Jump to content
Dogomania

MAJĄ DOM!!!Krw -Siewierz 6 szcz. i ich rodzice...

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monita napisał(a):
Jak się miewają maluchy ??

Maluchy, a przynajmniej Gnom Joszko czuje sie dobrze. Powiedzialabym, że aż za dobrze :diabloti: w odróżnieniu od reszty domowników, która ze zmęczenia ledwie nogami i łapami porusza :roll:
Joszko jest nad wyraz żywotny - nawet po najdzikszych harcach baterie ładuje najwyżej w godzinę. I to nie ważne czy to dzień czy noc :mdleje:
Moje trzy wielkopsy ogłosiły strajk i w związku z nocną aktywnościa Gnoma nawet na noc nie przychodzą do domu. Oflagowały się i żądają należnych każdemu psu godzin ciszy i spokoju
Gnom Joszko po domowemu zwany Wrzaskunem jada wyłącznie karmę dla dorosłych psów ras olbrzymich z cudzych misek i pięknie się zaokrągli, waży już 2,5 kg :p Sypia wyłącznie w łózku a ponieważ jest to dla niego zbyt duża wysokość wkładania doń domaga sie głośnym skrzekiem przechodzącym w dzwięki z pogranicza tonów wyskokich. Przegania wielkopsy po ogrodzie a skacze na tych chucherkowych łapinkach jak na sprężynkach, aż łepek odskakuje.
coś jeszcze :hmmmm: no może jeszcze to, że jak już wszystkich porozstawia po kątach to trzeba go nosić na rękach. Podkreślam - trzeba!!!
Taki to uroczy stworzonek :p

:help1:

Lojalnie uprzedzam, że jak szybko ten dom dla Joszki się nie znajdzie to w pierwszym rzędzie do adopcji (na prośbę własną) będą trzy podhalany. Nie najmłodsze, nie najzdrowsze ale za to duże.
A potem JA - ale najpierw do sanatorium, bo inaczej nikomu na nic się nie przydam a w takim stanie adopcja nie będzie możliwa :cool1:

Teraz to juz na pewno ustawia się po niego kolejka chętnych :evil_lol:
tylko czemu nikt nie dzwoni????

Posted

Camara, to masz za swoje :diabloti: Za swoje dobre serce, oczywiscie.
To maly lobuziak z tego pimpka :mad: Pomyśl, jaki spokój będzie jak on znajdzie dom......

Posted

malagos napisał(a):
Camara, to masz za swoje :diabloti: Za swoje dobre serce, oczywiscie.
To maly lobuziak z tego pimpka :mad: Pomyśl, jaki spokój będzie jak on znajdzie dom......

myślę, myslę i ta myśl mnie przy życiu trzyma :lol:
ale poza tym to Joszko jest taki mniammniuśki, że można go na surowo :eating:

Posted

dostałam zdjecia z domu tobiego - drugiego łaciatka - wszytko super, spi w lozku i wogole ejst rozpiszczany i kochany :)
raz nawet sie sturlał ze schodkow to panstwo pojechali do weta zbye sprawdzic czy czasem sobie nic nie zrobil :)

Posted

Joszko marsz do domu... ciocię wykończysz Camarę..:lol:

Posted

kiwi napisał(a):
dostałam zdjecia z domu tobiego - drugiego łaciatka - wszytko super, spi w lozku i wogole ejst rozpiszczany i kochany :)
raz nawet sie sturlał ze schodkow to panstwo pojechali do weta zbye sprawdzic czy czasem sobie nic nie zrobil :)

Ale to prywatne zdjecia?? My nie mozemy zobaczyc? :cool1: Ja bym chciala... :oops:

Posted

Majeczka w DT robi furore :loveu:
załatwia sie tylko na gazetki, spi w łożeczku przytulona do szyi p Marty, jest noszona na raczkach, najmadrzejsza na swicie, najpiekniejsza na swiecie, najgrzecznijesza na swicie i wogole drugiego takiego psa to na swiecie nie ma :loveu:

oj, Majeczko, dobry domek dla Ciebie i Joszka mi sie marzy...

Camara, korzystasz jeszcze z klatki? bo amidze obrodziło ostatnio stado :razz: i by jej sie przydała. Amiga mieszka w hucie i tak w sumie to jej klatka
tylko ja ja zaanektowałam na bezdomne we wrzesniu :oops:

Posted

dzweoniła pani któRA ADOPTOWAŁA TATĘ SZCZENIOAKÓW, ŻE SA W NIM ZAKOCHANI, ŻE JEST CUDOWNY, IDEALNY!!!:p

Posted

Jest taki piekny!!! czemu nikt go nie chce? straszne... małej majki też nikt nie chce...w ogóle jakiś zastój w adopcjach... ja mam 12 psów do wydania w roznych miejscach i powoli nie daję rady... :-(:-(

Posted

Joszka nikt nie chce :placz:
A jest taki słodki. Juz nie jest dzikunem - to fajny kanapowo-narączowo-łóżkowy piesek :cool3:
Bardzo źle znosił samotne zostawanie w domu. Darł się w niebogłosy... aż ochrypł. Na dwa dni całkowicie stracił szczek :cool1: Od wczoraj jest trochę lepiej, chyba zrozumiał, że zostawiamy go ale wracamy. Dziś już szczek wrócił choć troszkę ochrypły A po powrocie jest joszkowanie :p Nie wiecie co to joszkowanie? to wam nie powiem :evil_lol:

Joszko rośnie, bo dożywia się karmą dla psów ras olbrzymich:

Posted

Małgosiu ten twój Joszka jest prześliczny wyglada jak mały labradorek.
My tez mamy zastój na szczeniorki , ten jeden z harbutowic juz 3 tydzień siedzi w hotelu ,a mamy juz dwa następne z harbutowic co je przywiozła pani Małgosia . Maja po 5 miesięcy będą raczej duże i trzeba je troszke przekonąc do ludzi bo takie małe dzikuski z nich.

Posted

ja po majeczke tez nie miałam ani jednego telfonu :(
na szczezcie dom tymczasowy w majeczce widzie cały swiat i nei chce zbye szla do zlych ludzi wiec czeka cierpliwie:)

Posted

Robię nowe Allegro , bo wczoraj zakończyła sie stara aukcja . Po Joszko pisala do mnie jedna pani z Allegro ale koniecznie chciała wsadzić naszego biszkopciaka do budy :angryy: