Wola Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 A tymczasem Zula i Tigra siupają na pierwszą :) Tigra chyba załapała się w niedzielę na spacer ale nie jestem pewna czy dobrze mi sie wydawało :niewiem: widziałam jakiś ludzi z nią. Quote
Kora- Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Czekaj, czekaj Ludzi? ale jesteś pewna, że to był spacer? ;d Quote
Kora- Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Phi bardzo śmieszne. ;p A jak ma mi już uciekać, to ja ten domek sprawdzę. ;d Quote
Wola Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 spacer bo to wolontariusze jacyś dorośli byli. Taka rodzinka chyba i wyprowadzali psiaki. Ale nie jestem pewna czy Tigrę zabrali na spacer czy mam przywidzenia. Quote
Wola Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Jeju... Od kiedy poznałam Morgana i Astrę to nie mogę wysiedzieć w domu. Dni mi się dłużą i czekam do soboty na ten cud spacer z nimi. Tak mi się spodobały swoim całokształtem. Jeju dom z ogrodem i już bym sprawdzała jak Astrze podoba się moja sunia i wzajemnie. No ale ciche marzenia na bok. Nie trzy psy na mój metraż :roll: Mam nadzieję że Astrunia szybko komuś tak wdrapie się do serduszka jak mi bo Morganek ma już rezerwację :) Takie wspaniałe psy... No aż nie wierzę że ktoś się ich pozbył i że nie widziałam Astry wcześniej w schronisku. Chyba jest od niedawna... Quote
Kora- Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Astra w schronisku jest od podobnego czasu co Tigra. Asstrunia siedziała z seterem, a tymczasem Tigra obok z bokserem. (przed biurem) No Astrunia też kochana jest, najbardziej mnie śmieszy, jak ona tak piszczy. :D Quote
Wola Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 To cud pies :loveu: no po prostu rewelacyjna. Kiedy będzie ta sobota w końcu? Quote
Kora- Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Za dwa dni. Kurdę, czemu ja chora jestem!!!! :( Quote
Atkaaaa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Dalej chora? Mnie już dziś do szkoły wyrzucili...:mad: Quote
Wola Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 już tylko jeden dzień, 27 godzin do spaceru :evil_lol: uzależnienie? może,ale nie zamierzam się leczyć :eviltong: A już za godzinkę wyjdę z moją sunieczką :lol: Quote
Kora- Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Sonia! hhehe, godziny zaczynasz odliczać? :evil_lol: Quote
Kora- Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 A ja jak zaraz sama siebie nie sprzątne, to chyba staranuję wszystko po drodze. Tak do ciapkowa nigdy wcześniej iśc nie chciałam, kurdę no. Quote
Wola Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 3 godz 20 min. Ja też nie. Tzn. zawsze chcę tam iść ale dziś? dziś to już wytrzymać nie mogę i gdyby nie fakt że jak biuro zamknięte to i smyczy nie dostanę to już teraz bym się ubrała i pojechała Quote
natalia_aa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 I nowa boksia w schroniku. Pregowana, drobniutka sunia o imieniu "Ugla". Krzychu chyba robil jej zdjecia, zekam az mi wysle razem z amstaffami, bo obiecalam dziewczynom z Fundacji, ze ja wrzuce. Z reszta skontaktowalysmy sie z Asia wczoraj telefonicznie z dziewczynami z Fundacji, bo przyszla kobitka, ktora chciala oddac swoja 4 letnia boksie, bo ma nuzyce a wet zaspiewal jej 2500zl za jej wylecznie. Kobieta byla zalamana, jeszcze problemy rodzinne i sie troche pogubila, wiec dalysmy jej z Asia namiary na Fundacje... Quote
Wola Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 o tak byłam przy tym... Rozumiem że kobiecie może być ciężko ale po 4 latach oddać psa bo ma chorobę skóry?? w życiu bym tak nie postąpiła, nawet by mi to przez myśl nie przeszło... Miejmy jednak nadzieję że fundacja pomoże. A Ulga jest śliczna tylko taka trochę zagubiona... czego jednak się spodziewać po psie który dopiero co trafił do schroniska Quote
Kora- Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 No tak ;) A i dziś byłam w ciapkowie, Tigra tam mnie z radości obskoczyła, aż mi się ryczeć z wzruszenia chciało, taka mała kobita. Quote
Wola Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Astrę na wątek, Astrę na wątek!! To bunt w załodze. Potrzebne nam zdjęcia Astry i wrzucamy ją tu ciotki. Ona młodziutka jest z tego co po zębach widziałam to ze dwa lata może ma. Takie białe i jeszcze nie spiłowane... do tego skora do zabawy, pełna nadziei i uroku. Kocham tego psiaka :loveu: Quote
natalia_aa Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Tak, tez jestem za Astra. Na zdjecia Ugly i moich astowatych od Krzycha sie doczekac nie moge, wiec jak go tylko jutro dorwe to... Quote
Atkaaaa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 kurcze to teraz sie robi moda na boksie ;/ ? Szukamy domku! Kora bierz Tigre :P ! Quote
Recommended Posts