Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

trzymam kciuki zeby sie udalo, bo Teoś to prawdziwy przystojniak jak sie go ostrzyze...chyba ze nowa pani chce go wziac zapuszczonego zeby go zrobić na bóstwo :diabloti:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
no własnie ja też sięzastanawiam czy nie spróbować samej, a pieniądze przeznaczyć na preparat na stawy - tylko po ostatnich obcinaniach w schronisku maszynka mi się deczko stępiła chyba i nie wiem czy cos z tego wyjdzie :roll:

Ja myślę, że możesz sobie spokojnie odpuścić:-). Jeśli to jest taka Pani jaka ja myślę, ze jest........pokocha go i zarośniętego:-)

Posted

rufusowa napisał(a):
no to kiedy to miało być? :cool3:

a no to już doczytałam :) po 13.08 :) :) :)

UWAGA!

Teodor od środy może juz mieszkać w nowym domu - PILNIE POTRZEBNY TRANSPORT!!!!!!

Posted

Jola_K napisał(a):
ciesze sie ze Teodor ma domek :multi:
czyli czeka go powrot do Warszawy :)

Ano - ale tym razem już mam najdzieję jeżdzil będzie wyłącznie na wakacje z Państwem.

Posted

Teoś pojechał wreszcie :multi::loveu: żałuję bardzo, że nie mogłam pomóc w tym, ale byłam na pogrzebie Babci pod Lublinem i dopiero teraz wróciłam :-(

Teosiu kochany bądź szczęśliwy już zawsze!!!!!!! Czekamy na wieści z nowego domku!!!!

Posted

No więc tak przetransportowała Teosia - ciocia Asiaf - której się w pas kłaniamy.

Z zeznań cioci - Teodor jest potwornie śmierdzący.
Komentować tego nie będę - przynajmniej na razie.

W Nadarzynie - jakieś pól godziny temu przesiadł się do samochodu p. Dominiki i Pana ( nie znam imienia )........i pojechał w nowe życie. Matko i córko oby najlepsze z możliwych.

Wieczorem jestem umówiona na telefon, poza tym wprosiłam się na poadopcyjną połączoną z podpisaniem umowy. Na razie Państwo zostali spisani z dowodu:evil_lol:.

Asi się Państwo podobali, z Teodorem wytytłanym w kałużach przywitali......

I będą wszyscy żyli długo i szcześliwie. BO MOJE BAJKI MAJĄ WYŁĄCZNIE DOBRE ZAKOŃCZENIA.

ps zdaniem cioci Asi Teodor jest super:-). Początkowo popiskiwał zdenerwowany, pod koniec podrzucał jej rękę do głaskania.

Posted

Teodor z pierwszej strony zupełnie nie był podobny do tego stworzenia, które wiozłam;)
właśnie wyszłam z kąpieli, żeby uwolnić sie od jego fetorku.
To bardzo całuśny chłopak, na początku był zdenerwowany i nie mógł znaleźć miejsca ale potem sie troszke wyluzował, przytulał a na koniec to już sam mordką rękę mi na głowe zarzucał.
Nie wim co się stało, że ci ludzie go nie chcieli ale wydaje mi się, że dobrze, że tam nie został.
Nie chciałabym zapeszać ale nowi Państwo zrobili na mnie dobre wrazenie w przeciwieństwie do kobiety, która mi go wydawała(nawet nie wiedziałam ze to jego Pani)

Posted

asiaf1 napisał(a):
Teodor z pierwszej strony zupełnie nie był podobny do tego stworzenia, które wiozłam;)
właśnie wyszłam z kąpieli, żeby uwolnić sie od jego fetorku.
To bardzo całuśny chłopak, na początku był zdenerwowany i nie mógł znaleźć miejsca ale potem sie troszke wyluzował, przytulał a na koniec to już sam mordką rękę mi na głowe zarzucał.
Nie wim co się stało, że ci ludzie go nie chcieli ale wydaje mi się, że dobrze, że tam nie został.
Nie chciałabym zapeszać ale nowi Państwo zrobili na mnie dobre wrazenie w przeciwieństwie do kobiety, która mi go wydawała(nawet nie wiedziałam ze to jego Pani)

No toś się widzę sama znalazła:-)