Kora- Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Tigra ma dopiero jakieś 2-3 latka, w schronisku siedzi od niedawna. Nie wiem jak jej się wcześniej żyło, ale wiem jedno teraz chcę jej znależć na prawdę fajny dom. Ta psina po prostu zauroczyła moje serce, niestety sama jej wziąść nie mogę. Tigra jest suczką posłuszną, inteligentna i szybko uczącą, pozytywnie reaguje na psy jak i na suczki. Ta psina po prostu kocha długie spacery, przydałby się jej właściciel, który by jej poświęcał dużo uwagi,zabierał ją gdzieś na miasto, do lasu, na łąki , bawił się z nią. Ona tak potrzebuję miłości, dla smakołyka zrobi wszystko ;) W mojej opini to Tigra, by się nadawała to energicznej osoby, albo dla kogoś kto by jej po prostu dużo czasu poświęcał. Tigra jest pieszczochem, wystarczy zawołać Tigra, a już leci z uśmiechem, nastawia się do głaskania, czasem przewraca się na plecy i domaga się głaskania po brzuszku. Kontakt: 511174724 kora.schronisko@gmail.com Sunia obecnie przebywa w schronisku w Gdyni, w ciapkowie Quote
natalia_aa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Kora moze zaloz zbiorczy watek boksiow i mix boskiow. Mam na mysli jeszcze Astre z 64 i Zule (o ile jeszcze nie odebral jej wlasciciel) piekna, mloda, zadbana ruda bokserka, biegala z obrozka i smycza po chylonii, bede jutro w schronie to zobacze czy jeszcze jest. Z reszta pewnie sie zobaczymy... Bo na Reda jest chba rezerwacja, z tego co pamietam... Quote
Wola Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Natalia jak mogłaś zapomnieć o Gebelsie... No wstyd :eviltong: Ale to byłby fajny wątek. Quote
Kora- Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Dobra dziewczyny :evil_lol: ale dajcie mi zdjęcia ;)) Dziś jak będe w ciapkowie, to poprosze by ktoś zdjęcia zrobił, to od razu je tu wstawie. No Natalia, wstydziłabyś sie :evil_lol: zapomniec o Gebelsie. No nie ;p Quote
Wola Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Monika jak już pisałam zdjęcia owczarów i jamniorków... Bardzo Cię o nie proszę... Muszę trochę wątki poaktualizować.... a bez zdjęć ni rusz... Dałabyś radę? Quote
Kora- Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Raczej tak, zaraz Karolina do mnei zdjecia wyśle, to ci prześle ok? I jeszcze Martyna dziś cyfrówke miała więc wiesz. I jutro też w ciapkowie bede to się ostaram Quote
natalia_aa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ja mam gdzies zdjecia Zuli... Ty musisz Monika zrobic Astrze jeszcze i Gebelsowi :evil_lol: No niech Wam bedzie, ale zdajecie sobiesprawe, ze on to musi miec domek ze zlotymi klamkami. Warto bedzie poprosic BWP (Boksery w potrzebie) o pomoc i umieszczenie na stronce (bo chyba tak owa maja). Quote
Kora- Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 ok, jutro będzie Karolina z cyfrówką, to będziemy cykać. Mam nadzieję, że wszystko mi się nie pomiesza ;p Quote
Wola Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Monika, Martyna zrobiła dla mnie zdjęcia Twardziela, bardzo Cię o nie proszę na mojego maila. Z góry dzięki ;) Oj tak Natalio wiemy, złote klamki, srebrna miska a w niej royal dla seniorów :cool3: A na BWP jest ogłoszony i tam o nim kobitki wiedzą, a jakbyś wątku szukała to szukaj pod Franio bo tak go sobie nazwali... Quote
Kora- Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Soniu, poproszę dziś, by Martyna podesłała mi te zdjęcia, to na maila Ci wyślę. No i dziś Tigra oraz cały boks A miał dziś spacerek ;) Ha, z Adą we dwie wyprowadziłyśmy 5 dużych psów ;) Nieźle było;) Quote
Wola Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 co za poświęcenie :eviltong: ja pamiętam jak wyprowadziłam z Kasią we dwie 5 psów, ale to były malutkie młode psiaczki wielkości jamnika itp. :cool3: jeden iść nie chciał wszystkiego się bał, jeden Kasi czmychnął i go goniła też wesoło było:eviltong: Quote
Kora- Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Hehe. :P Soniu mam zdjęcia twardziela, wyśle Ci jak z eszkoły wróce. A Tigre w sobotę biorę do siebie na cały dzień, może jak rodzicom się spodoba, zostanie u mnie ;) Oby Quote
Wola Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 no to trzymam kciuki :) Takie love story musi się dobrze skończyć :evil_lol: ja teraz ciągle czytam w necie i chcę się udać do szkoleniowca w sprawie Lali... nie mogę z nią wychodzić bo nie akceptuje chyba Michała a wolę tego nie sprawdzać wypuszczając ją zza krat. Choć małymi kroczkami przekonuję ją do niego... Nie mniej jednak nie mogę przeżyc faktu że trzeci raz jest u nas, a wyczytałam że taka agresja rodzi się przez brak zaufania do człowieka, a jak ma zaufać jak ludzie taki los jej zgotowali? Quote
Kora- Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 I z soboty nici, zachorowałam,,, Miałam ją dziś odwiedzić, bo Tigrunia po sterylce jest... a teraz pewnie dopiero za tydzień ją zobacze... kurczę, nie wiem czemu, ale czuje się jakby Tigra była moim psem... Normalnie kocham tą suczkę! Dokładnie, mam nadzieję, że znajdzie kogoś takiego kto na prawdę Lalę pokocha, i zrobi wszystko, a wszystko by była dobrym psem. Prawde mówiąc wolałąbym aby poszła do jakiegoś domu, niż do firmy Quote
Wola Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 ja też. do jakiegoś solidnego człowieka który jak sobie nie poradzi to na szkolenie z nią pójdzie. A Tigrunia śliczna i mam nadzieję że przekonasz rodziców. Quote
Kora- Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Dokładnie, przecież, skoro decyduje się na psa, to znaczy że wie że pies kosztuje ( weterynarz, szkolenie itd ) więc, moim zdaniem szkolenie do podstawia jak chcę się mieć psa, a samemu nie można sobie poradzić. No mam też nadziejie ;) Quote
Atkaaaa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 O wątek się przeistoczył :D Trzymam kciuki za Tigre :) Quote
natalia_aa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Zalozylam Zuli watek na molosach, moze jakis milosnik rasy sie nia zainteresuje... Quote
Wola Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 trzymam kciuki za Zulę ;) wczoraj nie dojechałam do schroniska ale dziś na pewno przyjadę ;) to zobaczę piękną Zulę na żywo ;) Quote
Wola Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Monika koniecznie chcę na tym wątku Astrę. Już ją uwielbiam :loveu: ją i Morgana (owczarek z nią siedzący) no rewelacyjna para, na pewno na mojej liście spacerów numer jeden Quote
Wola Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 no i w głowie mi ta Astra z Morganem siedzą. Niby jeden spacer ale tam mi się fajnie z nimi szło. Takie cudowne psiaki. A trzeba widzieć jak Astra się zachowuje jak się załatwi :evil_lol: najpierw pół lasu rozkopuje a potem skacze i biega z radości. Taka mała wariatka. Ale chwali jej się bo cieszy się tak na spacerze i widać że stara się wytrzymać do niego. Tak samo Morgan. PS. wstawiłam Zulę na BwP. Quote
Recommended Posts