malawaszka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Niestety - dziś wzięciem iały małe pieski, Teoś nie znalazł bratniej duszy, a to naprawdę super psiak jest!!!:loveu: Quote
malawaszka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Teoś jest kochany! Cały czas merdolił ogonem! :loveu: Głaskali go ludzie obcy, dzieciaki, masa ludzi, psów, hałas z głośników, wycie karetki - a on merdał ogonem! :loveu: Z tym czesaniem też nie jest tak źle - wyczesałam go, warknął dwa razy jak go szarpnęłam, ale bez gryzienia - zwykłe psie ostrzeganie - moja własna suka chowana od szczeniaka zachowuje się sto razy gorzej przy czesaniu :oops::evil_lol: Udało mi się poczesać nawet bródkę - podstępem;) Jedyne co to ciągnie na smyczy, chociaż jak Ania mówiła - przy wózku i jak smycz trzyma 6 letnia córka idzie pięknie! Mądry chłopak jest i da się go nauczyć ładnego chodzenia. Mam nadzieję że ciotki nie zapomniały o Teosiu i że pomogą znaleźć dla niego najwspanialszy domek, na jaki zasługuje ten biedak po tej całej tułaczce! Quote
malawaszka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Teoś puszcza oko do szanownych Pań ;-) no jak można go nie kochać???? :/ Quote
ania_jura@amorki.pl Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 malawaszka napisał(a):zapomniały o nas :obrazic: no chyba tak na to wygląda Quote
malawaszka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Ziutka']Mogę ogłosić go w Wyborczej (ukaże się w piątek dopiero[SIZE=2] ) Ziutka a czy to ogłoszenie było? Quote
Miki Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Śliczny Teodorek. :loveu: Dlaczego nikt go nie chce. :shake: Przecież to już prawie pies - ideał? Quote
malawaszka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 http://www.wegetarianie.pl/classifieds-detail-cat-6-de-1036.html może tam jest jego człowiek z wielkim sercem... Quote
Ziutka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 malawaszka napisał(a):Ziutka a czy to ogłoszenie było? Było...ale ja nie wiem co się ostatnio dzieje i o moje psiaki też nikt nie dzwoni z Wyborczej :shake: nooo przepraszam...były dwa telefony(oczywiście nic z tego bo sami jacyś hmm :angryy:) a ogłoszeń daję ponad 20 :razz: Na ten tydzień dam wyróżnione - może wtedy :roll: Quote
Ziutka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 malawaszka napisał(a):Wielkie dzięki za pomoc Ziutka :Rose: Nie ma za co :oops: Oby to tylko przyniosło jakieś efekty i żeby Teodorek znalazł w końcu ten swój DOM :roll: Quote
malawaszka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ziutka napisał(a):Nie ma za co :oops: Oby to tylko przyniosło jakieś efekty i żeby Teodorek znalazł w końcu ten swój DOM :roll: ja WIEM że znajdzie, bo to wspaniały pies i zasługuje na najlepszy dom! Quote
gusia0106 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Dziewczyny, ja jestem i nie zapomniałam. Mam duuuuuuuuuuuuuże problemy z logowaniem się do dogo. Malawaszko - piękne zdjęcia:)Śliczny ten nasz Teoś.Do mnie w sprawie domku nikt się nie odzywał. A do Was? Quote
Wisełka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 No zdjęcia to ma bombowe :) Można by spróbować ogłoszeń z nowymi fotkami. Na tych dotychczasowych Teoś wyglądał jak model ;) piękne są ale aż za dobre... :) Quote
gusia0106 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 To dawaj Wisełka:)Na pewno kolejne ogłoszenie mu nie zaszkodzi :) Quote
malawaszka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 no to dobrze, że jesteście, do mnie dzwonił jeden facet, ale debil jakiś i nie dałabym mu nawet pluszowego psa... chciał ostrego - ostry zaproponowałam mu nóż Gusia jak już jesteś to proszę napiszcie mi jak wyglądało obcinanie Teosia? bo z tego co pamiętam to było na uspokajaczu, ale czy była próba bez? Quote
gusia0106 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Tak, wtedy był na uspokajaczu, ale to było jeszcze wtedy jak ledwo co pozwalał się dotykać, a o głaskaniu czy dotyku lekarza nie było mowy.Prób bez uspokajacza nie było. Był strzyżony tylko raz - właśnie wtedy na samym początku. Quote
rufusowa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 no właśnie...Teodor to ma w sobie taki wewnętrzny urok, którym obdarza każdego człowieka, z którym się zetknie :loveu: a tyle przeszedł w życiu... zasługuje na najlepszy domek malawaszko przepiekne fotki - jak zwykle :multi: Quote
malawaszka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 miałam właśnie telefon o Teosia - Pani w pracy chyba znalazła go na allegro, narazie krótko rozmawiałyśmy bo pytała tylko ile ma lat i musi porozmawiać z rodziną jak wróci do domu. trzymajmy :kciuki: żeby to była wspaniała rodzina i cudowny dom! Quote
_beatka_ Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 no to już się coś ruszylo;) oby się teosiowi udalo:multi: Quote
Recommended Posts