko super, spi w lozku i wogole ejst rozpiszczany i kochany :) raz nawet sie sturlał ze schodkow to panstwo pojechali do weta zbye sprawdzic czy czasem sobie nic nie zrobil :) Ale to prywatne zdjecia?? My nie mozemy zobaczyc? :cool1: Ja bym chciala... :oops: Quote
kiwi Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 nie prywatne, moge wyslac na maila zeby ktos wstawil, bo ja nie ma kiedy Quote
moana Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='kiwi']nie prywatne, moge wyslac na maila zeby ktos wstawil, bo ja nie ma kiedy me33@interia.pl :) Quote
kiwi Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Majeczka w DT robi furore :loveu: załatwia sie tylko na gazetki, spi w łożeczku przytulona do szyi p Marty, jest noszona na raczkach, najmadrzejsza na swicie, najpiekniejsza na swiecie, najgrzecznijesza na swicie i wogole drugiego takiego psa to na swiecie nie ma :loveu: oj, Majeczko, dobry domek dla Ciebie i Joszka mi sie marzy... Camara, korzystasz jeszcze z klatki? bo amidze obrodziło ostatnio stado :razz: i by jej sie przydała. Amiga mieszka w hucie i tak w sumie to jej klatka tylko ja ja zaanektowałam na bezdomne we wrzesniu :oops: Quote
Patia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ja kupiłam klatkę , czekam na przesyłkę , może bedzie już jutro Quote
AgaG Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 dzweoniła pani któRA ADOPTOWAŁA TATĘ SZCZENIOAKÓW, ŻE SA W NIM ZAKOCHANI, ŻE JEST CUDOWNY, IDEALNY!!!:p Quote
moana Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ale sprawa świetna akcja z siewierską rodziną... :loveu: Jeszcze dwa małe słodziaki szukają dooomów! Quote
missieek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 jakby bylo wiecej chetnych na chopaka to u mnie od dzis podrzucony maluch http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9596546#post9596546 Quote
AgaG Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Jest taki piekny!!! czemu nikt go nie chce? straszne... małej majki też nikt nie chce...w ogóle jakiś zastój w adopcjach... ja mam 12 psów do wydania w roznych miejscach i powoli nie daję rady... :-(:-( Quote
Patia Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Piękny :loveu: Nie martwcie się dziewczyny , znajdą sie najlepsze domy !ogłaszam jeszcze słodziaki na Alegratce . Quote
Camara Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Joszka nikt nie chce :placz: A jest taki słodki. Juz nie jest dzikunem - to fajny kanapowo-narączowo-łóżkowy piesek :cool3: Bardzo źle znosił samotne zostawanie w domu. Darł się w niebogłosy... aż ochrypł. Na dwa dni całkowicie stracił szczek :cool1: Od wczoraj jest trochę lepiej, chyba zrozumiał, że zostawiamy go ale wracamy. Dziś już szczek wrócił choć troszkę ochrypły A po powrocie jest joszkowanie :p Nie wiecie co to joszkowanie? to wam nie powiem :evil_lol: Joszko rośnie, bo dożywia się karmą dla psów ras olbrzymich: Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Małgosiu ten twój Joszka jest prześliczny wyglada jak mały labradorek. My tez mamy zastój na szczeniorki , ten jeden z harbutowic juz 3 tydzień siedzi w hotelu ,a mamy juz dwa następne z harbutowic co je przywiozła pani Małgosia . Maja po 5 miesięcy będą raczej duże i trzeba je troszke przekonąc do ludzi bo takie małe dzikuski z nich. Quote
kiwi Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ja po majeczke tez nie miałam ani jednego telfonu :( na szczezcie dom tymczasowy w majeczce widzie cały swiat i nei chce zbye szla do zlych ludzi wiec czeka cierpliwie:) Quote
Patia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Robię nowe Allegro , bo wczoraj zakończyła sie stara aukcja . Po Joszko pisala do mnie jedna pani z Allegro ale koniecznie chciała wsadzić naszego biszkopciaka do budy :angryy: Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Patia napisał(a):Robię nowe Allegro , bo wczoraj zakończyła sie stara aukcja . Po Joszko pisala do mnie jedna pani z Allegro ale koniecznie chciała wsadzić naszego biszkopciaka do budy :angryy: Niech sam wejdzie do tej budy Quote
Recommended Posts