flashka-g Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 duzebzium napisał(a):Namiot predzej zdmuchnie jak bedzie burza:evil_lol: oj cos o tym wiem:shake: nie dość że długowłose to jeszcze białe i małe...:oops: w tamtym roku w Jeleniej bylo ladnie sloneczko swiecilo:cool3:... az za goraco;) moj to stabilna buda:cool3: a czy ktos mi powie gdzie dokladnie na ulicy Lubanskiej miesci sie ten stadion jadac od strony Trasy Czeskiej? Quote
Elitesse Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 flashka-g napisał(a):moj to stabilna buda:cool3: a czy ktos mi powie gdzie dokladnie na ulicy Lubanskiej miesci sie ten stadion jadac od strony Trasy Czeskiej? prawie na samym koncu Quote
flashka-g Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 to byla masakra....:shake: wszystko mam mokre... my tak... Siberian Husky KAILUA de Ciukci- 1 dosk, Zw.Mł, Njwr Labrador Retrievier SWEET GEORGIA Górska Fantazja - 1 dosk, Zw.Mł.NJWR Yorkshire Terrier- BRITTANY Chantrel- 1 dosk, Zw.MŁ, Ukonczony Mł.Ch.PL Lagotto Romagnolo- 1 w.o. Ja w sumie nie mam do wystawy zastrzezen, no bo na pogode juz za duzo narzekalam dzisiaj ale bardzo jestem zawiedziona wyszkoleniem personelu ringowego ktory rzadko albo wogole na ringach ( ja wystawialam na 3 ale ogladalam tez ocene na innych) wołał poszczegolne klasy. Nie rozumiem dlaczego nie bylo gospodarzy tym bardziej przy takiej pogodzie gdzie rola gospodarza nalezala wtedy do sedziego, no i mozna sie doczepic jeszcze paru spraw ale co bede sie rozdrabniac;) Quote
Elitesse Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 mnie na szczescie tylko katar meczy :lol: teren bylby super na piekna pogode ale na deszcz organizatorzy nic nie poradza :shake: dojazd dobrze oznakowany, trzy duze parkingi ( jeden mega drogi i dwa prawie za darmo :eviltong: ) wchodzilam na teren wystawy 3 razy bo psy siedzialy w aucie i ani razu nikt mi papierow nie sprawdzil :diabloti: u nas sedzina sama psy wywolywala mimo ze na ringu byl asystent :roll: na finaly nie czekalismy bo chyba bym sie totalnie rozlozyla Waciak i Tess zgarneli po Zwyciestwie rasy :multi: szkoda ze w tym roku pucharkow nie bylo za BOBy:roll: Quote
maga18 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 ja mojego owłosionego grzywacza robiłam do 3:30 w nocy, po czym ledwo wysiadła z auta (do kontenera) i posiedziała w tym kontenerze chwile na dworze pod namiotem a wyszła i wyglądała jakby prąd ja kopnął :evil_lol: ale jak widac sedzinie to nie przeszkadzalo i moja Aprilia Pearl Gattaca w stawce 7 suk zgarnęła Zw.Mł, a jej tatuś Veni Otello Sub-O-Divo NDPwR :) Quote
Elitesse Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 maga18 napisał(a):ja mojego owłosionego grzywacza robiłam do 3:30 w nocy, po czym ledwo wysiadła z auta (do kontenera) i posiedziała w tym kontenerze chwile na dworze pod namiotem a wyszła i wyglądała jakby prąd ja kopnął :evil_lol: ale jak widac sedzinie to nie przeszkadzalo i moja Aprilia Pearl Gattaca w stawce 7 suk zgarnęła Zw.Mł, a jej tatuś Veni Otello Sub-O-Divo NDPwR :) gratulacje !! mloda pewno niedlugo championacik skonczy :) Quote
Alusia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 my z Herą 1lok.dosk zw.mł oraz mł. championat ukończony:multi: Quote
flashka-g Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 posprawdzajcie koniecznie psy,siebie i rzeczy bo znalazlam kilka kleszczy:roll: mimo ze wszystko mialam schowane pod namiotem. Quote
maga18 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Elitesse napisał(a):gratulacje !! mloda pewno niedlugo championacik skonczy :) dzieki :) brakuje jej jednego "małego" Zw.Mł :) Quote
Clover Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 flashka-g napisał(a):posprawdzajcie koniecznie psy,siebie i rzeczy bo znalazlam kilka kleszczy:roll: mimo ze wszystko mialam schowane pod namiotem. Moja tez miała jednego:roll: Quote
zpr Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 http://www.posejdon.net.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=124&catid=187 Quote
renia13 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 flashka-g napisał(a):to byla masakra....:shake: wszystko mam mokre... to Ci ktorzy nie byli pewnie sie ciesza :diabloti: gratulacje dla zwyciezkich pieskow, :klacz: a dla wlascicieli brawa za wystwałosć i ducha walki w taka pogode :cool3: wyobrazam sobie te dlugowlose umoczone psiaki i az mi zal wlascicieli ktorzy tyle poswięcili czasu i nie tylko:cool3: by przygotowac swoje pociechy ;) i zaden nie został doceniony na BIS-ach .. szkoda ..:-( Quote
karolka Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Dojechaliśmy w strugach deszczu, wystawa pięknie połozona ale wstyd że na takiej wystawie zabrakło namiotów dla wystawców przy ringach, zapowiadali deszcze juz kilka dni wcześniej. Opłacało się moknąć, mój Ch.Pl.,Mł.Ch.Pl. DENAR TAY, Kl. Championów: V1, CWC, NDPwR, BOB piesek z mojej hodowli Mł.Ch.Pl., Mł.Zw.Pl., Zw.Eur. Ś. & W. FUEGO ROJO Thi-Hi, Kl. Pośrednia, V1, CWC, tym samym rozpoczą dorosły Championat Polski GRATULUJE Quote
Cavisia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Czy ktoś mógłby mi przepisać stawkę cavalierków? Będę wdzięczna. Quote
Recommended Posts