rufusowa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 trzymam kciuki zeby sie udalo, bo Teoś to prawdziwy przystojniak jak sie go ostrzyze...chyba ze nowa pani chce go wziac zapuszczonego zeby go zrobić na bóstwo :diabloti: Quote
Neigh Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 malawaszka napisał(a):no własnie ja też sięzastanawiam czy nie spróbować samej, a pieniądze przeznaczyć na preparat na stawy - tylko po ostatnich obcinaniach w schronisku maszynka mi się deczko stępiła chyba i nie wiem czy cos z tego wyjdzie :roll: Ja myślę, że możesz sobie spokojnie odpuścić:-). Jeśli to jest taka Pani jaka ja myślę, ze jest........pokocha go i zarośniętego:-) Quote
gusia0106 Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 No jak to gdzie?:) W Warszawie. Jeszcze trochę i chłopak będzie na swoim:) Quote
t_kasiek Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 gusia0106 napisał(a):No jak to gdzie?:) W Warszawie. Jeszcze trochę i chłopak będzie na swoim:) naprawde ????? :multi::multi::multi: Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 no to kiedy to miało być? :cool3: a no to już doczytałam :) po 13.08 :) :) :) Quote
Neigh Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 rufusowa napisał(a):no to kiedy to miało być? :cool3: a no to już doczytałam :) po 13.08 :) :) :) UWAGA! Teodor od środy może juz mieszkać w nowym domu - PILNIE POTRZEBNY TRANSPORT!!!!!! Quote
gusia0106 Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Zmiana planów!!!!:lol: Teoś może być w nowym domku już o najbliższej środy. Potrzebny transport Katowice - Warszawa. Quote
gusia0106 Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Neigh napisał(a):UWAGA! Teodor od środy może juz mieszkać w nowym domu - PILNIE POTRZEBNY TRANSPORT!!!!!! Oj;) Nie zauważyłam:evil_lol: Quote
Jola_K Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ciesze sie ze Teodor ma domek :multi: czyli czeka go powrot do Warszawy :) Quote
Neigh Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Jola_K napisał(a):ciesze sie ze Teodor ma domek :multi: czyli czeka go powrot do Warszawy :) Ano - ale tym razem już mam najdzieję jeżdzil będzie wyłącznie na wakacje z Państwem. Quote
Wisełka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Neigh napisał(a):Ano - ale tym razem już mam najdzieję jeżdzil będzie wyłącznie na wakacje z Państwem. Z pewnością :) tylko wakacje :multi: Quote
Neigh Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Wszyscy zamierają.........i kciuki trzymają. Być może godzina "T" już blisko........ Quote
_beatka_ Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 oj kciuki trzymamy:multi::multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Teoś pojechał wreszcie :multi::loveu: żałuję bardzo, że nie mogłam pomóc w tym, ale byłam na pogrzebie Babci pod Lublinem i dopiero teraz wróciłam :-( Teosiu kochany bądź szczęśliwy już zawsze!!!!!!! Czekamy na wieści z nowego domku!!!! Quote
malawaszka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 aha! no i wielkie wielkie dzięki za transport Teosiowy!!! :Rose: Quote
rufusowa Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Neigh napisał(a):UWAGA! Teodor od środy może juz mieszkać w nowym domu - PILNIE POTRZEBNY TRANSPORT!!!!!! :multi::multi::multi: wcale sie nie ciesze :diabloti: Quote
rufusowa Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 ooo dopiero teraz zobaczyłam ze wyjechał :cool3: czyzby z ciocią Jolą znowu? :cool3: jejuuu ale fajnie :loveu: ale gdzie on będzie do środy? Quote
rufusowa Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 malawaszka napisał(a):byłam na pogrzebie Babci pod Lublinem i dopiero teraz wróciłam :-( współczuję Wasiu :glaszcze: wiadomo - siła wyższa Quote
Neigh Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 No więc tak przetransportowała Teosia - ciocia Asiaf - której się w pas kłaniamy. Z zeznań cioci - Teodor jest potwornie śmierdzący. Komentować tego nie będę - przynajmniej na razie. W Nadarzynie - jakieś pól godziny temu przesiadł się do samochodu p. Dominiki i Pana ( nie znam imienia )........i pojechał w nowe życie. Matko i córko oby najlepsze z możliwych. Wieczorem jestem umówiona na telefon, poza tym wprosiłam się na poadopcyjną połączoną z podpisaniem umowy. Na razie Państwo zostali spisani z dowodu:evil_lol:. Asi się Państwo podobali, z Teodorem wytytłanym w kałużach przywitali...... I będą wszyscy żyli długo i szcześliwie. BO MOJE BAJKI MAJĄ WYŁĄCZNIE DOBRE ZAKOŃCZENIA. ps zdaniem cioci Asi Teodor jest super:-). Początkowo popiskiwał zdenerwowany, pod koniec podrzucał jej rękę do głaskania. Quote
malawaszka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 bo Teoś jest super :loveu: tylko do tej pory nie miał szczęścia do ludzi, ale los się odmienił i będzie już tylko dobrze!!!!! Quote
asiaf1 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Teodor z pierwszej strony zupełnie nie był podobny do tego stworzenia, które wiozłam;) właśnie wyszłam z kąpieli, żeby uwolnić sie od jego fetorku. To bardzo całuśny chłopak, na początku był zdenerwowany i nie mógł znaleźć miejsca ale potem sie troszke wyluzował, przytulał a na koniec to już sam mordką rękę mi na głowe zarzucał. Nie wim co się stało, że ci ludzie go nie chcieli ale wydaje mi się, że dobrze, że tam nie został. Nie chciałabym zapeszać ale nowi Państwo zrobili na mnie dobre wrazenie w przeciwieństwie do kobiety, która mi go wydawała(nawet nie wiedziałam ze to jego Pani) Quote
Neigh Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 asiaf1 napisał(a):Teodor z pierwszej strony zupełnie nie był podobny do tego stworzenia, które wiozłam;) właśnie wyszłam z kąpieli, żeby uwolnić sie od jego fetorku. To bardzo całuśny chłopak, na początku był zdenerwowany i nie mógł znaleźć miejsca ale potem sie troszke wyluzował, przytulał a na koniec to już sam mordką rękę mi na głowe zarzucał. Nie wim co się stało, że ci ludzie go nie chcieli ale wydaje mi się, że dobrze, że tam nie został. Nie chciałabym zapeszać ale nowi Państwo zrobili na mnie dobre wrazenie w przeciwieństwie do kobiety, która mi go wydawała(nawet nie wiedziałam ze to jego Pani) No toś się widzę sama znalazła:-) Quote
Recommended Posts