Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teoś jest kochany! Cały czas merdolił ogonem! :loveu: Głaskali go ludzie obcy, dzieciaki, masa ludzi, psów, hałas z głośników, wycie karetki - a on merdał ogonem! :loveu:
Z tym czesaniem też nie jest tak źle - wyczesałam go, warknął dwa razy jak go szarpnęłam, ale bez gryzienia - zwykłe psie ostrzeganie - moja własna suka chowana od szczeniaka zachowuje się sto razy gorzej przy czesaniu :oops::evil_lol: Udało mi się poczesać nawet bródkę - podstępem;)
Jedyne co to ciągnie na smyczy, chociaż jak Ania mówiła - przy wózku i jak smycz trzyma 6 letnia córka idzie pięknie! Mądry chłopak jest i da się go nauczyć ładnego chodzenia.

Mam nadzieję że ciotki nie zapomniały o Teosiu i że pomogą znaleźć dla niego najwspanialszy domek, na jaki zasługuje ten biedak po tej całej tułaczce!

Posted

malawaszka napisał(a):
Ziutka a czy to ogłoszenie było?

Było...ale ja nie wiem co się ostatnio dzieje i o moje psiaki też nikt nie dzwoni z Wyborczej :shake: nooo przepraszam...były dwa telefony(oczywiście nic z tego bo sami jacyś hmm :angryy:) a ogłoszeń daję ponad 20 :razz:
Na ten tydzień dam wyróżnione - może wtedy :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
Wielkie dzięki za pomoc Ziutka :Rose:

Nie ma za co :oops: Oby to tylko przyniosło jakieś efekty i żeby Teodorek znalazł w końcu ten swój DOM :roll:

Posted

Ziutka napisał(a):
Nie ma za co :oops: Oby to tylko przyniosło jakieś efekty i żeby Teodorek znalazł w końcu ten swój DOM :roll:

ja WIEM że znajdzie, bo to wspaniały pies i zasługuje na najlepszy dom!

Posted

Dziewczyny, ja jestem i nie zapomniałam. Mam duuuuuuuuuuuuuże problemy z logowaniem się do dogo. Malawaszko - piękne zdjęcia:)Śliczny ten nasz Teoś.Do mnie w sprawie domku nikt się nie odzywał. A do Was?

Posted

No zdjęcia to ma bombowe :) Można by spróbować ogłoszeń z nowymi fotkami. Na tych dotychczasowych Teoś wyglądał jak model ;) piękne są ale aż za dobre... :)

Posted

no to dobrze, że jesteście, do mnie dzwonił jeden facet, ale debil jakiś i nie dałabym mu nawet pluszowego psa... chciał ostrego - ostry zaproponowałam mu nóż

Gusia jak już jesteś to proszę napiszcie mi jak wyglądało obcinanie Teosia? bo z tego co pamiętam to było na uspokajaczu, ale czy była próba bez?

Posted

Tak, wtedy był na uspokajaczu, ale to było jeszcze wtedy jak ledwo co pozwalał się dotykać, a o głaskaniu czy dotyku lekarza nie było mowy.Prób bez uspokajacza nie było. Był strzyżony tylko raz - właśnie wtedy na samym początku.

Posted

no właśnie...Teodor to ma w sobie taki wewnętrzny urok, którym obdarza każdego człowieka, z którym się zetknie :loveu:
a tyle przeszedł w życiu...

zasługuje na najlepszy domek

malawaszko przepiekne fotki - jak zwykle :multi:

Posted

miałam właśnie telefon o Teosia - Pani w pracy chyba znalazła go na allegro, narazie krótko rozmawiałyśmy bo pytała tylko ile ma lat i musi porozmawiać z rodziną jak wróci do domu. trzymajmy :kciuki: żeby to była wspaniała rodzina i cudowny dom!