Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć gdyńskie cioteczki ;)

Chcialam Wam powiedzieć, że Kama z Ciapkowa, ktora jest u mnie na DT, juz dzisiaj idzie do swojego nowego domu.
Miala u mnie operacje wycinania guzów z listwy mlecznej, na szczęście histopatologia pozytywnie. Jest już po sterylce, dzisiaj zdjęcie szwów i jedzie do domu (do rodzicow mojej znajomej, ok 10 min drogi ode mnie)

Posted

Dzięki za zdjęcia :loveu: super wieści :multi: oby więcej takich happy endów :)
PS. jak tylko jakaś trafi to na pewno skorzystamy z propozycji :)

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Także moj dom będzie pusty, jakby jakas grzeczna boksia sie pojawila, dajcie znać ;)

Bedziem Cie mieli ciotka na uwadze ;)
A kama wyglada cudnie, dobra robota kochana.

PS: Sa gdzies jakies zdjecia z jej schroniskowych czasow?
To bym na nasza ciapkowska stronke wrzucila.

Posted

Natalia, jedno z jej zdjęć wrzuciłam na forum ciapkowa. ;) Aż mi się humor poprawił, jak zobaczyłam jej zdjęcia, ależ ją utuczyła. Teraz to kobita dobrze wygląda. ;))

• 3 weeks later...
Posted

A ja tu z nowymi zdjęciami Tigry ;))

Spójrzcie jaka ona jest kochana :loveu::loveu:
A w niedzielę o ile nie będzie padać jak z cebra, wezmę Tigrę na cały dzień do siebie. ;) Może jednak zauroczy rodziców, bo siostrę już zauroczyła ( co chwila sie pyta kiedy pójedziemy po Tigrę) ;)

Soniu kochana, napisz coś więcej o Astrze to dorzucę ją tu na wątek, skoro już mamy jej zdjęcia. :loveu:

Posted

A wiecie co może można by było zrobić? Watek psom z boksu a, bo ich to zawsze zdjęcia mamy itd. Dobrze je znam itd. Więc czemu by nie. Szczególnie Dino i Mycha( Kasandra) Co im trudno dom znaleźć.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

A muszę sie pochwalić, że Tigra szybko się uczy. Umie siadać, dawać łapę, warować, czołgać się i przychodzić na zawołanie do nogi. :D

Posted

A u nas nowa ogoniasta pręgowana bokserka
Już dzwoniłam do BwP, obiecałam im w piątek wysłac fotki.

PS: Ponadto zadzowniła do nas pani, która ma pilnie do oddania 8 tygodniowego białego boksera...

Posted

no wiesz Kora różnie w życiu bywa, może wzięli czyli psiak miał z 6-7 tyg. i się okazało że ktoś jest uczulony. Albo wzięli na hura a teraz przemyśleli że nie dadzą rady. nie można zaraz stawiać najgorszej wersji...

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...