Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tymczasem Zula i Tigra siupają na pierwszą :) Tigra chyba załapała się w niedzielę na spacer ale nie jestem pewna czy dobrze mi sie wydawało :niewiem:
widziałam jakiś ludzi z nią.

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

spacer bo to wolontariusze jacyś dorośli byli. Taka rodzinka chyba i wyprowadzali psiaki. Ale nie jestem pewna czy Tigrę zabrali na spacer czy mam przywidzenia.

Posted

Jeju... Od kiedy poznałam Morgana i Astrę to nie mogę wysiedzieć w domu. Dni mi się dłużą i czekam do soboty na ten cud spacer z nimi.
Tak mi się spodobały swoim całokształtem. Jeju dom z ogrodem i już bym sprawdzała jak Astrze podoba się moja sunia i wzajemnie. No ale ciche marzenia na bok. Nie trzy psy na mój metraż :roll:
Mam nadzieję że Astrunia szybko komuś tak wdrapie się do serduszka jak mi bo Morganek ma już rezerwację :)

Takie wspaniałe psy... No aż nie wierzę że ktoś się ich pozbył i że nie widziałam Astry wcześniej w schronisku. Chyba jest od niedawna...

Posted

Astra w schronisku jest od podobnego czasu co Tigra.
Asstrunia siedziała z seterem, a tymczasem Tigra obok z bokserem. (przed biurem)

No Astrunia też kochana jest, najbardziej mnie śmieszy, jak ona tak piszczy. :D

Posted

już tylko jeden dzień, 27 godzin do spaceru :evil_lol: uzależnienie? może,ale nie zamierzam się leczyć :eviltong:

A już za godzinkę wyjdę z moją sunieczką :lol:

Posted

A ja jak zaraz sama siebie nie sprzątne, to chyba staranuję wszystko po drodze.
Tak do ciapkowa nigdy wcześniej iśc nie chciałam, kurdę no.

Posted

3 godz 20 min.
Ja też nie. Tzn. zawsze chcę tam iść ale dziś? dziś to już wytrzymać nie mogę i gdyby nie fakt że jak biuro zamknięte to i smyczy nie dostanę to już teraz bym się ubrała i pojechała

Posted

I nowa boksia w schroniku. Pregowana, drobniutka sunia o imieniu "Ugla". Krzychu chyba robil jej zdjecia, zekam az mi wysle razem z amstaffami, bo obiecalam dziewczynom z Fundacji, ze ja wrzuce.

Z reszta skontaktowalysmy sie z Asia wczoraj telefonicznie z dziewczynami z Fundacji, bo przyszla kobitka, ktora chciala oddac swoja 4 letnia boksie, bo ma nuzyce a wet zaspiewal jej 2500zl za jej wylecznie. Kobieta byla zalamana, jeszcze problemy rodzinne i sie troche pogubila, wiec dalysmy jej z Asia namiary na Fundacje...

Posted

o tak byłam przy tym... Rozumiem że kobiecie może być ciężko ale po 4 latach oddać psa bo ma chorobę skóry?? w życiu bym tak nie postąpiła, nawet by mi to przez myśl nie przeszło...

Miejmy jednak nadzieję że fundacja pomoże.

A Ulga jest śliczna tylko taka trochę zagubiona... czego jednak się spodziewać po psie który dopiero co trafił do schroniska

Posted

No tak ;)

A i dziś byłam w ciapkowie, Tigra tam mnie z radości obskoczyła, aż mi się ryczeć z wzruszenia chciało, taka mała kobita.

Posted

Astrę na wątek, Astrę na wątek!! To bunt w załodze.
Potrzebne nam zdjęcia Astry i wrzucamy ją tu ciotki.
Ona młodziutka jest z tego co po zębach widziałam to ze dwa lata może ma. Takie białe i jeszcze nie spiłowane... do tego skora do zabawy, pełna nadziei i uroku. Kocham tego psiaka :loveu: